Bildirim
Enpara.com size 50 TL'lik bir jest yaptı! (47. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Alıp kullanmayacak olan veya hakkını devretmek isteyen var mı arkadaşlar? Mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Referanslı, bildiğim üyelere önce ödeme yaparım. Referanssız üyelere kodu kullandıktan sonra ödeme yapabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: icolie
Alıp kullanmayacak olan veya hakkını devretmek isteyen var mı arkadaşlar? Mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Referanslı, bildiğim üyelere önce ödeme yaparım. Referanssız üyelere kodu kullandıktan sonra ödeme yapabilirim.
kimsenin hakkını devretmesi ne gerek yok hocam, şu an 100tl çekler satışta. encard ile 50 liraya alabolirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
indirimde olan ürünler için geçerli değil veya indirimden önceki fiyatı üzerinden kullanılıyordur, o çekler, dediler.
Twist, Damat Batik, çeklerine bakıyorum, öyle birşey yazmıyor, direkt en son para yerine bu çek kodunu kullanacapız değil mi??
twisti aradım, kullanılır dediler ama pek de güven vermediler telefonda
arkadaşlar şimdi garanti'nin 25 kodu ile birleştirmek için 125 TL alışveriş mi yapmak gerekiyor? iki kod farklı farklı yerlere mi giriliyor?
Arkadaşlar bu garanti 25 kodu, garanti bankası kullananlar için mi geçerli ?
100lük DR varmı arkadaşlar? birde online sitesinden geçerli oluyor mu? -
Arkadaslar alipta kullanmayacak varsa odemeyi yapip hediye kartini alabilirim
Kart bilgilerimi girince düşmüyor 100 tl kod alacaktım d&r. Daha önce aldm o yüzden mi? Ancak 2 kartım var diğerinde de aynı sorun uygulamada 100 tlde kalıyor var mı cözümü
dr çeklerin son kullanım tarihi bi 5. ay yazıyor bi 2018 sonu yazıyor, hangisi doğru?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar acil cevap yazacak varmı? DR 100 liralık alınca 50 liramı paramızdan düşüyor ve o vereceği 100 liralık kod ile d&r nin internet sitesinden alışveriş yapabiliyormuyuz? yani 50 lira ödeyeceğim ama 100 liralık ürün alacağım doğrumudur? -
Npara ilk altı rakamı girdiğin zaman zaten otomatikmen 50 TL düşüyor 50 TL'ye almış oluyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furza -- 20 Aralık 2017; 19:15:38 >
quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
indirimde olan ürünler için geçerli değil veya indirimden önceki fiyatı üzerinden kullanılıyordur, o çekler, dediler.
Twist, Damat Batik, çeklerine bakıyorum, öyle birşey yazmıyor, direkt en son para yerine bu çek kodunu kullanacapız değil mi??
twisti aradım, kullanılır dediler ama pek de güven vermediler telefonda
Kiğılıda indirimli üründe kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. -
Bende şuan 3 online 1 mağaza kuponu var . :) Garanti kodu bulup kullanmak vakti. JBL kulaklık nasıl
100 TL LİK DR KARTLAR STOKTA ARKADAŞLAR ONLİNE VE MAGAZADA GEÇERLİ.. ENPARA KREDİ KARTIM İLE İLK İŞLEMİ YAPMIŞ OLDUM :) -
DR alamadım. Batik kodu almıştım daha önce . Yok mu çözümü
Herkes garanti 25 indirimden bahsetmiş de bulamadım o indirim nasıl alınıyor acaba. Kredi kartı olana mi veriyor kodu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni hesap açıp aynı kartla al. -
DR 100 lirayı yakaladım sonunda. İsteyen varsa bakabilir.
Kart noyu tanıyor yeni hesap açsan bile aynı kart no ile vermiyor düzeltmiş ler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X