Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarhana ve Rocknroll

Konu üstlerde durmalı.116 bin + kişi tıklamış konuya.

Haber kanallarının whatsapp iletişim kısmından cevap alabilen var mı ?

Cevap veriyorlar mı bilmiyorum. Ben show ve kanal d ye yolladım.
  • bu itler öldürecek olsa araca kurşun atmazlardı korkmayın
  • Rabbim yardımcınız olsun, çaresizlik zor. Birlik olalım arkadaşı yanlız bırakmayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

Gecen hafta sitemizin önünde gece alkollü biri bağırıp çağırıp etrafa zarar veriyordu. Karakolu aradım. ( karakol ile sitemiz karşı karşıya 50 metrelik bir mesafe var) polisler yarım saatte gelmedi. Sonra sarhoş adam ne olduysa oda polisi aradı kendini ihbar etti telefonu kapatırkende siz zahmet etmeyin ben gelirim dedi ve harbidende gitti yarım saatte polis gelmeden adam kendi gitti karakola. Böyle abuk subuk bir ülke. Tabi adamı geri bırakmışlar 5 dakka sonra geri geldi aynı şeylere devam.

Arkadaşım aynı karakolda 1 haftamı ne staj olarak görev yaptı. Bir olay olduğunda bilerek geç çıkıyorlar. Olayın artık neyse hırsızlık mı cinayet mi ne varsa olay bittikten sonrasına gitmeye çalışıyorlar demişti. Bişey olursa polise güvenmeyin kendi başınınız çağresine bakın demişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün geçmiyorki ülkede rezalet gibi rezalet yaşanmasın.Eğer haber kanallarına iletilebilirse konu çok hızlı çözülür.Elinde çikolota ile özür dilemeye gelirler.O saatten sonra zaten onlar düşünür.Ekşide de yazdım burdada yazıyorum.Yokmu eli kolu büyük olan birisi.bugün bu abimizin başına gelen yarın senin çocuğununda başına gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

https://twitter.com/Murat_Duran_ bu adresten haberlere felan twit atıyorum şuan. Beni yönlendiren tüm arkadaşlara teşekkürler

Murat kardfeş, bana özelden numaranı at kardeşim. seni bi haber sunucusuna yönlendiricem. Tv de haber yapması için rica edicem
  • Bir cinnet herşeyi halleder demiş şair ama bunlar öldürmeye bile değmezler. okudukça bunlarla aynı türe mensup olduğum için GERÇEKTEN utanıyorum. İnsanlarda değer namına birşey kalmamış haysiyetsiz herifler. Polisin duruma bu kadar ilgisiz kalması da bir acayip saçmalık avukat falan bulmalısın bence hacı muhattapların barbar olabilir ama hukuki yollara başvurmaktan başka ne yapabilirsin.

• Brky1905 kullanıcısına yanıt
    hala böyle yazılar görüyorum var ya,arkadaşım adam gece vakti arabasına sıkıyorsa allah korusun başka şeylerde yapar demektir niye anlamıyorsunuz,arkadaşın korkması doğal,kendisine uyarı vermişler belkide keyfi bile yapmış olabilirler sırf zevk için,bunlar maganda belli alışıklar böyle şeylere
  • Yeminle içim daraldı Allah yardımcınız olsun kardeşim keşke elimden bişeyler gelse :( lütfen birileri yardımcı olsun
  • Tweetlemeyi ihmal etmeyin arkadaşlar. Sadece burada yazmakla kalmayalım lütfen. Hepimizin başına gelebilirdi. 2-3 tane ihbar hattına da üşenmeden gönderin lütfen. Herkes elinden geleni yapsın. Şimdilik iyi geceler.
  • Vay lan vergimizle maaş alıyor polis ama kendini koru diyor o zaman ben kendimi koruyacaksam devlete ne gerek var devlet halkı korumak için yok mu?

• İçerden çıkmışlara ve uyuşturucu kullananlara mı bulaştın sen?

Hayatının en büyük hatasını yapmışsın..

Ailen ile kaçıp canınızı kurtarın.Mahkeme,Savcılık,Polis gibi kurumlardan da hiçbir yardım beklemeyin,çünkü boşa zaman kaybı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcluster

forumda bi GTA'cılar var bi de holding CEO'ları.. silahlı bodyguard felan :)
    tabe hummer jeep'lerle gelip evin önünde bekleyecek bu bodyguardlar..
    yaw bilader, adam kendi halimde bi yazılımcıyım diyor, aldığı 3000 lira para.. neyin bodyguard'ını tutuyor, ne kadar süreliğine?

bak adam ev arıyorum diyor, uygun seçenekleri olan varsa, onlar yardımcı olmaya çalışsın..

bi de topla valizi şehir değiştir, iş değiştir filan.. he amerikan filmlerinde öyle oluyor çünkü.. cebinde 100 dolarla şehirlerarası yolculuk yapıyon gidiyon otellerde kalıyon filan.. ekmek aslanın ağzında, her gittiğin yerde iş seni beklemiyor canım memleketimde..

ek:
    not: durum güvenlik bakımından çok tedirgin edici ise benim yapracık'taki eve geçebilir arkadaş.. ben de bi süreliğine batıkent'e ailemin yanına geçerim.. ulaşabilir bana..

Adam gibi adamlıkta bugün..

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

bak şimdi kovan yok denmiş ama araca giriş var çok yerden. olay kamu davasına döner. istediğiniz kadar anlatın burda. anlatmadığınız çok eksik şey var. ya yalan konuşuyorsunuz ya da bir şey saklıyorsunuz. polis olay yerine gelip araç başında inceleme yapmış ama sonra bırakıp gitmiş öyle mi? olay yeri geldiyse o iş başlamış soruşturma açılmıştır. kovanın olmaması suçun işlenmediği anlamına gelmez ve ayrıca çekirdek var araçta. siz şahıslardan şikayetçi oldunuz diye anlıyorum. eğer ki şikayetçi olduysanız polis gidip şahısları alır. öyle kafasına göre ben bakmıyorum bakmam gibi birşey yok. bimere konunun linkini atacağım eğer ki yalan söylüyorsanız devlet memuruna iftiradan büyük işlem yersiniz.
    Geçmiş olsun

bu yoruma cevap gelmemesi biraz benide işkillendirdi. inşallah söylediği gibi gerçekleşmiştir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: ssdsadas

hala böyle yazılar görüyorum var ya,arkadaşım adam gece vakti arabasına sıkıyorsa allah korusun başka şeylerde yapar demektir niye anlamıyorsunuz,arkadaşın korkması doğal,kendisine uyarı vermişler belkide keyfi bile yapmış olabilirler sırf zevk için,bunlar maganda belli alışıklar böyle şeylere

Böyle durumlarda korku insana mantıksız olanı yaptırır

• 3. Video kod eklenememiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleleriniz çelişiyor? Önce iktidarla ne alakası var diyorsunuz. Sonra şöyle derseniz haklı olursunuz diyerek iktidarın suçlu olduğunu belirtiyorsunuz.
    Hâkimler neye göre karar verir? Kanunlara.
    Kanunları kim yapar? TBMM.
    15 yıldır TBMM'de kanun yapacak çoğunluk iktidarın mensup olduğu partide mi? Evet. Yalnızca ona ait. İktidarın onay vermediği hiçbir kanun meclisten geçemiyor. Yalnızca yasama değil diğer erkler de iktidarın elinde. Denilebilir ki 1950'den bu yana Türkiye'de hiçbir iktidar bu kadar güçlü olmadı. Bu kadar gücü elde edip de kanunları düzeltmeyenlere ne denebilir?

"Yasama bizde, yürütme bizde, yargı bizde."
    "Oğlan bizim, kız bizim."
    "Mevzuatı bir kenara koyun."
    "Bu anayasayı tanımıyorum."
    "Anayasanın 138.maddesi bu memlekette ölmüştür."
    "AYM'nin kararına uymuyorum, saygı da duymuyorum." gibi sözleri kimlerden duyduysak ülkede işlenen suçlardan bu sözleri sarfedenler de sorumludur.
    İnsanlar yoksulluğa, açlığa tahammül edebilirler ama adaletsizliğe asla!
    Geçmişte de Türkiye'nin böyle olması aynı yanlışları yapanları haklı çıkarmaz.

• ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Kovan bulunamamasını ilgili şikayete ulaşıp bakabilirisiniz. Hatta olay yeri ekibi araç içinden saldırı yapıldığını söyledi(Araç derken farklı bir araç hemde bir şeyle ses susturulmuş kovan ise kendi araçlarına muhtemelen düşmüş.). Araç içinde tabiki çekirdek var hatta bir kaçı şuan hala koltuklarımın içerisinde.Bimere şikayet edebilirsiniz. Bunun dışında isterseniz beraber karakola da gidebiliriz. Hem tüm arkadaşlar şüphe giderir.

15 ninsanda yani ilk olayda polis bana kendi canını korumalısın dyip evime bırakmadı. Bunla ilgilide var ise rütbeli bir arkadaş kamera ve ses kayıtlarını inceletebilir (Ankara Etlik Karakolu) kurşunlama sonrası içinde aynı şeyler geçerli. Biz bir şey yapamıyoruz savcılık karar verene kadar dendi.

Ek : Balistik raporuna ulaşabiliyorsam en azından bana verıyorlar ise yarın sizler için onuda buraya koymaktan mutluluk duyarım. Yol gösterin yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordumsen -- 23 Mayıs 2017; 2:44:53 >
  • Aşırı sinirlendim, sinir sahibi biriyim. Şu saatte bütün forumu okudum. Geçmiş olsun.

Herkes tutturmuş ailen var, kaybedeceğin şey çok diye. Karşıdaki adam üstüne itleri salmış. Dediğine göre adam 65 yaşında, ailesi var, kendisi hırlar ama ısıramaz. Onun da ailesi var. Yine dediğine göre inşaatın yanından birileri olaya müdahale olmuş, arkadaşları desem değil bence, muhtemelen akrabaları. Yani onlar da aile, yani onların da kaybedeceği şeyi çok. Muhtemelen onlar için en önemlisi para. Parasına zarar verebilirsin. Bir dürüme adam şişliyorlar, o çevreden uzaklaşıp, kinine içine atarak sakın ha kendin değil, adamın inşaatını başına yıktırırsın. Az araştır, soruştur, ite itlik yapacaksan yolu mutlaka bulunur. Hiç mi Çinçin'i, Tarlabaşı'nı, Kuştepe'yi, Hacıhüsrev'i duymadın? Tam olarak ne kafasında adam lazım sana onu da yazarım ama burayı çoluk çocuk okuyor, yanlış örnek olmayalım. Yalnız olay soğusun, bırak bekle adamlar seni unutsun, hiç beklemesin böyle birşeyi. İnşaat dediğin 2 demir, üç çimento, iskele vs. Ansızın kameraların görmediği çocukların başlattığı bir yangınla yıkılıverir.

İkinci seçenek, elinle, o olmuyorsa dilinle o da olmuyorsa kalbinle bu kötülüğe, bu insanlara buğz et, önlemini alarak Allah'a sığın. O adamlar er geç adaletin, ilahi adaletin güzelliğini tadacaklar. Hiç ummadığı yerden, ummadığı felaketle yıkılacaklar, aklına muhtemelen sen de geleceksin. Tamamen haklı isen bu er geç olacak.

Bir de şu konuyu tarihi, saatiyle eksiksiz olarak, hiç bir noktayı atlamadan anlatmanı rica ediyorum. Senle empati yapıyorum, durumun zor ama kime ne dedin, olaylar nasıl bu noktaya geldi? Kıçındaki kıllar kadayıf olmuş dayı neden bu kadar celallendi? Kim kime neden silah çekti, küfür etti, aracın neden kurşunlandı? Anlatmak istemiyorsan iyi bir avukat bulup ona zaten anlatmak zorunda kalırsın. Ama dünya kadar adam ayağa kalkmışken, senin için çabalıyor, dua ediyor, birşeyler yapmaya çalışıyorken bu insanlara bu detayları da iletmelisin diye düşünüyorum.

Son olarak da iletişim, konuşma, anlaşma, herkese kendi diliyle konuşma, idare etme, sokak ağzı, arabuluculuk, alttan alma, idare etme, komşuluk, akışına bırakma, tatlı dil, Güleryüz, karşındakini hor görmeme, ite itlik yapmama gibi konuları iş işten geçmiş de olsa hem sen, hem bunu okuyan bütün ahali, hem de bizatihi ben kendime bir not olarak, kardeşçe bir not olarak buraya yazıyorum. Konu çok çıkmaza girmeden, yani it seni ısırmadan çözüm bulmanın dünya kadar yolu var, ama o safha geçmiş maalesef gibi görünüyor.

Tekrar geçmiş olsun, Allah tez zamanda yardımcın olsun. Evladını, eşini dostunu sana bağışlasın.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.