< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Out -- 7 Mart 2021; 20:8:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Out -- 7 Mart 2021; 20:8:50 > |
Hocam masa başında oturmam demişin simit başında oturuyosun
|
aylık kazancın 4000 bin 4800 arası diyorsun daha ne istiyorsun :)
hangi mesleği yaparsan yap namusunla yaptıktan sonra hiçbir meslek ayıp değil bunu unutma |
Boğaziçi den müh. Okuyup bu parayı kazanamayanlar var kıymetini bil
![]() |
Bölümünün hakkını ver ve uluslararası simit ticaretine başla. Zaten Aydın'da okumuşsun şehri biliyorsun buradan simitleri al atla tekneye ve yunanistanda sat.
|
Üniversiteden mezun olmuştum o zamanlar, işleri araştırdım ama kendime uygun iş bulamadım. O zamanın şartları ile dil bilmeme rağmen adamlar stajyer maaşları teklif ediyorlardı.
Bende sağdan soldan duyduğum ile simit işine girmeye karar verdim. Şu anda ne kadar bırakır bir bilgim yok ama iyi para bırakacağına eminim(mekana göre değişir tabii). Bu işe başladıktan sonra çok şey öğrendim aslında. Diğer simitçiler tarafından rahat bırakılmıyorsun bir türlü. Bana yeri veren adamın daha önceki elemanı ile kavga ettim. O eleman hem bana malzeme veren adamdan, hem de başka yerden malzeme alıyormuş. Bana yeri veren mal sahibi bunu öğrenince bunu postalamış tabi. Biz anlaştık ve yeri bana vermişti. Eski eleman tekrar aynı yere kendi minivanı ile gelip işleri baltalamaya başlayınca kavga kızıştı. Sonra baya bir giriştik ve karakolluk olduk. Sonrasında tehdit ettiler vs. Bende bana bu para yeter diyip işi bıraktım. Devam etseydim iyi olurdu ama işte şartlar el vermedi. Belki de böylesi hayırlıdır. Sonrasında dedim ki; kendi alanımda neden gelişmiyorum? Forumdan bir arkadaş ile tanışıp Rusya ya yüksek lisans için geldim. Şu anda buradayım. Mesela hayatımın aşkı ile Rusya'da tanıştım, yakında evleniyorum. Dediğim gibi, vardır her işte bir hayır. Askeriye de olmayı çok isterdim, görev rütbe benim için fark etmez ama o da olmadı. (Kekeme olduğum için. Normalde yok ama baskı altında ve kavga ederken kekeliyorum) İnsanlar ile iletişim çok güzeldi, bir çok dost edindim kendime. Avukat, savcı, polis, iş adamı vs. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|