Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordumsen

Her birinizi büyük dikkatle okuyorum. Dünden bu yana çok destek oldunuz. (Ekşici ve diğer yerlerdeki arkadaşlara da teşekkürler. Çoğu yerde arada kaynadım) Arada şaka yapan arkadaşlara da kızmıyorum. Üzmeyin birbirinizi. Herkes özgürce ne isterse desin (Hakaret vb yaşanmıyor) Arık tek değilim binlerce dostum oldu. Dün uyuyamadım korktum hayatımı sorguladım. Fakat sayenizde bugün gayet iyi geçirdim. Gittiği yere kadar, gitmediği kader (Tabiki bunu yazmayacağım) Ben ne yaşadıysam bunu veya benzerini yaşayan herkesin adına duruyorum. Benim canım kurtulduğunda bu konu herkese klavuz olacaktır. Sonuna kadar sizlerle olacağım.

Çok geçmiş olsun hocam.Umarım kazasız belasız atlatırsınız.
  • Hocam olduremezler o dot yok o tiplerde emin olun. Can cikaramazlar ama can sikarlar. Sahsen bir saniye geri durmazdim ancak sizin durum farkli eliniz kolunuz bagli.. Evlisiniz cocugunuz, esiniz var..

Bizse herkese yazalim hukuku calistiralim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fox ,show ,star tv , kanal d bunlarla irtibata geçelim sizin durumunuzu haber yapsınlar bir konu açıp mail gönderelim telefon numaralarından arayalım gelsinler sizin durumunuzu anlatsınlar bence en iyi çözüm bu olur
  • Sinirden çatlayacağım. Konuyu taze tutalım. Arkadaşın yanındayız. Kesinlikle haberlere çıkması lazım. Yoksa bir halt olacağı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky1905

Türkiye^de polisler görevini yapmıyor , ben kaç defa denetimsizlik yüzünden trafikte ölümle burun buruna geldim, kaç defa saldırıdan son anda kurtuldum ülkenin her yeri maganda dolu ve 5 bin lira maaş alan polisler anca boş boş geziyor gerçekten suriye daha güvenli

Birde insan polise danismaya dahi korkuyor. Asiri artistler, agrasifler.. Uniformayi giyen cosuyoe memlekette.. Coluk cocuk polis oluyor ya.

• Geçmiş olsun. Gereken yapılandırılsın.

• https://twitter.com/FOXhaber
    buraya tweet atın arkadaşlar adamlar haber yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahkurt93tr

quote:

Orijinalden alıntı: Brky1905

Türkiye^de polisler görevini yapmıyor , ben kaç defa denetimsizlik yüzünden trafikte ölümle burun buruna geldim, kaç defa saldırıdan son anda kurtuldum ülkenin her yeri maganda dolu ve 5 bin lira maaş alan polisler anca boş boş geziyor gerçekten suriye daha güvenli

Birde insan polise danismaya dahi korkuyor. Asiri artistler, agrasifler.. Uniformayi giyen cosuyoe memlekette.. Coluk cocuk polis oluyor ya.

hırsızlar polis oldu olaylar azaldı diye bir söz duymuştum başıma geldi lisede bildiğin marketlerden birşeyler çalan bir çocuk polis oldu daha ne diyelim...

• Polise gidiyorsun yok, savcılığa gidiyorsun yok. Bu insanlara kim sahip çıkacak. Ulan bir olayıda devletin bir kurumu çözsün. Korumayacaklarsa halk alsın eline silahı korusun kendini. Bu itler karadeniz de olacaklar pompalıyla deşerler.
  • Twitterda hastag olusturmakla baslanmali. Bir kisi oncu olsun arkasindan tweetliyelim.

Adamin isi cok zor.. Elden gelen herseyi denemekte yarar var diye dusunuyorum.

• dostum rusyadayım şuan şansına ,hukuki olarak yardımcı olabilirdim sana.birilerini bulamadıysan yönlendirebilirim.sürecin başlaması için şikayet etmen lazım sende biliyorsundur,sana yapılan bu namussuzca olay TCK'da iki numaralı malvarlığı ve sözlü tehdite girer.6ay-2yıl arası hapis isteyebilir veya maddi tazminat alabilirsin.Tehdit suçu kural olarak resen soruşturulup kovuşturulan bir suçtur. ilgili kanun maddesinin ilk fıkrasında da belirtildiği üzere kardeşim,tehdit suçunun kişinin malvarlığına karşı yöneltilmesi halinde soruşturulması şikayete bağlı bir suç haline gelir.Somut olayda ispat yükü davacıya aittir, davacı taraf ispat yönünden tanık anlatımına dayanmalı yada çektigin videolarıda senle birlikte götürmelisin.bu işlerde en hızlı çözüme hakimlerle gidersin.hakim bir tanıdık bulmaya bak direk.avukatlarla polislerle uğraşma,bulamazsan bir sıkıntı yaşarsan birşey danışmak istersen yaz bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 23 Mayıs 2017; 1:30:34 >

• http://www.mmsrn.com/tum-televizyon-kanallarinin-whatsapp-haber-numaralari/

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Elinizden geleni yapmaya çalışın lütfen.
  • Bir an empati yaptım. Öyle zor bir durum ki yaşadıklarınız. Allah kolaylık versin. İnşallah yıllar sonra bu konuyu okuduğunuzda "ne günlerdi be" diyecek kadar güzel günler göreceksiniz. Siz, eşiniz ve en önemlisi bebeğiniz için güzel günler sizleri bekliyor, merak etmeyin. Sadece biraz sabır.
  • Watsap ihbar hatlarına teker teker mesaj gönderiyorum. Lütfen destek olalım arkadaşlar. Sinirlerim tavan yaptı. Medyaya yansıması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssdsadas

adamlar malum sebeplerden dolayı hiç bi ceza alamazlar görgü tanığı yok kamera kaydı yok,yaralama yok,o tenha sokakta gelip adama arkasından sıkıp giderler zerrede ceza almazlar çünkü kanıtlanamaz

adli tıbbın ne kadar geliştiğnin farkında mıyız?
  • Ulkede onca bayan sirf magandalar yuzunden oldu devlet koruyamadi.. en cok kadin cinayeti islenen ulkeler siralamasinda kafaya oynuyoz..

Polis eger akp genclik kollari uyesi degilsen arkanda bir dayin sozu gecen biri yoksa ve emniyette tanidik yoksa ilgilenmezler anca olursun gelip aa olmus savciyi cagrir tutanak tutar devlet parti devleti oldugundan ve surekli orda burda eylem yapanlari kovalamaktan fetoculerle ugrasmaktan is yapamaz halde bugun hangimizi aciga alcaklar diye bekliyorlar...

Senin yerinde olsam bir butce ayirip kendi badimin caresine bakar kendimi korurdum.. forumdaki arkadaslarin mailleri ve destegiyle bir anahaber programina haber olursan kurtarirsin..

• https://twitter.com/Murat_Duran_ bu adresten haberlere felan twit atıyorum şuan. Beni yönlendiren tüm arkadaşlara teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

https://twitter.com/Murat_Duran_ bu adresten haberlere felan twit atıyorum şuan. Beni yönlendiren tüm arkadaşlara teşekkürler

#canimadokunma etiketiyle duyuralim hocam

• Konu üstlerde durmalı.116 bin + kişi tıklamış konuya.

Haber kanallarının whatsapp iletişim kısmından cevap alabilen var mı ?
  • https://twitter.com/fatihportakal

fatih portakala abanın beyler herkes konunun linkini versin
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.