Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.870
Cevap
175
Favori
778.782
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belgeleri 31 ocakta postaladım, 2 şubatta teslim edildi. 4 şubatta aradılar aktivasyon için onay verdim. Kimlik fotokopisi okunaklı çıkmadığı için tekrar mail olarak dün gönderdim. Sisteme yükleyen yok daha. Çok yavaş çalışıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albayyusuf kullanıcısına yanıt
    Faturalar ön ödemeli ondan olabilir

• Yeni hat açtırmak için belgeleri yolladım. CGN bloğuna girmemek için illa statik ip mi almak gerekiyor? Modem resetleyince ip değişsin ve ip bana sadece bana özel olsun istiyorum. bunu vermezlerse direk kapattırırım.

• merkep kullanıcısına yanıt
    Modemdeki hat değerlerini gönder sana açıklayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: harce74

bende türktelekom dan türknet geçmeyi düşünüyorum ancak ilk önce tahahütümün bitiminde tt iptal işleminde bulunacağım sonra baktım güzel paket sunulmadı tamamen iptal edeceğim

belki biliyorsunuzdur bazen müşteriyi kaybetmemek için güzel paket sunuyorlar neyse yani taşıma işlemi olmayacak yeni abonelik olacak eğer tt güzel paket sunmazsa

türknet hakkında sorularım olacak lütfen yardımcı olur musunuz kredi kartı ve otomatik ödeme şartmı

taşıma olmadan abone oluna biliyor mu yani bir ıssden geçmeden yeni abonelik oluyor mu

bu arada yalın hat sahibiyim sabit hat için ev telefonu veriyorlar mı

bazıları kotanın aşılmadığı halde ayın her 16 sında sıfırlanıyor demişler bunu herkes yaşıyor mu ?

yeni abonelikte yada tt den taşımada aralarında süreç farkı var mıdır? yani yeni abone olan birisi mi daha erken geçer türknet yada tt olup taşıma yapan kişi mi daha erken sonuçlanır

lütfen yardımcı olun ttde artık fiyatlar şişmeye başladı üstelik ben bir ıssde 2 yıl tahahüt imzalamak istemiyorum 1 yıl tahhütlü paketleri tt ofis yerlerinde sunuyorlar ama 2 yıl paketlerin şu anda en ucuzu 57 tl olmuş tt de kim bilir 1 yıl olan paketlerin başlangıç fiyatı ne kadar dır

not : internetim tahahütümün bitmesine 1 ay kaldı

Hat taşımak sıfır açtırmaktan daha kolay. Sıfırdan açtırılacağı zaman önce telefon çıkıyor sonra üzerine internet bağlanıyor. Bu sebeple daha uzun sürüyor. Sıfırdan açtırıldığı zaman telekom'dan hat yok, port yok sıkıntıları çıkabiliyor. Geçiş yapıldığı zaman bu sıkıntılar çıkmıyor.

Vdsl ile 100 mbps'ye kadar cikilabilir, modem desteklemiyorsa yeni modem almaniz gerekebilir. Turknette bu deger max. 60 mbps civari oluyor (ki 75'e kadar paketi verilen herkes oyle). Bazi arkadaslar uzun ugraslar sonucu hattini 100 mbps'ye kadar paketine gecirtmeyi basarmis, onda da yanlis hatirlamiyorsam 80 mbps hiz geliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Modemdeki hat değerlerini gönder sana açıklayalım

eyvallah sağol ancak modem değerlerimi bilmiyorum.
    dandik bir modem experin şu siyah olanlardan. guya ttnet 16 mps sınırsız kullanıyorum ama hızım düşük
  • arkadaşlar merhaba,vodafone net kullanıyorum 2 yıldır.Hat değerlerim bu şekilde sizce maximum ne kadar hız alabilirim??

• Deathburn kullanıcısına yanıt
    Suan aldigin hizi alirsin asagi yukari. Vdsl altyapisi varsa vdsl e gecin

• quote:

Orijinalden alıntı: HeRo11

Suan aldigin hizi alirsin asagi yukari. Vdsl altyapisi varsa vdsl e gecin

VDSL yok hocam sadece adsl var bölgede :(
    O zaman Vodafone sitesinden sorgulama yap

• fortuneteller kullanıcısına yanıt
    Malesef taşıma işlemi dahi olsa bölgede port yoksa sıkıntı çıkıyor. Çıkmaması gerek mantıken ama çıkartıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: infidel

Eski internetinizi kapatmadan başvurursanız taşıma işlemi yaparlar. Malum port yok bahanesi ile uğraşmazsınız sonrasında. Taşımak daha mantıklı.

Kredi kartı şart değil, kredi kartı ile başvurursan ilk ayı bedava yapıyorlar ama.

Taşıma olmadan da abone olabilirsin tabiki.

Yalın hat sahibi isen kapatmadan başvurman daha mantıklı. Eğer kapatıp başvurursan telefon olmadığı için yapmazlar başvurunu, git telefon aç öyle gel derler. O yüzden şu anki internetini kapatmadan başvur.

İnternetin kaçında açıldıysa o tarihten başlıyor kota sıfırlama her ay için. O kişinin interneti 16sında başladıysa her ayın 16sında sıfırlanıyor. Bende de öyle oluyor.

Herşey port ile alakalı, hali hazırda internetin varsa işlem daha hızlı oluyor haliyle. Benim taşıma işlemi 2 gün sürdü mesela evraklar ellerine ulaştıktan sonra. Eski internet kapandı 15 dakika sonra Türknetinki geldi.

Mayısta malum yeni AKN şeyleri çıkacak o zamana kadar yeni taahhüt ile 2 sene abone olmak bence yanlış. 2-3 ay için beklemek en mantıklısı. Ayrıca TTNET taahhütünüz bitince direk internetiniz kapanmaz sadece indirimden yararlanmazsınız. İnterneti kullanmaya yine devam edersiniz. Geçmek isterseniz de öneririm Türkneti. Ben 2 aydır hiç sorunla karşılaşmadım.

sorularımı eksiksiz cevap vermişsiniz sağ olun

bir kere tt de tahahütümün bitiminde aboneliğimi kapatmıştım ve imzaladım int kapandı sonra beni arayıp bana özel paket sundular 6 ay tahahütlü yüzde 60 varan indirimi vardı 2014 yılında idi o yüzden gene iptal yapıp böyle bir paket sunarlar mı diye yani o yüzden iptal etmeyi düşünüyorum

birde taşıma yaptım diyelim o zaman tt ile aboneliğim bitmiş mi oluyor ilerde tt bana yapmamış olduğum kullanım ücreti talep etmesin yani burası türkiye ısslere güvenmiyorum açıkçası açma kapama parası bile alıyorlar sırf bir tık için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza237

quote:

Orijinalden alıntı: harce74

quote:

Orijinalden alıntı: infidel

Eski internetinizi kapatmadan başvurursanız taşıma işlemi yaparlar. Malum port yok bahanesi ile uğraşmazsınız sonrasında. Taşımak daha mantıklı.

Kredi kartı şart değil, kredi kartı ile başvurursan ilk ayı bedava yapıyorlar ama.

Taşıma olmadan da abone olabilirsin tabiki.

Yalın hat sahibi isen kapatmadan başvurman daha mantıklı. Eğer kapatıp başvurursan telefon olmadığı için yapmazlar başvurunu, git telefon aç öyle gel derler. O yüzden şu anki internetini kapatmadan başvur.

İnternetin kaçında açıldıysa o tarihten başlıyor kota sıfırlama her ay için. O kişinin interneti 16sında başladıysa her ayın 16sında sıfırlanıyor. Bende de öyle oluyor.

Herşey port ile alakalı, hali hazırda internetin varsa işlem daha hızlı oluyor haliyle. Benim taşıma işlemi 2 gün sürdü mesela evraklar ellerine ulaştıktan sonra. Eski internet kapandı 15 dakika sonra Türknetinki geldi.

Mayısta malum yeni AKN şeyleri çıkacak o zamana kadar yeni taahhüt ile 2 sene abone olmak bence yanlış. 2-3 ay için beklemek en mantıklısı. Ayrıca TTNET taahhütünüz bitince direk internetiniz kapanmaz sadece indirimden yararlanmazsınız. İnterneti kullanmaya yine devam edersiniz. Geçmek isterseniz de öneririm Türkneti. Ben 2 aydır hiç sorunla karşılaşmadım.

sorularımı eksiksiz cevap vermişsiniz sağ olun

bir kere tt de tahahütümün bitiminde aboneliğimi kapatmıştım ve imzaladım int kapandı sonra beni arayıp bana özel paket sundular 6 ay tahahütlü yüzde 60 varan indirimi vardı 2014 yılında idi o yüzden gene iptal yapıp böyle bir paket sunarlar mı diye yani o yüzden iptal etmeyi düşünüyorum

birde taşıma yaptım diyelim o zaman tt ile aboneliğim bitmiş mi oluyor ilerde tt bana yapmamış olduğum kullanım ücreti talep etmesin yani burası türkiye ısslere güvenmiyorum açıkçası açma kapama parası bile alıyorlar sırf bir tık için ?

daha önce de belirttim ttneti ara sözleşme bitmesine bir kaç gün kala ve şunu de " kapatmak istiyorum" soracak "niye?" sen şunu de "başka şirkette daha ucuz fiyatlar" sonra o sana güzellik yapacak eski müşterisi olduğun için 79 tlden 49 tl ye düşürüyorlar (16mbit akn50gb için)
    ayrıca ttnet sözleşmeniz biterse internetiniz açık kalıyor ve normal tarife üzerinden ücret hesaplanıyor ona göre

sağ olun bilgilendirdiğiniz için biliyorum zaten kampanyasız fiyatlandırılıyor yaklaşık 95 tl mi ne artık neyin parasını istiyorlarsa 16 mgbit 95 tl fiyat biçiyor aç herifler baktım sitelerinde öyle yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 6 Şubat 2017; 23:22:5 >

• Benimde taahhütüm bitti ttnetin eski abonesi olduğum için 44 internet 21 telefon dediler uğraşmamak için kabul ettim. Modem istedim vermediler bitmiş kampanyası

• Şimdi benim anlamadığı durum şudur.

Ttnet aboneliğimi kapattım ben 6 ay önce. Ben Türknet e başvurduğum zaman bana yeni bir port mu açıyor yoksa eski ttnet aboneliğim üzeinden mi veriyor. Bölgemde 16 mb desteklediği için Türknet adsl almayı düşünüyorum.

Sizce bende mağdurlar arasına girer miyim birisi aydınlatabilir mi rica etsem ?
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    FIBER/VDSL

96MBps
    ADSL

21MBps

vodafonedan sorgulamadan bunu kastediyorsanız değerlerim bu.
    Gerekli cevabı almışsın o zaman

• Ben de bu vodafondan bıktım, 15 gündür adsl internet ışığı yanmıyor, adamlara kullanmadığımız netin parasını ödüyoruz, hala çözemediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gündür sadece evime sinyal verilmesini bekliyorum. Telekom ekipleri bile geldi çoktan ama bir türlü sinyal verilmiyor lanet olsun yani.

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.