Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En önemlisi buraya bir kez yazın konunun linkini atın popüler olduğunu bilsinler A Haber' kesinlikle yazın cunku ilgileniyorlar A Haber Whatsapp Tel 0553 870 2007.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aileni kendinden uzak biryere götürmelisin yani ben öyle yapardım sonrada beklerdim savcılık polis ne diyor diye

• la gaz vermeyin adamın canı söz konusu,
    bu iş bu tiplerin üzerine gidilmekle hallolmaz,bunlar tek bişiden anlar silahtan onuda sen yapamazsın hayatına yazık bırak salla gitsin,çocuğun var ailen var cahille cahil olma,inşaatı falanda şikayet etme topla pılını pırtını çık ordan git başka yere yapacak bişi yok, beni dinle sen
  • Çok yazık çok elimizden birşey gelmemesi

Bence gidin polis karakoluna ust rütbeli birine anlatın durumu ve polislerin size olan yaklaşasimini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iste bu yuzden bireysel silahlanma. senin acilinden tufek alman lazim eve. hic bir ise yaramasa goruntusu yeter.

• bu bilmem naptıgımın ülkesinde şu druumları görüyorum çıldırıyorum ya.. ulan o polis senin emniyetini sağlayamadıktan sorna ne için var ne diye para alıyorlar, bu adalet sistemi neden var gelde bu ülkede kanunlara uyarak yaşa, geldeeline 2 bomba 1 keleş bolca şarjor alıp gidip bunların ortasına çökme...
  • nereye kadar kaçılcak abicim varmı etrafta tanıdın dost arkadaş kım var toplanın bır cıkın karsılarına o zaman konussunlar seni tek bulmuşlar artistlenmesini biliyorlar
  • Hocam umarım mesajın ilgili yerlere ulaşır.

O inşaat sahipleri de gereken cezayı alırlar.

Videoları izledim. %100 haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: klik

Heralde kimse bu numaraya ulaşmaya çalışmamış. Eski numarası olabilir.
    A haber ihbar hattı: 0505 165 8888

kimi kime sikayet ediyosun?
  • un momento kullanıcısına yanıt
    Güler misin , ağlar mısın
  • Yanlış anlamadıysam 15 Nisan'da olan küfür ve bıçaklı saldırı olayının üzerinden 35 gün geçtikten sonra 21 Mayıs'ta arkadaşın aracı kurşunlanıyor. Oldukça uzun bir süre. Arada acaba bir şey mi oldu da adamlar tekrar hedef aldılar arkadaşı? Buraya takılmadan edemedim, kusura bakmayın..
  • Forumda milletvekili vardi ibrahim ozdisti sanirim ona duyurmaya calisalim belki yardimci olur

• Rezalete bakar mısın?

Yaşanmış bir olay: o sevmedikleri amerikada bir arkadaşımla yürürken sokağın köşesinde bir torbacıyı farkettik. Arkadaş dedi napsak polisi arasak mı acaba? Ben de dedim ara bari aradi polisi polisin söylediği ilk sey "can güvenliğin tehlikede mi?" arkadas da anlatti olayi telefon kapandıktan sonra '2' dakika içerisinde gelip adamı aldılar. Bizim ülkemizde neden böyle olmuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: soncuma37

ben sana kesin çözüm önerisinde bulunuyorum

herhangi bir ak parti binasına gidiyorsun
    referandum öncesi "evet ve rte bayrağı" asmıştım evime,birkaç kere evimin önünde silah sıktılar mermi bıraktılar falan diyeceksin.
    hainler için fetöcüler için güçlü türkiye için bizi kıskanan avrupa için evet oyu verdim diyeceksin
    ama bunları konusmalarının arasında kullanacaksın hepsini tek cümlede kullanma
    sonra referandum zaferimizden bir kaç gün geçince evime bir kağıt bırakılmış.peşinizdeyim göstericem gününüzü yazıyor diyeceksin
    ama onlardan korkmadığım bu yolun sonunda ölüm olsa bile yolumdan vazgeçmeyeceğimden dolayı yırtıp attım diyeceksin.
    işte sonra böyle arabamı taramışlar falan diyeceksin.
    sonra bak nasıl ilgileniyorlar.2 gün içinde nasıl çözüme ulaşıyor.

malesef ülkemizin özetide var bu yazdıklarımın içersinde.arkan yoksa seni öldürseler bile hiç umrunda değilsin kimsenin.

up.

kardeşim sana en güzel çözüm yolunu önerdim.bu dediklerimi yap akşam rahat uyu.eğer o seni vurmaya calisanlar inkar ederlersede bir kaç şahit bul evet oy vermeye giderken bile önümüzü kestiler kamera olmayan bir sokak ismi falan söylesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Orijinalden alıntı: başaran

quote:

Orijinalden alıntı: barcan61

700tl ye otomatik 8 atar pompalı makineyi alıyorsun 100 tl verip iri magnum parçacıklı alıyorsun sonra rage moda giriyorsun triple KİLL

Tavuk bile vurulmaz onlarla

Burada silah al adamları vur diyenler hayatında tavuk vurmamış çoluk çocuk zaten.

Ben 24 yaşındayım askerlikte yaptım çok şükür, Allah göstermesin böyle bir olay başıma gelse bit yolunu bulur silah edinir bu insanları temizlerdim ama konu Sahibi çoluklu çocuklu adam napsin şimdi katil mi olsun ? Saçma yani..Ama insanları böyle düşünmeye iten malesef ülkede adalet mekanizmasinin sağlıklı çalışmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

Rezalete bakar mısın?

Yaşanmış bir olay: o sevmedikleri amerikada bir arkadaşımla yürürken sokağın köşesinde bir torbacıyı farkettik. Arkadaş dedi napsak polisi arasak mı acaba? Ben de dedim ara bari aradi polisi polisin söylediği ilk sey "can güvenliğin tehlikede mi?" arkadas da anlatti olayi telefon kapandıktan sonra '2' dakika içerisinde gelip adamı aldılar. Bizim ülkemizde neden böyle olmuyor?

üstüne bir de bu olayı yaşayan arkadaş amerika veya herhangi bir avrupa ülkesine gidip orada bu tutanağı gösterip sığınma talebinde bulunsa direk oturma ve çalışma izni alabilir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Bekara avrat boşama kolay olur

Lafla pilav pişerse deniz kadar yağ benden.

Hemende asit çukurunda diş dahil eritmişin tebrikler hocam türkiye seninle gurur duyuyor

• un momento kullanıcısına yanıt
    Hakısınız hocam ama eğer herkes ihbar ederse bir umut sesimizi duyurabiliriz
  • Allah yardımcın olsun inşallah bu adi herifler cezasını bulur sen de bir an önce huzuruna kavuşursun

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Kum kamuya açık bir ortamda mı dökülmüş. En büyük hata bu? O kumu oraya dökenden daha güçlü değilsen sesini kıs, kamu otoritesine şikayet et. Yapman gereken bu kadar basitken, kabadayılık yapmak çok saçma. Bazen o anda yapabilecek bir şey yoktur, bir kaç güne kaldırılabilecek bir kum için iyi niyetli komşuluk hakkı için iyi niyet göstermek gerekir. Bu devirme bu işler böyle yürür.

Yapmanız gereken basit, komşularında iyi niyet çerçevesinde anlaşmaya gitmek. Ne bileyim o mahallede tanıdık sözü dinlenen kimseler yok mu, esnaf muhalle muhtarı gibi, yani sonuçta aynı mahallede yaşayanların sorunlarını çözmek zor değil. Yani araziye uy demek istemiyorum. ama sonuçta bu olay evin yanında oluyor. Kendi evinin yanında. Hayır, ben komşu momşu dinlemem dersen, başka yere taşın o zaman. Testi kırıldıysa en az zararla atlatmak için en iyi yöntem anlaşmaya gitmek. Binayı yapanlarla konuşup orta yolu bulmak en iyi yöntem gibi geliyor. Bezen bükemediğin eli öpmek gerekir.

Bu adam AKP'li arkadaslar, gerisini siz tahmin edin.

Vatandas bicakla kovalanmis, arabasi kursunlanmis, evine giremiyor 4 aylik cocuguyla ortada kalmis ama sirf polise laf söylettirmemek icin sacma sapan konusuyor.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.