Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
81.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana 2 adet kornet disc ve 1 adet nogger çıktı. Magnum ile kornet disc değişmek isteyen lütfen pm atsın.
  • girebilen var mı ? ne yaptıysam şifre alamadım galiba sonun başlangıcı bitecek gibi kampnya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Kodlu alacağınız için 6 ya basıp kartı geçecek ve dondurmayı vereceksiniz.
    Her kart ile 3 farklı dondurmadan birer tane alınabiliyor.

İlk önce ilginiz için teşekkürler. Bende bir tane kart var. Bir kart ve 3 ayrı Şifre ile günde 3 tane alabiliyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod kısmı dönüp duruyor muhtemelen yeni güncelleme gelecek
  • 1 adet cornetto disc kod lazim.elinde fazla olan varsa pm atarsaniz sevinirim.tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kodsuz kaç gün alınabiliyor.bugün kodsuz alan yarın kodlamı alacak yine bugünkü gibi kodsuz mu
  • Dun akşam 3 dondurmayı tek fiste aldim şifresiz

• magnum gelmiyor kaç gündür, Cornette ile değişim yapacak arkadaş var mı?

• Aynen öyle hocam.1 kart-3 şifre-3 farklı dondurma-1 günde alınabiliyor.
  • Disk verilip magnum alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar;
    mobilden chrome uygulamasından bende açılmadı...

samsung mobil tarayıcıdan giriş yaptım. Kod uygulamasını kullandım.
  • ben dün kartımla ve kodla magnum aldım ilk defa. şimdi kartımda magnum indirimi gözükmüyor yine gitsem alabilir miyim şifresiz olarak magnum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutali

ben dün kartımla ve kodla magnum aldım ilk defa. şimdi kartımda magnum indirimi gözükmüyor yine gitsem alabilir miyim şifresiz olarak magnum?

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutali

ben dün kartımla ve kodla magnum aldım ilk defa. şimdi kartımda magnum indirimi gözükmüyor yine gitsem alabilir miyim şifresiz olarak magnum?

bence kodsuz iş yapmayın arkadaşlar, sistem size kodsuz veriyor olabilir kampanyanın gereğini yerine getirmek çok zor değil ki çevrenizde elli tane hat sahibi vardır.
  • sivribey S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Check-in e hashtagi ve etiketi koymama rağmen karşıma bir kod sayfası çıkmıyor. Ne yapmalıyım?
  • bu kampanya ne zamana kadar devam ediyor ?
  • İyi de hocam mesela benim numaramla aldığım kodum var ama kasadan işlem yaptığım zaman kodu kabul etmiyor,hata veriyor.
    Kartıma 3 dondurma da tanımlanmış.Haliyle aldığım kodu söylemeden dondurmayı normal geçirttiğimde ücretsiz alabiliyorum.
    Şimdi bu durumda ne yapabiliriz ?
    Kodsuz almaktan başka çarem yok.
  • beyler nogger şifresi gerekli ..elimde cornet disk şifresi var takas yapacak varsa pm den yazabilir mi?
  • Beyler dün akşam 9da 3 dondurma aldım aynı kartla bugün saat 9da mı alabilirim yoksa daha erken de alabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.