Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
81.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Alabilirsiniz ama jet kasa'da kredi kartı gerekiyor 0,1 kuruş çekmek için.
    Kasa'dan sorgusuz sualsiz dondurmaları geçirtin,ben öyle yapıyorum.Jet kasa hiç kullanmadım.

Banka kartı kullanamayaz mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardakaşlar kodları migrosta geçirmeden önce bir yere tanımlamamız mı gerekiyor ? Kasiyer kodları yazıyor ancak işlemiyor.
  • Olur herhalde hocam,normalde banka kartıyla alışveriş gerçekleştirebiliyorsanız aynı şey.
    Yapmadığım için bilmiyorum.Neden risk alıyorsunuz,kasada kasiyerden yaptırın gitsin :)
  • Daha önce kodlu alışveriş yaptıysanız eğer,kullandığınız money karta dondurmalar tanımlanmıştır.Yani kartsız olarak dondurmaları geçirtin,normal alışveriş yapıyormuş gibi.
    İşlem sonunda ücret ödemeyeceksiniz.
  • RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    slm hocam.cornetto kodum var..elinizde nogger kodu varsa takas yapabiliriz..tşkler
  • Site çöktu sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Olur herhalde hocam,normalde banka kartıyla alışveriş gerçekleştirebiliyorsanız aynı şey.
    Yapmadığım için bilmiyorum.Neden risk alıyorsunuz,kasada kasiyerden yaptırın gitsin :)

Karta tanımlı olduğunu bilmiyordum o yüzden dün de kod aldım gittim migrosa. Söyledim kod hatalı dedi. Arkadaşımın aldığı kodla onun kartını denedik, yine kod hatalı dedi kasiyer. Bizde bıraktık çıktık doldurmaları. Yurdun ordaki migrosa gittik akşama doğru. Orada kod ile geçemedik ama kodsuz alabiliyorsunuz dedi kasiyer sağolsun. Ama magnum alınmıyor sadece nogger veya disk dedi. Bizde disk aldık çıktık bu yüzden sordum. Cevabınız için teşekkür ederim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 20 Nisan 2016; 14:20:44 >
  • Aç gözlülüğe gerek yok.günde 3 tane dondurmamı alıyorum bana yeter.

• Hocam kod hatalı demesinin sebebi kartınıza tanımlı olmasıdır.Hangi dondurma tanımlıysa o dondurmayı kart ile geçirtip kodsuz alabilirsiniz.
    Money kartınızı money club kart sitesinden sisteme girip bakın,orada kartınıza tanımlı kampanyalarda görünür zaten hangi dondurma olduğu.
  • Hocam simdi algida aktivasyon kodunuz diye 2 tane kod ard arda geldi bunlarla migrosa gidip cornet yada nogger mı alıcam baska birşey yapmama gerek varmı ? Aktivasyon kodu diyor bunu kasiyeremi vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: universty3

Aç gözlülüğe gerek yok.günde 3 tane dondurmamı alıyorum bana yeter.

nasıl alıyorsun 3 tane hocam anlatsana biraz
  • berker243 kullanıcısına yanıt
    Kasiyere kodu veriyorum alıyorum.3 kod tek kart.

• Hocam siteye girdiniz,numaranızı yazdınız,telefona kod geldi,kodu tekrar siteye yazacaktınız ve hangi dondurmayı kazandıysanız o görünecekti,altında da kod olacaktı.
    O kod ile migrosa gidecektiniz,kasadan işlem 6'dan kasiyer kartınızı okutacaktı,sonra kodu söyleyip kazandığınız dondurmayı alıp gidecektiniz.

Siz ilk cümledeki olayı yapmadınız mı ?
    Onu yaptıktan sonra gidip dondurmanızı alabilirsiniz.
  • universty3 kullanıcısına yanıt
    hocam birde swarmdan yönlendirmiyor beni nerede check in yapmam lazım baktım siteye yöndendirecek diyor ama öyle birşey yapmadı
  • Exiod kullanıcısına yanıt
    başına www koyun mobil tarayıcıyla giriliyor sadece

• Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    Money kartla şifresiz alırken üç dondurmayı aynı anda alabiliyormuyuz yoksa ayrı ayrı mı almak lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 20 Nisan 2016; 14:48:03 >
  • siteye girilmiyor ki,aşırı yüklenme var sanırım.
  • Arkadaşlar Bir karta 3 tane dondurma veriyor. Fakat Ana ve ek kartla 6 dondurma alabiliyor muyuz? Ben ana karrtan veya ek karttan aldıktan sonra diğer ek veya ana kartlardan birisiyle denediğimde alamadım 2 gündür. Benim kart mı hatalı yoksa kampanya mı böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiçbirşeybilmeyenDoktor

Arkadaşlar Bir karta 3 tane dondurma veriyor. Fakat Ana ve ek kartla 6 dondurma alabiliyor muyuz? Ben ana karrtan veya ek karttan aldıktan sonra diğer ek veya ana kartlardan birisiyle denediğimde alamadım 2 gündür. Benim kart mı hatalı yoksa kampanya mı böyle?

ek kartlar alamıyor
  • Site çöktü yok mu çözümünü bulan arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.