Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
779.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enisyilmaz

Davet Kodu gönderir misiniz

PM ile davet kodu gonderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryzen

Aman geçmeyin ağzınız fena yanar sonra. Bunlar adam değil ben size söyleyeyim dalga geçiyorlar resmen 1 haftadır böyle ve destek hattına çıkan robotu duymaktan sıkıldım. Baya 35 mbit alıyoruz 5 i eksik tabi. Sürekli kesilmesinden bahsetmiyorum bile.
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

1 senedir bu şekilde kullanıyorum alt yapın da sorun olabilir elektrikçiye bir kontrol ettir.Hatta yeni bir hat çektir çok zor değil.Memnun değilsen değiştir sanki taahhüt varmış gibi buraya gelip neden ağlıyorsunuz?

• herkese selam, 35 mbit kullananlar hangi modeme sahip acaba?
    Adsl2 modemle bu hızları almak mümkün oluyor mu? yoksa vdsl modem satın almak mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raveyjar

quote:

Orijinalden alıntı: Ryzen

Aman geçmeyin ağzınız fena yanar sonra. Bunlar adam değil ben size söyleyeyim dalga geçiyorlar resmen 1 haftadır böyle ve destek hattına çıkan robotu duymaktan sıkıldım. Baya 35 mbit alıyoruz 5 i eksik tabi. Sürekli kesilmesinden bahsetmiyorum bile.

1 senedir bu şekilde kullanıyorum alt yapın da sorun olabilir elektrikçiye bir kontrol ettir.Hatta yeni bir hat çektir çok zor değil.Memnun değilsen değiştir sanki taahhüt varmış gibi buraya gelip neden ağlıyorsunuz?

Türkiye'nin %91'inden daha hızlı internet kullanan biri için gayet normal cümleler kullanmışsın,hergün değişen hızlarda rezalet bir internet kullanmadığın için tepeden bakman normal arkadaşım.

Ferrari ile yolda giderken,metrobüsten,otobüsten söylenen insanları ezik gören tipler gibi..
    "Zorla mı bindirdiler,taksiyle gidin "

• 2 evimde kullanıyorum.Ailemin evinde bu hızları alırken kendi evimde 11mbit anca alıyorum.Bunun tepeden bakma ile alakası yok.Aylık 1000tl veririm en kral neti getirin deseniz de alt yapınız ve iç tesisatınız eski ve yetersiz ise hız falan alamazsınız.Ağlamaya gerek yok çünkü adamlar tahhhütle bağlamıyolar.Ayrıca TT alt yapısı kullandıkları için başka İSS ile hem aynı alt yapı kullanıp hem fazla para vermekte bir şey değiştirmiyor.Neticesinde 2 bağlantımdan da memnunum ve arada dağlar kadar hız farkı var. Gece vdsl internetimde hız düşmeside yok.Kimseyide bağlayan bir şey yok.1 ayda sorunun çözülmediyse kapatırsın burda ağlamanın mantığı ne
  • Davet kodu isteyen pm ile bana ulaşabilir.1 senedir kullanıyorum yardımcı olabilirim.
  • sürekli kopuyor neden olabilir ?
  • yasa81 Y kullanıcısına yanıt
    TTNET taahhütüm vardı hocam, TURKNET'in ellerine belgeler ulaştı, taşıma için teyit aldılar telefonla. Ben de vdsl destekli modem aldım Asus N16.
    Dün önce ADSL bağlandı. Daha sonra akşam 6 gibi internet gitti; vdsl e geçirdiler. Belgeler ellerine geçtikten sonra 5 gün sürdü internetin bağlanması.
    Ama hız stabil değil.

Öğlen

Şimdi

Şimdi 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurbozkurt -- 12 Ocak 2018; 14:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

herkese selam, 35 mbit kullananlar hangi modeme sahip acaba?
    Adsl2 modemle bu hızları almak mümkün oluyor mu? yoksa vdsl modem satın almak mı gerekiyor?

35 Mbit VDSL ile gerçekleşiyor. Dolayısıyla VDSL özellikli modem ile bu hızlara ulaşabilirsiniz.

Eğer bağlantınız VDSL olacak ise Adsl modem ile internete bağlanamazsınız.
  • dgkn.95 kullanıcısına yanıt
    Modem giriş değerlerinizin olduğu sayfayı paylaşın. Değerlerinizi kontrol edelim.
  • yaky kullanıcısına yanıt
    arayüz ingilizce nerde bu değerler bilmiyorum tarif ederseniz sevinirim.

edit: bu mu acaba ?Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 12 Ocak 2018; 14:51:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

arayüz ingilizce nerde bu değerler bilmiyorum tarif ederseniz sevinirim.

edit: bu mu acaba ?Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

Snr değerin düşük hocam... Snr 8 görünüyor zaten 6dan aşağı bağlantı oluşmuyor seninki en alta yakın... Hattını bi kontrol et ek falan varsa onlardan olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    şu bilgiler doğru mu ?

6.0 dBi 8.0 dBi Arası >>>İnternet sürekli kopar. Her an internet gidebilir. Aşırı ping görülür.
    8.0 dBi 10.o dBi Arası >>>İnternet bağlantısında ping olur ve ufak bir parazit de bağlantı gider.
    10.0 dBi 15.0 dBi Arası >>>İnternet de kopma olmaz. Stabil çalışır.
    15.0 dBi 20.0 dBi Arası >>>İnternet bağlantısı Stabil ve hızlı çalışır.
    20.0 dBi 30.0 dBi Arası >>>Bağlantı Oldukça iyidir kopma ihtimali %0
    30.0 dBi 40.0 dBİ Arası >>>Hattınız mükemmel ötesi

ben ne yapmam lazım peki arasam ekip falan gönderirler mi? 75 mb hızı kablo ile alabiliyordum şuan wifi ile bağlanıyoruz sürekli kopuyor. bu değeri nasıl arttırabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

şu bilgiler doğru mu ?

6.0 dBi 8.0 dBi Arası >>>İnternet sürekli kopar. Her an internet gidebilir. Aşırı ping görülür.
    8.0 dBi 10.o dBi Arası >>>İnternet bağlantısında ping olur ve ufak bir parazit de bağlantı gider.
    10.0 dBi 15.0 dBi Arası >>>İnternet de kopma olmaz. Stabil çalışır.
    15.0 dBi 20.0 dBi Arası >>>İnternet bağlantısı Stabil ve hızlı çalışır.
    20.0 dBi 30.0 dBi Arası >>>Bağlantı Oldukça iyidir kopma ihtimali %0
    30.0 dBi 40.0 dBİ Arası >>>Hattınız mükemmel ötesi

ben ne yapmam lazım peki arasam ekip falan gönderirler mi? 75 mb hızı kablo ile alabiliyordum şuan wifi ile bağlanıyoruz sürekli kopuyor. bu değeri nasıl arttırabilirim ?

Doğru hocam sizin değer 8 kopma olması normal...hocam kabloda ek varsa, başka sinyaller karışıyor ise, kablolar eski ise snr değeri düşer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin613 -- 12 Ocak 2018; 15:17:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatura ödeme işleri nasıl oluyor,turknet online işlemlerde 2 fatura var toplam 118 lira ziraat banka menüsünden sorgulayınca tek fatura gözüküyor oradan bir tanesini ödedim ama turknet online işlemlerde hala 2 fatura gözüküyor ödenmemiş ne yapmalıyız bu durumda
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz artık bu sayfalara pek giremiyoruz. Forum sayfalarında yaşanılan yoğunluk sebebiyle hiçbir kullanıcımızın sorunlarını gözümüzden kaçırmamak için bir konu açtık ve daha çok oradan iletişim kurmaya çalışıyoruz. Bize istediğiniz zaman PM üzerinden ve yahttps://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005-72#130046336 TurkNet Destek Burada konumuzdan ulaşabilirsiniz. Elimizden geldiği kadar burada olarak size yardımcı olmaya çalışacağız. Herkese iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz artık bu sayfalara pek giremiyoruz. Forum sayfalarında yaşanılan yoğunluk sebebiyle hiçbir kullanıcımızın sorunlarını gözümüzden kaçırmamak için bir konu açtık ve daha çok oradan iletişim kurmaya çalışıyoruz. Bize istediğiniz zaman PM üzerinden ve yahttps://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005-72#130046336 TurkNet Destek Burada konumuzdan ulaşabilirsiniz. Elimizden geldiği kadar burada olarak size yardımcı olmaya çalışacağız. Herkese iyi forumlar

o konuda yazılanlara da cevap vermiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaky

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

herkese selam, 35 mbit kullananlar hangi modeme sahip acaba?

35 Mbit VDSL ile gerçekleşiyor. Dolayısıyla VDSL özellikli modem ile bu hızlara ulaşabilirsiniz.

Eğer bağlantınız VDSL olacak ise Adsl modem ile internete bağlanamazsınız.

Hocam mevcut altyapımdan geçiş yapılacak. Şu anki altyapım ADSL ama 35 mbit alabilirsiniz dedi turknet. Nasıl olacak bilmiyorum açıkçası. Bağlantı yapıldıktan sonra internet erişimim olmazsa VDSL kullanmam gerekecek sanırım
  • Davet kodu isteyen varsa gönderilir
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Modemin ilk giriş sayfasında ulaşılabilir hız değeri var. O kısmı kontrol edebilir misiniz? Altyapınız
    ne kadar hız destekliyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.