12400f ve 3080ti darboğaz
Öncelikle herkese merhaba yeni sistem topluyorum elimde 12400f var öyle sürekli sürekli masraf yapacak durumum pek yok önümüzdeki ay ekran kartı alıp sistemi tamamlıcam şuan maddi durumum yetiyor ve 3080ti almayı planlıyorum şimdi sorum şu bu kart 1080p de darboğaz yapacak bunun farkındayım fps drop olayı ne kadar olur merak ediyorum örneğin gow veya rdr2 gibi oyunları full ayarda oynayamayacak kadar bir fps drop yaşarmıyım yoksa 150 fps yerine 130 alırım yinede akıcı olur mu
Msi mpg x570 gaming plus
Herkese merhaba yurtdışında yaşıyorum bir mağaza kapanıyormuş indirime girmişler msi mpg x570 gaming plus anakart bayağı uyguna geliyor önümüzdeki ay türkiyeye döneceğim sizce alıp getirmelimiyim hiç anlamıyorum orta seviye bir sistem kurmayı düşünüyorum bu anakart nasıldır var mı kullanıp fikir belirtebilecek şimdiden çok teşekkür ederim
Yurtdışı oyununu türkçe yapmak
Beyler merhaba şuan avusturyada yaşıyorum ve ps4 aldım hikayeli oyunlar almak istiyorum fakat henüz o kadar yabancı dilim yok buradan almış olduğum herhangi bir oyunu bir şekilde türkçe dile çevirebilirmiyim bilgisi olan var mı acaba?
Pbe hesabım
Öncelikle herkese merhaba uzun zaman önce pbe hesabı açmıştım fakat bu riot hesabı muhabbeti gelince kaybettim bir türlü bulamıyorum pbe kayıt sitesinde durumumu kontrol et dediğimde mevcut tr hesabıma bağlı bir pbe hesabı var diyor ben oyunu indirdim ayarlardan pbeyi seçiyorum fakat yinede üyelik beni tr serverine atıyor bir türlü pbe hesabıma erişemedim bunu yaşayıpta çözüm bulan oldumu acaba
Herkese merhaba bu oyunu oynamayı düşünüyorum fakat araştırmam sonucu steam versiyonuna türkçe yama çıkmış bende ise epic games'te var epice türkçe yama yapmamın bir imkanı varmı acaba?
Avusturya Eğitim Vizesi
Beyler merhaba yüksek lisans için viyana üniversitesinden kabul aldım salı günü vize görüşmem var fakat mülakat falan var dendi beni biraz gerdi bu durum daha önce yurtdışı eğitim vizesi almış birileri var mı işleyiş nasıl oluyor birde vize kolay çıkar mı eğitim için bileniniz varsa aydınlatabilir mi teşekkür ederim.
Avusturya Eğitim Vizesi
Beyler merhaba yüksek lisans için viyana üniversitesinden kabul aldım salı günü vize görüşmem var fakat mülakat falan var dendi beni biraz gerdi bu durum daha önce yurtdışı eğitim vizesi almış birileri var mı işleyiş nasıl oluyor birde vize kolay çıkar mı eğitim için bileniniz varsa aydınlatabilir mi teşekkür ederim.
Cainiao Global Kargo
|
Mekanik klavye tavsiyesi
|
Yıldız temalı kış sandıkları
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.453
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 10.680 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 365 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic