Şimdi Ara

M8S plus android TV box (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
65
Favori
140.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kodi'de online film altyazılarında türkçe karakter sıkıntısını nasıl giderebilirim bilgisi olan var mı bu konuda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

vidon xbmc ile hd sesler mümkün görünüyor

kodi ile de hd ses alamıyorsunuz sattım m8s+ sı himedia q5 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

quote:

vidon xbmc ile hd sesler mümkün görünüyor

kodi ile de hd ses alamıyorsunuz sattım m8s+ sı himedia q5 aldım

Alıntıları Göster
    Air Mause ile ilgili çok güzel bir karşılaştırma videosu buldum.

Roberto Jorgeyoutube
    Best Android TV Box Wireless Remote Control ?
    https://www.youtube.com/watch?v=n3BR4f620Oo

• suvaribey kullanıcısına yanıt
    en iyisi hangisiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

en iyisi hangisiymiş
    Mele f10 Deluxe. Onda çok yönlü jiroscop var. Oyunları aynı telefondaki gibi kumandayı oynatarak oynayabiliyorsun, televizyonun kumandasıyla eşleştirerek televizyon kumandası haline getiriyorun v.b.... Ama ben oyun oynamayacağım için 25 dolar çok geldi ve 7 dolara videoda ilk tanıtımını yaptıkları Air Mause T2 siparişini verdim az önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvaribey

Mele f10 Deluxe. Onda çok yönlü jiroscop var. Oyunları aynı telefondaki gibi kumandayı oynatarak oynayabiliyorsun, televizyonun kumandasıyla eşleştirerek televizyon kumandası haline getiriyorun v.b.... Ama ben oyun oynamayacağım için 25 dolar çok geldi ve 7 dolara videoda ilk tanıtımını yaptıkları Air Mause T2 siparişini verdim az önce.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar. Ben de Aliexpress'ten bu cihazı almayı düşünüyorum bizimkilere. Ağırlıklı olarak browser üzerinden flash player kullanan sitelerden film izlemek için kullanılacaklar. Cihazın performansı bu iş için yeterli mi yoksa arada donmalar yaşar mıyım? Bir de bu cihazı aşağıdaki klavye ile kullanabilir miyim? Teşekkürler.
    www.vatanbilgisayar.com
    LOGITECH K400+ TV TR KLAVYE WHITE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-k400-plus-touch-white-tr-keyboard.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablomania

Merhaba arkadaşlar. Ben de Aliexpress'ten bu cihazı almayı düşünüyorum bizimkilere. Ağırlıklı olarak browser üzerinden flash player kullanan sitelerden film izlemek için kullanılacaklar. Cihazın performansı bu iş için yeterli mi yoksa arada donmalar yaşar mıyım? Bir de bu cihazı aşağıdaki klavye ile kullanabilir miyim? Teşekkürler.
    www.vatanbilgisayar.com
    LOGITECH K400+ TV TR KLAVYE WHITE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-k400-plus-touch-white-tr-keyboard.html

Alıntıları Göster
    Rahatlıkla kullanırsınız. Hem cihazı hemde klavyeyi.

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Yazılımı yükleyeceğim ama bilgisayardan cihaza bağlantı kablosu iki ucu USB kablo bulamıyorum. Siz nasıl bir kablo kullandınız acaba? @ysuleymany
  • quote:

Yazılımı yükleyeceğim ama bilgisayardan cihaza bağlantı kablosu iki ucu USB kablo bulamıyorum. Siz nasıl bir kablo kullandınız acaba? @ysuleymany

Bilgisayarcıdan iki ucu erkek USB kablosu aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

quote:

Bilgisayarcıdan iki ucu erkek USB kablosu aldım.

Alıntıları Göster
    Aldım bakalım kaç günde gelecek :)
  • Diablomania kullanıcısına yanıt
    Ben satıyordum benimkini

• suvaribey kullanıcısına yanıt
    Mele mi minix mi sence

GeekBuying
    MINIX NEO A2 Lite 6-Axis Gyro Accelerometer 2.4G Wireless Keyboard with Air Mouse for Windows Android Linux MAC OS
    https://m.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-A2-Lite-2-4G-Wireless-Keyboard---Air-Mouse-Support-Six-axis-Gyroscope-Accelerometer-for-Windows-Android-Linux-MAC-OS--Black-338989.html

• Box ile usb stickler arasindaki fark ne?

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok teşekkür ederim @ysuleymeny Bende arayıştayım ama bulamadım henüz.
  • quote:

Mele mi minix mi sence

https://m.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-A2-Lite-2-4G-Wireless-Keyboard---Air-Mouse-Support-Six-axis-Gyroscope-Accelerometer-for-Windows-Android-Linux-MAC-OS--Black-338989.html

Ben Mele f10 Deluxe diyorum. Bir çok forumda bu kumandanın kalitesinden bahsediyorlar. Diğeri zaten tip olarak da hoşuma gitmedi. @feelulive

• quote:

Ben satıyordum benimkini

Kaça satıyorsunuz acaba?

• quote:

farukde, resimler için teşekkürler.

M8S+ GOOGLE PLAY STORE "UYUMSUZLUK" ÇÖZÜMÜ:

Sorun, Android 5.1 in son sürümünden kaynaklanıyor. 4.4 ve 5.1'in eski sürümlerinde sorun yok. 5.1'in görüntü kalitesi 4.4'ten çok daha iyi.
    Yeni cihazlarda son sürüm olan 30102015 sürümü var ve problemli. Sorunu çözmek için 5.1'in eski sürümünü yükledim ve sorun olmadığını gördüm.

İŞLEM SIRASI:
    1) Aşağıdaki linkten 1.61 GB olan (içinde hem img hem de zip olduğu için) Android 5.1 (20151022) sürümünü indiriyoruz.

https://mega.nz/#!DYwx3KKT!JtpZVkTGDOqOvwOgsyDtU_m9rJxZtWjNIqYEDftatfE

Zip'in içindeki aml_upgrade_package.img dosyasını çıarıyoruz.

2) Aşağıdaki linkten USB Burning Tool 2.0.5.9'u indirip kuruyoruz.

http://s3.dosya.tc/server6/raswxs/USB_Burning_v2.0.5.9.rar.html

Programı çalıştırıyoruz, programın üstündeki tuşlardan soldan ikincisine tıklayıp dilini "English" olarak seçiyoruz. Daha sonra "file" menusunden "import image"ye tıklayarak, zipten çıkardığımız upgrade_package.img dosyasını import ediyoruz, karşımıza çıkan pencerenin kaybolmasını bekliyoruz.

3) Cihazı USB kablo ile bilgisayarımıza bağlıyoruz. Cihazın arkasındaki AV yazan yuvaya bir çubuk (Ben kürdanın ucunu kırarak yaptım.) sokarak içindeki tuşa bastırıyoruz. Bu şekilde iken (bastırırken) cihazın güç kablosunu takıyoruz ve 10-15 saniye bekliyoruz. USB Tool programının "Device ID - Status" yazan yerinde bir yazı çıkınca çubuğu yuvadan çekiyoruz.
    NOT: Eğer cihazı USB ile bağladığınız anda cihaz açılıyorsa (Bende direkt açıldı.) ve program cihazı algılamıyorsa, o zaman USB kabloyu bilgisayara bağlamadan yuvaya çubuğu sokup bastırınız ve USB kabloyu bağlayınız, program cihazı algıladığında çubuğu çekip güç kablosunu bağlayabilirsiniz.

4) USB Burning programında "Start"a basıyoruz ve yüklemenin bitmesini bekliyoruz. Yükleme tamamlanınca programı kapatıyoruz, cihazın güç kaynağını ve USB kabloyu çıkarıyoruz. İşlem tamam.

Maalesef yapamadım. Bugün iki ucu erkek USB kablo aldım. 2 bilgisayarda da anlatıldığı gibi yaptım ama daha bilgisayarlar cihazı algılamadı. Nasıl yapıcam bilemiyorum :((

• Anlatimdaki NOT kismina dikkat et.
    Once cubukla bastir, bastirirken Usb ile pc ye bagla.

• seko044 S kullanıcısına yanıt
    aldığım fiyata
  • quote:

Anlatimdaki NOT kismina dikkat et.
    Once cubukla bastir, bastirirken Usb ile pc ye bagla.

Aynen dediğin gibi yapıyorum. Hatta yazdığın yazıyı yazıcıdan yazdırıp önüme koydum. Ezberledim bile :)
    Bu gün başka bir bilgisayarda deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvaribey -- 30 Aralık 2015; 9:47:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.