Şimdi Ara

Enpara.com size 50 TL'lik bir jest yaptı! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.770
Cevap
45
Favori
116.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hala çek alamıyorum, 3d hatası veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Bankayı arayın durumu anlatın. Benim kartı incelemeye aldılar. Aynı sorundan dolayı.

• ben D&R dan yılbaşı atağı bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler

• D&R'dan aldığım kitaplardan birisi temin edilemediği için iptsl edilmiş. Şimdi bana iadesi nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osiosborn -- 20 Aralık 2017; 14:7:2 >
  • p.tesi satın aldıgım jbl go, az önce elime ulaştı.
  • 100 liralik çekler kalmamış ki ya surekli başında beklemem ki

• Ne zaman satışa çıkacağı belli mi bunların, saatle falan mı oluyor bilen var mı?

• müşteri hizmetleriyle konuşan varmı acep bugün satışa konulacakmı 100 lük çekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brak13 -- 20 Aralık 2017; 14:59:43 >
  • brak13 kullanıcısına yanıt
    Bana biraz önce verdikleri cevap bu ;

Merhaba, bu mail tarafımıza gönderdiğiniz soruya yanıt olarak gönderilmiştir.

Özgür Bey Merhaba, Bugün içerisinde D&R kodları tarafımızla paylaştığında stoklarımız güncellenecektir. Dilerseniz ekibimiz tarafınızla iletişime geçebilir. İletişim tercihiniz var mıdır sms ya da email? Sevgiler, JY Ekibi
  • dr 100 kaçtı mı beyler?
  • 150 aldım ben, mağazada ve nette geçerli.25 de bonus patlattık mı bu iş tamamdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

dr 100 kaçtı mı beyler?

gelmedi takip ediyorumda
  • beyler bi arkadaş dedi ki ısrarla, indirimde olan ürünler için geçerli değil veya indirimden önceki fiyatı üzerinden kullanılıyordur, o çekler.

Twist, Damat Batik, çeklerine bakıyorum, öyle birşey yazmıyor, direkt en son para yerine bu çek kodunu kullanacapız değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

beyler bi arkadaş dedi ki ısrarla, indirimde olan ürünler için geçerli değil veya indirimden önceki fiyatı üzerinden kullanılıyordur, o çekler.

Twist, Damat Batik, çeklerine bakıyorum, öyle birşey yazmıyor, direkt en son para yerine bu çek kodunu kullanacapız değil mi?

Networkdeki elemanlar, eski fiyat ( indirimsiz tutar) üzerinden kullanılacağını belirttiler haliyle almak mantıksızlaştı. Damat da almandan önce bır sorun bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba 150 ilk geldi 100 lük gelmezmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brak13 -- 20 Aralık 2017; 16:43:51 >
  • Kredi kartı ve hesap kartıyla ayrı ayrı çek almayı deneyen oldu mu ? İptal gibi bir tutumları var mı ?
  • Dr 100 geldi, 1 adet aldım.

Edit: Bu arada jestiniyap sitesi Dr 100 çeki stoğa eklenince bana mesajla haber verdi. Herhalde müşteri hizmetlerine mesaj attığım için talebimi not etmişler. Arkadaş siz ne güzel sitesiniz böyle ya. Helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsy77 -- 20 Aralık 2017; 16:51:58 >
  • 100 lükler eklendi

• Abanın 100 lük geldi...
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.