Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıymetli arkadaşlar kullanıcıları ve multimedya hoparlör meraklıları tarafından son derece beğenilen Creative Megaworks THX 550 bilgsayar firmalarında genel olarak 450-550 ytlye satılırken Vatan Bilgisayar'ın yaptı kampanya ile fiyatı 183 dolar + kdv yani 320 ytl ve taksitle , üstelik kargo ücretsiz

pek çok arakdaşım bana Megaworks seti en ucuz nerede bulabileceğimizi soruyordu ben kampanyayı görünce bilgiyi daha iyi duyurabilmek için ayrı bir başlık açmaya karar verdim

Bu başlık altında Megaworks ve Giga 500 ile ilgili problemleri ve kullanıcı sorularını da cevaplandıralım.

HERKESE SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 3 Ekim 2006; 11:07:52 >

• Sadece megaworks değil diğer biçok aranan setler de uygun fiyatla satılıyor orda, megaworks, gigaworks, z5400, z5450, z5500 v.s. mevcut.
    Bence de ilgilenenler için son fırsat olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

Sadece megaworks değil diğer biçok aranan setler de uygun fiyatla satılıyor orda, megaworks, gigaworks, z5400, z5450, z5500 v.s. mevcut.
    Bence de ilgilenenler için son fırsat olabilir.
    İşin içinde bir çakallık yoksa ki sanmıyorum.Fİyat süper,Gidin alın daha ne bekliyorsunuz!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

İşin içinde bir çakallık yoksa ki sanmıyorum.Fİyat süper,Gidin alın daha ne bekliyorsunuz!!

Alıntıları Göster
    kıymetli yarbayım ve büyük üstad Wolverine , katkın için teşekkürler .

başta da yazdığım gibi megaworks için onlarca site ve bilgisayar firmasına baktım. fiyatları 450-550 arasında değişiyor. Ama vatanda sadece 320 ytleye taksitle.

Logitech Z 5500 e gelince onun indirimli fiyatı da 440$+ kdv yani 768ytl

logiteh inde piyasadaki fiyatı (gold bilgisayar hızlı sistem hepsi burda idefix vb,vb) 817-950 ytl arasında

özellikle goldun fiyatı çok iyi yani logi de indirim farkı mega kadar yok ama yinede ciddi farklar var

herkese saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: jethoca

başta da yazdığım gibi megaworks için onlarca site ve bilgisayar firmasına baktım. fiyatları 450-550 arasında değişiyor. Ama vatanda sadece 320 ytleye taksitle.

logiteh inde piyasadaki fiyatı (gold bilgisayar hızlı sistem hepsi burda idefix vb,vb) 817-950 ytl arasında

özellikle goldun fiyatı çok iyi yani logi de indirim farkı mega kadar yok ama yinede ciddi farklar var

herkese saygılar

Alıntıları Göster
    evt bende dün gittim vatana arkadaşlar mega 199+kdv giga progamer 299+kdv yanında x fi ses kartıda var

• quote:

Orijinalden alıntı: @armagedon@

evt bende dün gittim vatana arkadaşlar mega 199+kdv giga progamer 299+kdv yanında x fi ses kartıda var

Alıntıları Göster
    Peki megaworks ile SB AUDIGY VALUE SES KARTI kullansak randıman alırmıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferfecir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EmmO

tabi biraz randıman alırsın . ama audigy ile kıyaslarsan fark çok var

herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 12 Eylül 2006; 12:09:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

herkese saygılar

Alıntıları Göster
    Dostum yarbay, üstad felan
    Bu arada evet haklısın, hiçbirindeki indirim mega kadar değil. Mega arayıp da bulamayanlara bence 2006 yılının en büyük fırsatı gibi..
    quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

logiteh inde piyasadaki fiyatı (**** hızlı sistem hepsi burda idefix vb,vb) 817-950 ytl arasında

herkese saygılar

• quote:

Dostum yarbay, üstad felan
    Bu arada evet haklısın, hiçbirindeki indirim mega kadar değil. Mega arayıp da bulamayanlara bence 2006 yılının en büyük fırsatı gibi..
    quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

logiteh inde piyasadaki fiyatı (**** hızlı sistem hepsi burda idefix vb,vb) 817-950 ytl arasında

herkese saygılar

Alıntıları Göster
    son incelemede megaworks kadar hatta ondan daha da fazla Giga G500 ün fiyatı cazip geldi. çünkü yanında X-FI 7.1 24 BIT SES KARTI INTERNAL XTREME MUSIC fiyata dahilmiş ve tek başına ses kartının fiyatını ben nette 200 ytl den ucuza bulamadım. Toplam 480 ytl ve sadece hoparlörlerin fiyatı 300 ytlnin altında oluyor bu durumda.

şimdi meraklıları ve arayanlar için sorun şu mega mı? G 500 mü işte buna bi karar verlebilse megaworks un eski fiyatına ses kartıyla beraber alınabilecek fırsat var

herkese saygılar

• quote:

son incelemede megaworks kadar hatta ondan daha da fazla Giga G500 ün fiyatı cazip geldi. çünkü yanında X-FI 7.1 24 BIT SES KARTI INTERNAL XTREME MUSIC fiyata dahilmiş ve tek başına ses kartının fiyatını ben nette 200 ytl den ucuza bulamadım. Toplam 480 ytl ve sadece hoparlörlerin fiyatı 300 ytlnin altında oluyor bu durumda.

şimdi meraklıları ve arayanlar için sorun şu mega mı? G 500 mü işte buna bi karar verlebilse megaworks un eski fiyatına ses kartıyla beraber alınabilecek fırsat var

herkese saygılar

Alıntıları Göster
    g500 ün fırsatı harikaymış yaw... tam bir ses upgrade kiti denebilir... almak lasım

• quote:

Orijinalden alıntı: okan

g500 ün fırsatı harikaymış yaw... tam bir ses upgrade kiti denebilir... almak lasım

Alıntıları Göster
    meganın fiyat çok iyi ama her halükarda iyi bir ses kartı almanız gerekicek bütçesi elveren megadan ziyade g500+xfi li kampanyayı değerlendirsin derim.Çok düşünmeyin birdaha bu fiyatları bulamayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: taktik

meganın fiyat çok iyi ama her halükarda iyi bir ses kartı almanız gerekicek bütçesi elveren megadan ziyade g500+xfi li kampanyayı değerlendirsin derim.Çok düşünmeyin birdaha bu fiyatları bulamayabilirsiniz

Alıntıları Göster
    x-530 işimi görüyo şimdilik ama aklımı çeldiniz.hayır parada yok şu anda elimde.kartın limitide doldu.neyse başka bahara artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: trsmach

x-530 işimi görüyo şimdilik ama aklımı çeldiniz.hayır parada yok şu anda elimde.kartın limitide doldu.neyse başka bahara artık.

Alıntıları Göster
    yaw iide kampanya yapmışlar inasanın alası geliyor ama ben kafaya koydum hi fi set alcam alamazsam bakarız artık ama ben bu indirimin fazla sürmez bence kaçmazz yanii
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılKorsan

yaw iide kampanya yapmışlar inasanın alası geliyor ama ben kafaya koydum hi fi set alcam alamazsam bakarız artık ama ben bu indirimin fazla sürmez bence kaçmazz yanii

Alıntıları Göster
    arkadaşlar tekrar soruyorum hem sinema kalitesinde ve hem de müzik te ( bu arada oyun da önemli mega mı? giga progamer mı?

ev sinema kombinasyonu olabilcek bilgsayar hoparlörlerinde ( multimedya sistemlerde ) CREATIVE JWIN MIKADO OZAKI SNOPY
    GENIUS LOGITECH MINTON PHILIPS VOICA
    INCA MICROLAB
    suny, minton, philips, Gassonic, microlab, jazz, genius , logitech vb markalar içinde ses netliği berraklık ve tizler konusunda megaworks tan iyisi yok diye biliyorum ( yanlışım varsa düzltin )

logitech z 5500 ün güçlü sesi ve bas üstünlüğünü saymazsak sanırım en iyi ses megaworks ta ve son aylarda çok arayan çevremdeki arkadaşlar ile bana pm gönderen forum dostları vardı. bu fırsatı değerlendirmek gerekiyor çünkü benim sony sistemlerde ve canon dijital makinelerde çok yaşadığım bir olay yine olacak gibi geliyor ; oda şu : sevilen bir model artık piyasadan çekildikten sonra yerine gelenler eskiyi mumla aratıyor ve başlıyoruz ordan burdan eski modeli aramaya tabi çoğu kez nafile .

arkadaşlar hem mega hem de logi z 5500 ve giga g 500 için bence iyi fiyatlar ve fırsat var

( KIYMETLİ VOLWERİNE ARKADAŞIM YARBAYIM DEDİM; FORUMDAKİ RÜTBENİZ İÇİN, ÜSTAD DEDİM, BİLGİSAYAR HOPARLÖRLERİ VE SES KARTLARI FORUMUNDA HERHALDE EN BİLGİLİLERDEN SAYABİLİRİZ SİZİ, ABARTI AMACI YADA YAĞCILIK NİYETİM YOK )
    herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 13 Eylül 2006; 14:02:29 >

• bende sound blaster audigy 24bit eax dolby 5.1 ses kartı var alalı baya olmustu acaba randuman alabilir miyim megayla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

bende sound blaster audigy 24bit eax dolby 5.1 ses kartı var alalı baya olmustu acaba randuman alabilir miyim megayla?
    @jethoca arkadaşım, dediklerinden yanlış bişey çıkarmadım, sen de beni yanlış anlama lütfen..
    Bu arada hakkımdaki olumlu sözlerin için tşk. ederim, estağfirullah diyim, elimizden geldiğince bildiklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz..
    Keşke g500ü deneme veya dinleme olanağım olsaydı, o zaman sana somut verilerle mutlaka bir yanıt verirdim.
    Kolay gelsin..
  • quote:

@jethoca arkadaşım, dediklerinden yanlış bişey çıkarmadım, sen de beni yanlış anlama lütfen..
    Bu arada hakkımdaki olumlu sözlerin için tşk. ederim, estağfirullah diyim, elimizden geldiğince bildiklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz..
    Keşke g500ü deneme veya dinleme olanağım olsaydı, o zaman sana somut verilerle mutlaka bir yanıt verirdim.
    Kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    vatan bilgisayara güvenilmesi konusunda şüphelerim var

• quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KontG

yorumunu biraz açarsan bence iyi olur aksi taktirde milleti boşu boşuna işgillendirmiş olacağız.

hazır mega için böyle bulunmaz bir fırsat ele geçmişken insanların aklına gereksiz soru işareti koymamalıyız

herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 14 Eylül 2006; 12:40:35 >

• quote:

quote:

yorumunu biraz açarsan bence iyi olur aksi taktirde milleti boşu boşuna işgillendirmiş olacağız.

hazır mega için böyle bulunmaz bir fırsat ele geçmişken insanların aklına gereksiz soru işareti koymamalıyız

herkese saygılar

Alıntıları Göster
    bence iki fırsatta da cok iyi.
    özellikle g500+x-fi 480 ytl

• quote:

quote:

herkese saygılar

Alıntıları Göster
    jethocam acaba 200 TL'ye ext. music nerede var bi mesaj atsan en azından, pek durumum da yok şu an megayı da aldım ya ama insanın içinden bi ses oldu mu en iyisi olsun diyor bi de ses kartı için kasılsam mı iyice diye aklımdan geçmiyor değil. Bu arada ayrı bi konu daha açmayı da düşünüyorum ama burada da bi sorayım benim kart audigy value 7.1 , acaba illa almak gerekir mi dersiniz x-fi extreme music ,yeter mi acaba value'nun ses kalitesi, doyurur mu, şimdi benim daha vatandan megayı alıp açmaya fırsat bulamadığımı bilenler ulan daha kutusunu açmamışsın konuşuyorsun diyecekler ama value'ya takıp da pöfür pöfür ses alırsam yıkılırım ondan korkum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.