Şimdi Ara

Enpara.com size 50 TL'lik bir jest yaptı! (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.771
Cevap
45
Favori
115.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 100 lük çekler ne zamana kadar geçerli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar toyyzshop 150tl çek var elimde. bu çeki illa jest yaptığım kişimi kullanabiliyor. başkası kullanamaz mı?
  • 09.02.2018 tarihinde jestiniyap.com uygulamasından sevgililer günü hediyesi olarak Sephoradan 250 TL'lik hediye çeki jesti satın aldım. Tüm Türkiye'de kullanılabilir demesine rağmen, eşim gittiğinde kullanım sağlayamadı. Jestini yap uygulaması sayesinde rezil oldum. Size tavsiyem uygulamadan jest yapmaya çalışmayın. Direk ilgili mağazalardan alışveriş yapın, mağdur duruma düşmeyin.
  • Arkadaşlar bende kiğılıdan 100 TL hediye çeki almıştım jestiniyap üzerinden. 2017 aralık ayından açıklama kısmında tüm ürünlerde kullanabilirsiniz ve 30.04.2018 tarihine kadar geçerlidir. 1 alana 1 bedava, defolu ürünler, promosyonlu ürünler vb. bunları alan arkadaşlar oldu aralık ayından Neyse ocak ortalarında gittim kiğılı mağazası diyor o kampanya kalktı. O zaman jestiniyap mağazası tüketici neden kandırıyor. Açıklama kısmına yazıyor 30.04.2018e kadar tüm ürünlerde geçerli diye bizde ona göre bekliyoruz. Saatlerde telefon ile görüşmeme rağmen yardımcı olmadılar. Şuan tabi o yazıyı kaldırmışlar 1 alana 1 bedava, defolu ürünler, promosyonlu ürünlerde geçerli değildir yazmışlar.

    Bu konuda yardımcı olacak var mı hakkımı nasıl arayabilirim ?
  • Panço kodu ne zamana kadar geçerliydi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilat -- 7 Mart 2018; 21:36:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lori2

    Arkadaşlar bende kiğılıdan 100 TL hediye çeki almıştım jestiniyap üzerinden. 2017 aralık ayından açıklama kısmında tüm ürünlerde kullanabilirsiniz ve 30.04.2018 tarihine kadar geçerlidir. 1 alana 1 bedava, defolu ürünler, promosyonlu ürünler vb. bunları alan arkadaşlar oldu aralık ayından Neyse ocak ortalarında gittim kiğılı mağazası diyor o kampanya kalktı. O zaman jestiniyap mağazası tüketici neden kandırıyor. Açıklama kısmına yazıyor 30.04.2018e kadar tüm ürünlerde geçerli diye bizde ona göre bekliyoruz. Saatlerde telefon ile görüşmeme rağmen yardımcı olmadılar. Şuan tabi o yazıyı kaldırmışlar 1 alana 1 bedava, defolu ürünler, promosyonlu ürünlerde geçerli değildir yazmışlar.

    Bu konuda yardımcı olacak var mı hakkımı nasıl arayabilirim ?

    hocam bugün aynı şeyle karşı karşıya kaldım, ne yaptın ne ettin?




  • tridinebandim T kullanıcısına yanıt
    3 defa jestini yap 3 defa kiğılıyı aradım. Topu birbirlerine atıyor. Tahminimce suç Jestiniyapta. Çünkü sen eğer bir hediye çeki veriyorsan açıklama kısmına yazacaksın mağazaların kampanyayı değiştirme hakkına sahip olduklarını. Açıklama kısmında yazan şu idi nisanın sonuna kadar hepsinde kullanabilirsiniz diye. Kiğılıyı arıyorum bana diyorlar ki kardeşim bizim değiştirme hakkımız var buda demek oluyor ki Kiğılı jestiniyap ile sözleşme yapıyor ve yaptıkları sözleşmede değiştirme haklarını sahip oldukları yazıyor bunu çıkardım. Bunun neticesinde jestiniyap firmasıda yazacaksın o zaman açıklama kısmına tüketiciyi bilgilendireceksinki insanlarda ona göre alsın ona göre zamanında kullansın. Uzun uğraşlar sonucunda Jestiniyap Kiğılı firmasına mail attı bilmem ne bi şeyler yaptı kiğılıdan beni aradılar hangi mağazadan alacaksanız söyleyin telefon açacam gidin alın :) Sonuç olarak ben burada hatayı jestiniyapta görüyorum. hem açıklama kısmına yazmıyorsun hemde diyorsun git kiğılıyı ara. Ya beni neden 3. kişiler ile muhatap ettiriyorsun ben senden alıyorum eğer sorun varsa sen düzelteceksin.




  • Toyyyz shop kullanım süresi 30 nisanda dolmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba d&r da yaptığım alışverişte Jestiniyap kodu kullandım. Ama siparişimi iade etmek istiyorum. Acaba bu durumda Jestiniyap kodum iade olacak mı? İade oluyorsa aynı kodu mu tekrar kullanacağım? Yoksa kodum yanacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kampanyadan alınan Toyzshop magaza hediye çeki son kullanım tarihi neydi hatırlayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.