Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.489
Cevap
154
Favori
237.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fractal Design Ridge riser 3.0 almıştım. Distribütör, üreticiye mail gönderdiğimde, 4.0 versiyonu ücretsiz gönderdiğini söylemişti. Ben de Fractal Design’a fatura, seri no vb bilgileri gönderip 4.0 riser talep ettim. Göndereceklerini söylediler. Piyangodan vergi ödemek istemediğimi belirtip ücretsiz parça olduğunu belirten belge eklemelerini rica ettim. Proforma eklediklerini belirttiler. Parça ufak bir şeydi. Pat pat boşete koyup zarfla göndermişler. Gümrük zarfı açıp bakmamış. Vergi çıkarmış. Size de piyango vurabilir SFF / MINI ITX Severler Kulübü  ama zamanında evga kartları değişim yapıp vergi ödemeyen de çok gördüm. İntel’e durumu iletip bilgi almanız daha sağlıklı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Anakartımı Rog X870-i olarak değiştirdim. Windows 10 kullanıyorum. Wifi, bluetooth bir türlü görmüyor. Ethernet kablo ile internete bağlanıyor, ancak wifi/bluetooth sorunlu gözüküyor aygıt yöneticisinde. Naptıysam olmadı. Benze sorunu yaşayıp çözen varsa, paylaşırsa sevinirim.

Sanırım sizin bahsettiğiniz donanımsal olarak görmüyor. Belki aynı durum değildir ama ben 2 gün önce yaşadığım bir durumu aktarmak istiyorum.

ROG X870F anakartımı ethernet kablosu ile kullanıyorum. Bu sebeple wifi antenini takmıyordum. Antensiz bir şekilde rahatça bluetooth üzerinden telefonumu pc ile eşleştirip kullanabiliyorum. Ayrıca çok kuvvetli olmasa da 2.4g bandını görüyordu wifi. 2 gün önce yeni BIOS ve güncel driverları yükledim pc ye. Sonra ne yaptıysam bluetooth ve wifi hiç bir şeyi görmemeye başladı. Son çare olarak anteni deneyeyim dedim ve gerçekten anteni taktıktan sonra hem bluetooth hem de wifi sorunsuz çalışmaya başladı.

Yani güncel driverlar bazen sorun çıkartabiliyor maalesef. ASUS laptopımda da benzer bir durumu yaşamıştım, güncel BIOS bazı samsung ssd modellerini görmüyordu. Bu sebeple eski bios a dönmüştüm.

Siz de belki eski driverları kullanmayı deneyebilirsiniz.

• darkdevil666 D kullanıcısına yanıt

Win 10’da driver yokmuş. Aslında sayfasında yazıyormuş ama dikkatli okumadığım için boşa geçti o kadar zaman. Win 11’e de geçmek istemiyorum. Eski anakartıma döneceğim. Teşekkürler.

win11 driver indirip denediniz mi? muhtemelen çalışacaktır veya SRI gibi bir yazılımla driver taraması yaptırabilirsiniz.

Hocam Win 11’e ücretsiz geçiş için son 15 gün falan kaldı. Ben de senin gibi geçmek istemeyenlerdendim, güncellemelerden geri kalmayayım diye inadımı kırıp geçtim. Şimdilik bir pişmanlığım yok.

Denedim. Uyumlu değil diye uyarıyor. Farklı sitelerde Win 10 uyumlu dediği ne kadar driver varsa indirdim. Yüklenemiyor diye hata veriyor yada yüklüyor, değişiklik olmuyor.

Galiba öyle olacak.

https://forum.donanimhaber.com/sifir-nvidia-rtx-5090-fe-ekran-karti--162219432

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

• Arkadaşlar mini bilgisayar parçalarına epeydir bakmıyordum ama sfx güç kaynağı olarak piyasada kıtlık var gibi hissettim biraz bakındıktan sonra, piyasanın normali mi artık böyle yoksa ben mi yanlış hissediyorum yada bu aralar parçalarda sıkıntı mı var nedir durum? Bendeki rzv03 kasaya tam boy güç kaynağı takma lüksüm var ama yinede ağırlık tarafında faydası oluyor sfx güç kaynağının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 19 Ekim 2025; 23:17:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    BITFENİX PRODIGY I GIGABYTE GA-AB350N-GAMING WIFI I RYZEN 7 3700X IMasterLiquid ML240L RGBI 16Gb DDR4 HYPERX PREDATOR RGB I SAMSUNG 960 EVO 250GB I 3TB WD GREEN I SENHEISER RS-170 IANKER Q10 BLUETOOTH KULAKLIK I LOGITECH PRO9000 I LOGITECH F710 X2 I A4 TECH BLOODY R8 I SEASONIC X 850 GOLD
  • KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt

SP850 aldıysanız, kullanmadıysanız iade edin. Ben de alma niyetindeydim bir dönem. Bir arkadaş uyardı. Linus Tech’in testini tamamlayamamış, teste iki farklı güç kaynağı yanmış. Şurda da görebilirsiniz:

Ağırlıktan ziyade hem atx güç kaynağı daha büyük hem de kablolar daha uzun. Özellikle kablolama saç baş yoldurur. Bir kez Jonsbo V10 topladım atx güç kaynağı ile. Tövbe ettim. Silverstone Sugo gibi bir kasa toplamayacaksanız, atx güç kaynağından uzak durmanızı tavsiye ederim. Şuan alınabilir en uygun güç kaynağı Lian Li SP750. Üstteki arkadaşa söylediğim gibi, SP850’den uzak durun. Onun haricinde Asus Loki harici seçenek yok gibi bir şey.

Teşekkür ederim normal boy güç kaynağım var sizin aldığınız lian li benim psikolojik 6 bin civarı sınırımın üstünde kaldığı için seçeneksiz kaldım biraz. Galiba biraz sonra yeni almaktan vazgeçip elimdekini kullanacağım..

Ayrıca telegram grubu için link alabilir miyim

Bahsettiğiniz durumu bizzat biliyorum malesef bu benim eskiden beri bazen kurup bazen kaldırdığım bir kasa, hatta plastik tüm aksamlarını çıkardım komple endüstriyel bir havası oluyor masanın üstüne koyunca. Atx boyutta güç kaynağıyla kurduğunuzda hemen kurayım da aradan çıksın niyetiyle işe girişirseniz dediğiniz gibi ter içinde kalabilirsiniz ama ben kasanın rgb ışıklandırmalarını kullanmadığım için kasa içinde rgb kontrolcüye ait olan boşluğu kablolar için kullanabiliyorum o açıdan biraz yavaş da olsa güzel bir kablo toplama ve kurulum yapılarak halledilebiliyor bu haliyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 24 Ekim 2025; 21:9:15 >
    BITFENİX PRODIGY I GIGABYTE GA-AB350N-GAMING WIFI I RYZEN 7 3700X IMasterLiquid ML240L RGBI 16Gb DDR4 HYPERX PREDATOR RGB I SAMSUNG 960 EVO 250GB I 3TB WD GREEN I SENHEISER RS-170 IANKER Q10 BLUETOOTH KULAKLIK I LOGITECH PRO9000 I LOGITECH F710 X2 I A4 TECH BLOODY R8 I SEASONIC X 850 GOLD

Hocam kesinlikle bulamiyorum nereden aldiniz bilgilendirir misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    PLAYSTATION 1
    PLAYSTATION 2
  • atahanyy kullanıcısına yanıt

tabi ki, yabancı siteden aldım.30 dolar vergi ve gümrük aldı.toplam 230 dolara mal oldu.1 aydan az surede elinde oluyor kargolamasını falan takip edebiliyorsun.(10 dolar zam yapmış yeni baktım)

https://ncased.com/collections/all-products

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 25 Ekim 2025; 13:41:1 >

Hocam selamlar. Doğrudan ncased.com sitesinden mi aldınız ? Gümrükte sorun olmadı mı ?

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.