Şimdi Ara

kablosuz kulaklık hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunların pil ömürleri hakkında bilgisi veya tecrübesi olan var mı arkadaslar?

örneğin, ben bir kablosuz kulaklık aldıgımda ilk zamanlar 5 saat pil ömrü sunarken 2 yıl sonra 2-3 saate düşme durumu nasıl oluyor? yoksa daha geç mi zaman alıyor bunun olması? tecrübeleriniz nelerdir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kullanım yoğunluğuna göre değişir. Çok sık şarj eder kullanırsanız Elbette batarya ömrü kısalacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    hmmm anladım hocam teşekkürler

• Hiçbir kablosuz kulaklığımı o kadar uzun süre kullanmadım ama bataryalı olup da 6-7 yıl kullandığım diş fırçası ile blender var. Kullanım süreleri yarıya düştü diyebilirim. Batarya eğer lityum iyon ise pek bir sıkıntı olmuyor. Bahsettiğim cihazlar bir de kullanım haricinde sürekli şarjda bıraktığım cihazlar.

• Bende xiaomininki var 1 yıla yakındır kullanıyorum şarjı 5-6 saat götürüyo

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tecrübeleriniz ve yorumunuz için, kulaklık almayı düşünüyorum da şimdi mi alayım sonra mı diye düşünüyordum bu pil meselesi yüzünden

• stressarN S kullanıcısına yanıt
    önceden ne kadar götürüyordu hocam? ve modeli nedir kulakligin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne demek, her zaman. Kulaklıkta pilden çok dayanıklılığa bakmak lazım uzun süre kullanımı için. Kaç tane kulaklığım daha pili ölmeden kendisi öldü çünkü.

• İlk aldığım günden beri full şarjda 5-6 saat ayrıca ses kalitesi bass kalitesi vs. harika tavsiye ederim. xiaomi mi true wireless earphones 2 basic

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    hmmm.. soundpeats true air 3 buldum tavsiye ediliyor fiyatı 475₺, yani bu fiyatı verince insan "bi 3-4 sene götürsün pili beni" diyor ister istemez :)

• stressarN S kullanıcısına yanıt
    tavsiye için teşekkürler, inceleyeceğim :)

• Gayet güzel bir model silikonsuz olarak fiyatına göre en iyisi diyebilirim, hayırlı olsun. Pil konusunda kimse bir şey bilemez sanırım çünkü bu tws kulaklıklar çıkalı ne kadar oldu ki. Bende qcy bilmemne modeli var 1.5 yıl oldu daha batarya aynı gibi :)

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    henüz almadım ama sanırım bu Soundpeats'i alacağım, amin, teşekkür ederim :) 1.5 yılda bataryada ciddi bir sıkıntı görmediyseniz bu iyi bence

• Aynı sorun bendeki kulaklıkta mevcut. Aslında bataryalı her cihaz sıkıntılı, hele de bataryası çıkmayanlar, bir müddet sonra batarya tükeniyor, ya da bozuluyor, çıkabilir batarya ise ne ala yenisi ile değiştirmek mümkün olabiliyor, değilse cihazın çöp olma ihtimali var. Bu sebeple ben bu aralar ne alırsam değiştirilebilir bataryalı, pilli, AA AAA veya 18650 veya benzeri gibi olan cihazları temin ediyorum.

Var mı bilmiyorum, epey araştırdım bulamadım, bulursam kulaklığı da bu şekil seçerim.

• Samsung buds var 4 saat gidiyor şu an aldığımda 6 saatti. Garanti bitmeden şarjı az gidiyor bahanesi ile servise versem sıfırı ile değiştirirler mi diye düşünmüyor değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık

Yazdan beri bu kablosuz kulaklığı kullanıyorum. Tam bir fiyat/performans ürünü...

Sarj süresi beni yoğun kullanıma rağmen bir hafta rahat götürüyor. Üstelik bir saat gibi kısa bir sürede de tam dolduruyor.

Kim yaptıysa allah razı olsun vallahi, gidip de 900-1000tl kulaklıklara vermeye hiç gerek yok.

Şiddetle tavsiye ederim;

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-life-q10-kablosuz-bluetooth-5-0-kulaklik-60-saate-varan-sarj-siyah-gri-a3032-p-HBV00000XK8Y1?magaza=erka

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Aynısını ben de düşünüyorum da 2 sene dolmak üzere  Neredeyse 2 sene geçmiş artık, değişim yapacaklarını hiç sanmıyorum. Herkese yenisini verseler ya da pil değişimi yapsalar kimse gidip yeni modelleri almaz. Buds Live var bende.

İlk aldığımda ANC kapalıyken 8-9 saat civarı dayanıyordu şarj. Şu an çok karasız davranıyor, uzun süre kullanmadıktan sonraki ilk kullanımda 5 saat anca dayanıyor şarj. Sonraki kullanımlarda 6 buçuk saati zorluyor. İlk 1 yıl bayağı iyiydi ama. Tatil günleri akşam 5 gibi bir takıyordum gece 2ye kadar kullanıyordum. Zaten kulaklıkların varlığıyla yokluğu bir. Buds Live 2 çıksa düşünmeden alırım muhtemelen. Kulak içi olmaması harika olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 21 Nisan 2022; 23:16:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.