Bildirim
Ses kartları hakkında bir soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Baya etkiler, tabi iyi birde hoparlör seti şart. External kartlara bakabilirsin mesela ASUS Xonar U7 veya U5. -
Genelde kulaklıkla dinliyorum ama hoparlör pek kullanmıyorum -
Hocam içinde dahili amfi bulunan ses kartları var. Genelde kartın özelliklerinde açıkca belirtiliyor. Öyle bir model almanızda fayda var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam teşekkürler ya Asus ya da creative alıcam sanırım -
İyi bir kulaklık veya hoparlörünüz olmadan boşuna ses kartına yatırım yapmayın. Genelde dahili kartlar oldukça yeterli oluyor. Kulaklığınızın markası modeli vs. nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: nacker
İyi bir kulaklık veya hoparlörünüz olmadan boşuna ses kartına yatırım yapmayın. Genelde dahili kartlar oldukça yeterli oluyor. Kulaklığınızın markası modeli vs. nedir?
Şu an için Sennheiser Hd201 kulaklığı kullanıyorum -
Anakartınız eski bir şey değilse ses kartı alsanız bile çok fark edeceğini sanmıyorum. Öncelikle dinlediğiniz içeriğin kalitesini yükseltin (320 kbps mp3, flac gibi) o zaman o kulaklıkla kaliteli ses alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nacker
Anakartınız eski bir şey değilse ses kartı alsanız bile çok fark edeceğini sanmıyorum. Öncelikle dinlediğiniz içeriğin kalitesini yükseltin (320 kbps mp3, flac gibi) o zaman o kulaklıkla kaliteli ses alırsınız.
peki hocam istediğim müzikleri bu kalitede bulabileceğim bir site veya program benzeri birşey var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: cristiono
ses kartı tavsiyeleriniz nelerdir f/p olarak ?
http://www.compel.com.tr/P/1-10-5765 -
Torrent bulabilirsiniz ses siteleri var bazı biraz araştırın çıkar paralı program olarakta spotify kullanabilirsiniz -
İtunes üzerinden veya d&r gibi mağazalardan orijinal olarak alın.
Bu arada orijinal ve kopya mp3'ler arasındaki ses farkını, sizin duyma yeteneğinize ve kulaklığa bağlı olarak fark edemeyebilirsiniz. Ama her koşulda sesler daha temiz, dip gürültüsüz ve gerçek bir stereo olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 4 Ekim 2016; 20:33:53 > -
Spotify premium kullanmaya başladım teşekkür ederim cevaplarınız için :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X