Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.539
Cevap
153
Favori
242.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sentry 2.0 / Silverstone RVZ02 / Silverstone RVZ03 elinde bu kasalardan olan var mı acaba?

Silverstone FT03-MINI var elimde isterseniz. Üzerinde Silverstone ST45SF 450W SFX güç kaynağı da var.

Evde >>> Project SoniCube > Yamaha A-S700 > Dali Zensor 3
    Diğer Her Yerde >>> QLS QA360 > Etymotic ER4S
  • Silverstone RVZ03-ARGB modeli var hocam.

• Eylül 2025'te aldığım HP Elitedesk 800 G2 Mini ve altında kafayı kırıp eBay'den gümrük dahil 50 dolara aldığım DVD modülü ile birlikte. TV'nin altında tam bir htpc olarak yerini aldı. Wifi+bt kartı ve antenlerini de alıp XBOX kontrolcüsüyle de çok keyifli kullanılabiliyor. i5 6500T işlemci yer alıyor. Çoğu coop oyunu oynatıyor. Retroarch ile daha da keyifli oluyor. Sadece DVD modülü içindeki dvd sürücüsünü çıkarmayı başaramadım. Kasasını fazla zorlamadım. Başarabilirsem 9.5mm bir BluRay sürücü takacağım.

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

• atahanyy kullanıcısına yanıt

HYTE Revolt 3 öneririm.

BITFENİX PRODIGY I GIGABYTE GA-AB350N-GAMING WIFI I RYZEN 7 3700X IMasterLiquid ML240L RGBI 16Gb DDR4 HYPERX PREDATOR RGB I SAMSUNG 960 EVO 250GB I 3TB WD GREEN I SENHEISER RS-170 IANKER Q10 BLUETOOTH KULAKLIK I LOGITECH PRO9000 I LOGITECH F710 X2 I A4 TECH BLOODY R8 I SEASONIC X 850 GOLD

• CM masterliquid 120mm lite soğutucuma 120 140 dönüştürücü aparat ve 140mm noctua redux faln siparişi verdim. Geldiğinde deneyeceğim bakalım kasa sgb13

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aklımda nr200den daha küçük bi kasaya geçmek var ama ekran kartının son milimetresine yerleştirilmiş şu garabet soket ve onun ucube dönüştürücüsü 2-3 cm kalınlığa sebep oluyor. sırf şu yüzden kartı satıp amdye geçesim var o kadar canımı sıkıyor.

eski model corsair sf750 güç kaynağım için 12vhpwr kablolar var amazonda ama türkiyeden alamıyorum.

dönüştürücü olarak hemen soketin arkasında değil de eğilebilen bi kablo sonrasında dönüşüm yapan bir adaptör bulsam o da işimi büyük oranda çözecek.

türkiye şartlarında bu sorundan kurtulmanın yolu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 4 Ocak 2026; 17:47:15 >

• Murat.92 M kullanıcısına yanıt

• aRiSe* kullanıcısına yanıt

ihtiyacım olan 12vhpwr soketi için olanı ama bunun gibi 90 derece adaptörün yüksekliği düşürmeye katkısı olmuyor.

sorunumu çözecek olan ürün bu ama türkiyeye gönderim yok maalesef

SFF / MINI ITX Severler Kulübüamazon
    CORSAIR Tip 5 PSU 90° 12V-2x6 GPU güç kablosu – NVIDIA GeForce RTX grafik kartları için, kolay bağlantı, ultra esnek, termal koruma – Stil B
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DM677H9X

ben geçenlerde aldım bu ürünü, tr'ye gönderdiler ama fiyatlar sürekli 3-5 lira arttığı için gümrük limitine takılmış olabilir. ürünü takibe alın fiyat düştüğünde tekrar gönderime girebilir.

İhtiyacınız olan bu kablo sanırım tr’ye gönderim var siyahını bulamadım ama isterseniz satıcıya sorun.Ben sf750 için başka bir satıcıdan bunun düz örgüsüz olanını almıştım ama şuan bölgenize gönderilmiyor yazıyor

Edit:Kablonun +4 pin olan kısmı yukarda ve aşağıda olan seçeneği var alırsanız ona dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 5 Ocak 2026; 14:14:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

Hangi site link verebilirmisiniz?Ayrıca lian li psu ya uyar mı girişleri. Bende kısa kablolar arıyorum.

BITFENİX PRODIGY I GIGABYTE GA-AB350N-GAMING WIFI I RYZEN 7 3700X IMasterLiquid ML240L RGBI 16Gb DDR4 HYPERX PREDATOR RGB I SAMSUNG 960 EVO 250GB I 3TB WD GREEN I SENHEISER RS-170 IANKER Q10 BLUETOOTH KULAKLIK I LOGITECH PRO9000 I LOGITECH F710 X2 I A4 TECH BLOODY R8 I SEASONIC X 850 GOLD
  • ilyasova19 kullanıcısına yanıt

bugün satın alınabilir oldu hemen sipariş verdim. gümrükler komple kapanacak diye dün can havliyle amazon.comdan başka bir yan sanayi model bulup sipariş etmiştim çok gönülsüz şekilde. şimdi onun iadesiyle uğraşacağım

yardımcı olan herkese teşekkürler. ihtiyacı olan kaçırmasın son alışverişlerimizi yapıp bitiriyoruz hobi işini

Alienware AW3418DW 34" 120 hz Curved, AMD Ryzen 9 5900x ,ASRock x570 Taichi ,Asus Rog Strix Helios GX601, XPG 32 GB 3200 Mhz RGB Ram , MSI RTX 3070 Suprim - FSP Aurum PT 1000W Psu , Samsung 980 PRO nVme 512 GB , Netac 1 TB Nvme (depo) , Corsair K95 RGB platinum Klavye Logitech G502 Hero Mouse, Corsair MM800 RGB mousepad, Corsair Void Pro RGB Wireless Kulaklık, GIGABYTE AORUS LIQUID COOLER 360 mm Sıvı Soğutma, Creative Sound BlasterX Kratos S5 RGB Ses Sistemi
  • Kasanın önceki hali.

SFF / MINI ITX Severler Kulübüdonanımhaber forum
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155006608

SG13B kasamdaki sıvı soğutma radyatör fanını 120mm den 140mmye çıkardım. Kullandığım bileşenler;

İşlemci Ryzen 5 1600AF@4ghz Boşta çalışma sıcaklıkları

Yaklaşık 10 dakikalık prime95 testi sonrası bu civarlarda dolaşıp durdu sıcaklıklar.

Eğer soğutmayı kuvvetlendirmek istiyorsanız böyle bir uygulama yapabilirsiniz bu kasada.

Not: Fan intake olarak bağlandı;

Önceden resimde görüldüğü gibi dışardan havayı çekerek çalışırken şuanda havayı önden içeri iterek çalışmakta.

Açıkçası 1500rpmde 140mm fan gürültülü biraz. 1200rpm ler de sessizliği fena değil.

Şimdi Ryzen 9 5950x taksam acaba nasıl olur diye düşünmekteyim SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 18 Ocak 2026; 1:48:20 >

• Elinde satılık şu tarz sff kasası olan var mı?

Hacim olarak bu kadar düşük değil ancak Thermaltake TR100 var. Sıfır, siyah renk, 6250TL.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.