Şimdi Ara

M8S plus android TV box (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
65
Favori
138.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suvaribey

quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Anlatimdaki NOT kismina dikkat et.
    Once cubukla bastir, bastirirken Usb ile pc ye bagla.

Aynen dediğin gibi yapıyorum. Hatta yazdığın yazıyı yazıcıdan yazdırıp önüme koydum. Ezberledim bile :)
    Bu gün başka bir bilgisayarda deneyeceğim.

Cihazı PC'ye bağladığında cihaz üzerindeki mavi-kırmızı ışık yanıyor mu? Cihaz açılıyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Aynen dediğin gibi yapıyorum. Hatta yazdığın yazıyı yazıcıdan yazdırıp önüme koydum. Ezberledim bile :)

Cihazı PC'ye bağladığında cihaz üzerindeki mavi-kırmızı ışık yanıyor mu? Cihaz açılıyor mu?

Usb kabloyu daha takar takmaz Mavi ışık yanıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman sorun yok bence. Sanırım bir yerde yanlışlık-eksiklik yapıyorsun.
    1) USB Tool programını ac. Img dosyasını programa yukle.
    2) Cihazın güç kablosu takılı olmasın ve cihaz PC'ye bağlı olmasın.
    3) Cihazın yuvasına cubukla basarken elini kaldırmadan pc'ye bağla. USB Tool'un algılaması lazım.

Daha da fikrim yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman sorun yok bence. Sanırım bir yerde yanlışlık-eksiklik yapıyorsun.
    1) USB Tool programını ac. Img dosyasını programa yukle.
    2) Cihazın güç kablosu takılı olmasın ve cihaz PC'ye bağlı olmasın.
    3) Cihazın yuvasına cubukla basarken elini kaldırmadan pc'ye bağla. USB Tool'un algılaması lazım.

Daha da fikrim yok.

Yazdıklarını harfiyen yapıyorum. İşte o yüzden başka bir bilgisayar bulup onda deneyeceğim.

• kardeşler, m8S ile altta linkini verdiğim üründen ya da başka bir ürün olarak bana hangisini tavsiye edersiniz...internetten dizi-film izleme, ip tv kullanma, kodi vs amaçlı kullanacağım..

GeekBuying
    M-195 Realtek RTD1195 Dual Core Android 4.4 Mini TV Box 1G/8G WIFI H.265 DOLBY 1000M Ethernety HDMI IN Miracast Bluetooth - Black
    http://www.geekbuying.com/item/M-195-Realtek-RTD1195-1-5GHz-Dual-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-1G-8G-WIFI-H-265-DLNA-Mircast-Bluetooth---Black-333627.html

• Bende bugün aliexpress ten verdim siparişi, aranıza katılıyorum.

ilk sorum: yazılım dilinde hem kodi hem android için Türkçe menü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_apache -- 31 Aralık 2015; 20:13:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_apache

Bende bugün aliexpress ten verdim siparişi, aranıza katılıyorum.

ilk sorum: yazılım dilinde hem kodi hem android için Türkçe menü var mı?

Evet.

• merhaba, digiturkplay izleyebilir miyim bu ürünle acaba?

bazı satıcılar klavye eklemiş tavsiye eder misiniz bu ürünü de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: remzicigim

merhaba, digiturkplay izleyebilir miyim bu ürünle acaba?

bazı satıcılar klavye eklemiş tavsiye eder misiniz bu ürünü de?

Kesinlikle seyredebilirsin. Ama orjinal kumandası ile ekranda işlem yapmak oldukça zor. Air mause ve klavyeyi extra olarak alacaksınız.
  • ARkadaşlar merhaba, M8s ve M8s+ modelleri arasındaki tek fark android sürümü mü? Özelliklerini inceleyince bunun dışında bir fark göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fliusit

ARkadaşlar merhaba, M8s ve M8s+ modelleri arasındaki tek fark android sürümü mü? Özelliklerini inceleyince bunun dışında bir fark göremedim.

http://www.aliexpress.com/item/Original-M8S-Android-TV-Box-2G-8G-Dual-band-2-4G-5G-wifi-Android-4-4/32368069195.html

http://www.aliexpress.com/item/Original-M8S-Plus-TV-Box-Amlogic-S812-Quad-Core-Android-4-4-2-4G-5G-Wifi/32402504231.html

Aynen, android sürüm farkı var. Başka farkı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• farukde kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler .
  • Ürünü yaklaşık 10 gün önce aldım. Ve ürünle birlite rii kumanda aldım. Ancak kumanda için verilen takip numarası ile bir sonuç çıkmıyor.

aliexpress.com
    US $14.82 |Bilgisayar ve Ofis'ten Klavyeler'de Electrosmart sinek air mouse 2.4G RII Mini Kablosuz qwerty klavye fare touchpad pc dizüstü android tv kutusu HTPC siyah beyaz AliExpress'da
    http://tr.aliexpress.com/item/Electrosmart-Fly-Air-Mouse-2-4G-RII-Mini-Wireless-QWERTY-Keyboard-Mouse-Touchpad-for-PC-Notebook/32549915115.html?spm=2114.020208.3.1.eesy9D&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_5_79_78_77_82_80_62_81_61,searchweb201560_1

Ürün bu.. Puanı yüksek bir satıcıdan aldım ama bir bilgi yok. Yazdığım meseja cevap da gelmiyor. Ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: buodam

Ürünü yaklaşık 10 gün önce aldım. Ve ürünle birlite rii kumanda aldım. Ancak kumanda için verilen takip numarası ile bir sonuç çıkmıyor.

http://tr.aliexpress.com/item/Electrosmart-Fly-Air-Mouse-2-4G-RII-Mini-Wireless-QWERTY-Keyboard-Mouse-Touchpad-for-PC-Notebook/32549915115.html?spm=2114.020208.3.1.eesy9D&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_5_79_78_77_82_80_62_81_61,searchweb201560_1

Ürün bu.. Puanı yüksek bir satıcıdan aldım ama bir bilgi yok. Yazdığım meseja cevap da gelmiyor. Ne önerirsiniz?

Normalde aldıktan 3-4 gün sonra sistemde gözükmesi lazım,yılbaşı yoğunluğu vs.aksilikler falan...ancak her ne olursa olsun satıcının mesajlara cevap verip yardımcı olması lazım.

Aliexpress güvenli bir sitedir,detaylı bilmiyorum ama böyle durumlar aliexpresse şikayet edilebiliyor ve sonuçta mağdur olmazssınız.

• Yaklaşık bir haftadır m8s ve m8s plus cihazlarını araştırıyorum. Özelliklerini görünce aradığım cihaz budur dedim. Ta ki bu başlığı bulana kadar. Paylaşım ve bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim ancak okuduğum olumsuz durumlar beni caydırdı. Uygulama indirme sorunu, güncelleme sıkıntısı, video oynatma esnasındaki takılmalar ve görüntü ya da ses kayıpları çok can sıkıcı durumlar. Ben bu işlerin teknik tarafında pek bilgili değilim , sorun yaşadığım an öylece kalırım. Durum onu gösteriyor ki bu tür cihazlar daha yolun çok başında. Vallahi o kadar da heves etmiştim almaya ama sanırım pc yi tv ye bağlayıp, film seyretmeye devam edeceğim. Alanlar umarım memnun kalır.
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    m8s+ nın benim açımdan tek sıkıntısı play store, o da yeni bir güncellemeyle aşılır sanırım, ses ve görüntüsü güzel...
    sata bağlantı artısı için aldığım tronsmart s95in play store sorunu yok ama başka sorunları var, onlar da güncellemeyle aşılır umarım
  • By cihazla turkce belgesel kanali izleyebilir miyim

• takip numarası sordum bana böyle bir cevap verdi, acaba başkasına cevap verecek iken bana mı bu şekilde cevap verdi 28.5$ ürün ne oluyor anlamadım?

• Bu mesaj bende de vardı. Galiba Türkiye Gümrük mevzuatını bizden daha iyi bildikleri için faturayı düşük gösteriyorlar diye tahmin ediyorum. Sıkıntı yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_apache

takip numarası sordum bana böyle bir cevap verdi, acaba başkasına cevap verecek iken bana mı bu şekilde cevap verdi 28.5$ ürün ne oluyor anlamadım?

ürünü, medya oynatıcı olarak ve 28.5 dolar değerinde deklare edeceklerini, en kısa sürede takip numarasını gireceklerini söylemiş.

ben de bugün aynı satıcıdan aldım ve aynı mesajı bana da gönderdi ben bir şey sormadan.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.