Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18565. sayfa)

5 sn
376.806
Cevap
6.328
Favori
65.210.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1258 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    4 Temmuz Cuma aldığım fiyatlar.

golf 8.5 life paket 1.9 sytyle paket 2070

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    Benzinli mi alacaksınız? 1.2 puretech hep aklınızda soru işareti olabilir

• Cupra güncel fiyat alan var mı leon için ?

• @alprklt önce 2040 sıfırı var dedin şimdi 2070 diyorsun, hala iddiamın arkasındayım 2070 e varsa 5 tane alıcam hangi bayi hangi st bilgi ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiggo 8 pro max intelligent 1990 , exceptional 2190
    Bursa gönye . Kredi kampanyası dahilmiş . Bence çevre illere bakmakta fayda var , Tiggo 8 sahibi olarak bu fiyata illa içten yanmalı ısrarı ediliyorsa byd seal düşünürüm.

• Aracı alan kişi 2230 fiyat almış opak renk varmış benim araç kristal buz mavisi, alıcı bulamamış o renk sıfırını.

Siz 2070 fiyat aldıysanız bayi isimi de yazın da millete yarasın arayan soran olur hangi bayi?

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt
    Avek tekstilkent st kadir bey. Araç beyaz.
    Geçen hafta yazdım buraya zaten işine yarayan almıştır. Tekrardan yazmış olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4DD6929F4 -- 10 Temmuz 2025; 23:43:38 >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt

Ben benzer şeyler yazdım diye fanboylar saldırdı :))

• Ben Abdülkadir ile bir görüşürüm hocam o fiyatsa iyiymiş ama sanmıyorum yazarım burdan yarın konuşunca

Üstad sen görüş yine de ama ben bugün öğleyin avek tekstilkentten aldım life için 1895 fiyat style içinde 2270 yada 2470 li fiyat vermişlerdi.

2070 bulursan haber verirsen sevinirim.

• Ben megane Joy Comfort satıp icon alacağım yeni araçlar hiç ilgimi çekmiyor 1850 düz icon navigasyon paketli 1920

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegance883 -- 11 Temmuz 2025; 0:15:45 >
    Ben aldığım fiyatı yazdım. 2 gün fiyat belli değil diye beklettiler sonra 4ünde bu fiyatları aldım gerisi beni ilgilendirmiyor. Sonra Antalya bayi gibi “yok onlar zararına satıyor öyle fiyat yok yauv” derlerse ayrıca su bilgileri de iletirsiniz.

=> life paket yüzde 17 style yüzde 19 indirim var ayrıca Life için 1.59dan ilk taksit peşin kredi kullandırıyoruz denildi.

• Hocam iyi de velev ki senin dediğin gibi ama yüzde 19 indirim liste fiyatından yine senin dediğin rakam olmuyor ki hesapla sen de istersen🤓 neyse yarın sorarım ben fiyatı teşekkür ederim yazarım buradan da🫡

Ben hesapladım hocam sende başka bir matematik konusu olan yuvarlamaya bak istersen.

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan bir siteyi mi referans gösteriyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seneskilic kullanıcısına yanıt

Benzinli alacağım kendi aracım astra 1.2 ben memnunum hocam sadece mokka parasını haketmeyecek

• Kaç buldun hocam hesabı

• ksahinler K kullanıcısına yanıt
    SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025elektrikli arabalar
    Türkiye'nin Elektrikli Otomobil, Araba, Araç Haber Platformu
    https://yesilarabalar.com

Yukarıda ki siteye saçma sapan bir site diyorsan daha ne anlatayım sana.

Burada ki veriler ve diğer sitedekiler benzer sonuçlar verir.

Ama Elektrikli yada içten yanmalı otomobillerin verileri kişilerin kullanım alışkanlıklarına göre farklılık gösterebilir.

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Benzin fiyatını 46 küsur alan, ortalama benzin tüketimini 6 litre alan site saça sapandır benim için. Güncel elektrik dolum fiyatlarına girmiyorum bile. Siz alın referansınızı, Allah kolaylık versin...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt

Aylık diye bir şey yok. Yıllık 5000 kWh'yi aşarsanız sonraki yıl bir yıl boyunca faturalar neredeyse çarpı iki.

Sıcak bir bölgede yazın klima çalıştırırsanız bu limitin eşiklerine geliyorsunuz.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.