Şimdi Ara

M8S plus android TV box (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.217
Cevap
65
Favori
138.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Tavsiye ettiginiz uygulama, oyun, codec, film-dizi uygulmasi varsa yazin, yararlanalim.

Valla hocam attigim resimlerdeki uygulamalar işte hepsi o, TTNET müzik, cloud TV (cihazda yüklü geliyor) IPTV uygulamaları, ben cihazda kodiyi en çok kullanıyorum, onlara ilgili yukarıda gerekli açıklamaları yapmıştım zaten, şimdilik bunlar, saygılar sunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukde kullanıcısına yanıt
    google play hizmetleri?
  • Guncel iptv listelerini nereden bulabiliriz? Malum spor kanali da olsa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Guncel iptv listelerini nereden bulabiliriz? Malum spor kanali da olsa iyi olur.

Hocam, ilgi alanıma girmiyor iptv, cihazda test amaçlı uydu sitesinden m3u dosyası indirmiştim, normal ulusal kanallardan oluşan, gayet güzel çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Öncelikle hayırlı kandiller dilerim arkadaşlar. Bu konu çok dikkatimi çekti ama kafamda soru işaretleri var!

Üretici firma yazılım güncellemesi veriyor mu?

Vermez ise yakın zamanda güncelleme isteyecek programlar cihazda çalışmayacaktır diye düşünüyorum. Bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Başka bir arkadaş Octa marka 8 çekirdekli android tv box tavsiye etti. Bu konular hakkındaki düşünceleriniz ve Görüşleriniz benim için çok önemli. Teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 22 Aralık 2015; 22:26:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvaribey -- 22 Aralık 2015; 23:09:10 >
  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    @ysuleymany Sana ne kadar teşekkür etsem az kalır. Kaç günden beri 5.1 sürümüne düşürmeye çalışıyorum ama hala yapamadım. Bunda İngilizce bilmemem en büyük sebep. Burada anladığım işlemleri yaptıktan sonra cihaza bilgisayarı bağlayıp ondan sonra yükleme yapacağım. Doğrumu anlamışım?

Ben zip dosyasını komple sd karta koyup, sonrada kiprit çöpüyle deliğe sokup cihaz açıldıktan sonra kendiliğinden yüklemesini bekliyordum.

• Birde şunu sormak istiyorum.
    Bu cihazın uzaktan kumandası tam anlamıyla Air Mause gibi çalışmadığı için ios sürümleri için M8S+ cihazı kumanda edebileceğim bir uygulama var mı?

• Ben cihazın yanında gelen kumandayı kullanmıyorum. Ayrı bir kumanda aldım.

Yazılım yükleme için aşağıdaki videolardan da faydalanabilirsiniz:
    China Gadgets Reviewsyoutube
    How to easily flash Android Lollipop 5.1 stock firmware on MXIII-G TV Box with Amlogic S812 CPU
    https://www.youtube.com/watch?v=SLLLifQaRvM

China Gadgets Reviewsyoutube
    How to easily flash firmware on Beelink S82 Plus TV Box with Amlogic S812 CPU
    https://www.youtube.com/watch?v=lVf1qtM1F5Q

https://www.youtube.com/watch?v=th57ur7UfXs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 23 Aralık 2015; 8:20:00 >

• Ah bi tam olarak anlayabilsem neler yapıcam aama :) Hani derler ya bir lisan bir insan diye. Eskiden çok karıştırır yapardım böyle şeyleri ama yaş ilerledikçe kafa basmaz oluyor maalesef.
  • Air mause olarak tavsiyeniz nedir. Hepside kullanışlı gibi ama kararsız kaldım.

aliexpress.com
    US $7.98 60% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Uzaktan Kumandalar'de AVATTO H17 ses hava fare ile 2.4GHz kablosuz mikrofon uzaktan kumanda IR öğrenme 6 axis jiroskop android kutusu AliExpress'da
    http://tr.aliexpress.com/item/2-4G-Wireless-Mini-Gaming-Keyboard-Rii-i7-X3-Mini-air-fly-mouse-for-Android-Tv/32302012159.html?detailNewVersion=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvaribey -- 25 Aralık 2015; 10:10:32 >

• farukde kullanıcısına yanıt
    ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafta gördüğüm uzaktan kumandalı klavyeli mause Airmause mu, yoksa üzerindeki pad kumandalı mause mu acaba@farukde@ysuleymany

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvaribey -- 25 Aralık 2015; 13:48:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suvaribey

Fotoğrafta gördüğüm uzaktan kumandalı klavyeli mause Airmause mu, yoksa üzerindeki pad kumandalı mause mu acaba@farukde@ysuleymany

Rii i8 isimli kumanda benim kullandığım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tronsmart Vega S95 Telos geldi,m8s+ satılık arkadaşlar

• Satildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 4 Ocak 2016; 14:14:26 >
  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da mısın
    @ysuleymany

• Antalya.

• Aynı model pilli olan bende de var satıyorum eğer ilgileniyorsanız size verebilirim.

• fenerli34 kullanıcısına yanıt
    vidon xbmc ile hd sesler mümkün görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.