< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
apple fanlarının yavaştan yola geldiğini görmek güzel
![]() |
7/24 de artık profesyonel kamera ile gezersin
![]() |
Ne alakasi var. O zaman bmw nin yapip suzukinin arabalarinin yapamadigi fark ne dersin veya markasi cok daha iyi herhangi birseyin ucuz veya cin mali olaninin ne farki dersin.
|
Ne alaka telefonla siyasi gorusun? Bu ne sacma benzetmedir yahu
Iphonedan nefret edenlerin cogu toxic bos beles tipler. Telefon bu birak isteyen istedigini alsin Youtubedaki hindistanli pakistanli tipler, turkler ve amd fanlari. Hepsinin ortak ozelligi pahali olana salyalar akarak yobazca saldirmak. Sadece 2 aydir iphone kullaniyorum o da 6s. Onceki telefonum lg g2ydi ki kullandigim en iyi telefondur. Sallaycaksaniz ona gore sallayin. |
yıllardır şu forumdayım, hatta ilk üyeliğimi zamanında iPhone 4 ne zaman çıkacak diye açmıştım, yıllardır da şu androidcilerin 'iPhone çöp yeaa o paraya ben 8 kat donanımlı 15 kat ucuz 30 kat özgür telefen alıyorum çok zekiyim harikayım' diye kendini avutanlardan kurtulamadık.
Ben de almıycam 6100 lira verip iPhone x ama artık kendi kendinizi avutmaya çalışmaktan vazgeçin, bırakın alan alsın, siz böyle yaptıkça insanın daha çok iPhone alası geliyor (kıskanıldığını düşünüyor insanlar) Hatta ithal telefon ve arabalardaki vergiler geçici olarak 2 sene %100 vergi zammına uğrasa gram üzülmem, ekonomik dengesizliğin yanında bir de ihracat açığımızı arttırmanın hiçbir mantığı yok. Ne zaman ki ihracatımız aylık 1 milyar $ fazla vermeye başlar ondan sonra isteyen istediğini alsın. |
Mercedes'in yapıp şahin'in yapamadığı
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenkli -- 14 Ekim 2017; 12:3:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 14 Ekim 2017; 12:7:18 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 14 Ekim 2017; 12:19:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |