Şimdi Ara

M8S plus android TV box (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.217
Cevap
65
Favori
140.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah arkadaşım, bizimki google translate ingilizce si o kadar oluyor işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_apache

eyvallah arkadaşım, bizimki google translate ingilizce si o kadar oluyor işte

rica ederim. inşallah en kısa sürede elimize geçer ürünler.
  • kapisiz kullanıcısına yanıt
    Kullanan arkadaşlar "ram 2 GB'ın altında olmasın" diyorlar. Linkteki cihazın ram'i 1 GB.
  • mtbediz M kullanıcısına yanıt
    verdiğin bilgi için teşekkür ederim
  • http://www.hepsiburada.com/s-link-sl-165m-usb-den-usb-ye-iki-ucu-usb-seffaf-p-BSBT3004610880030

Bendeki USB kablo bundan. Ama bu kabloyla ile bağladığımda bilgisayarlar tanımıyor. Acaba sizin kullandığınız kablo daha kaliteli bir markamı? @ysuleymany
     M8S plus android TV box

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvaribey -- 4 Ocak 2016; 16:09:22 >

• Az önce ürünün sitesinde 2 Ocak 2016 tarihli yeni sürümü çıkmış. Birazdan update yapacağım. İnşallah bu sefer Google Play sorunu çözülmüştür.

China Gadgets Reviews
    Download latest Android Lollipop 5.1.1 stock firmware for M8S+ TV Box - China Gadgets Reviews
    http://chinagadgetsreviews.com/download-latest-android-lollipop-5-1-1-stock-firmware-for-m8s-tv-box.html

• Bendeki usb kablo da boyle, hatta aynisi sanirim.

• suvaribey kullanıcısına yanıt
    Son sürümlü cihazlar acaba ne zaman satışa çıkar ? 5.1 in uygulama indirme gibi sorunları yüzünden almaya çekiniyorum. Kendim güncelleme yapamayabilirim. Sonunda cihazı mumluk olarak kullanmak da var :)
  • Veee mutlu son ☺ Az önce yazdığım son sürüm update ile Google Play harika çalışıyor. Kabloyada gerek kalmadı artık. İlgin için tekrar teşekkür ederim @ysuleymany Ama daha buralardayım 😉

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvaribey

Veee mutlu son ☺ Az önce yazdığım son sürüm update ile Google Play harika çalışıyor. Kabloyada gerek kalmadı artık. İlgin için tekrar teşekkür ederim @ysuleymany Ama daha buralardayım 😉

Güzel haber, yükleme yöntemleri neler, yükledikten sonra fabrika ayarlarına dönüyor muyuz

• Hayır. Güncelleme yaparken kesinlikle hiçbir şey değişmiyor, hiç bir şey değişmiyor. Sadece Google Play çalışır duruma geliyor.
  • suvaribey kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim yükledikten sonra ayrıca fabrika ayarı yapmaya gerek var mı,
    Sd kart yönteminden bahsedilmiş, flash bellekle yapsak olmaz mı.

Acemaxın sitesinde de var yeni firmware

• USB Flash'ı FAT32 olarak biçimlendirdim. Acemax sitesinden yazılımı indirdim, rar dosyasından çıkardım, 4 adet dosya var onları USB belleğe attım. Uygulamalardan UPDATE'den select ile seçtim ve güncelledim. Benim eski versiyon yazılımı sildi yenisini yükledi.
    Play sorunu çözülmüş.
  • Cihazı 16 Aralık'ta sipariş etmiştim, bugün elime geçti. Araya yılbaşı tatili girmesine rağmen 20 gün hiçte fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtbediz -- 5 Ocak 2016; 12:48:34 >
  • quote:

Az önce ürünün sitesinde 2 Ocak 2016 tarihli yeni sürümü çıkmış. Birazdan update yapacağım. İnşallah bu sefer Google Play sorunu çözülmüştür.

http://chinagadgetsreviews.com/download-latest-android-lollipop-5-1-1-stock-firmware-for-m8s-tv-box.html

M8s'ler olur mu acaba? Yani 4.2.2 sürümüne?

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

Bende zaten USB bellekle yaptım. Fabrika ayarlarına gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahoge

quote:

Az önce ürünün sitesinde 2 Ocak 2016 tarihli yeni sürümü çıkmış. Birazdan update yapacağım. İnşallah bu sefer Google Play sorunu çözülmüştür.

China Gadgets Reviews
    Download latest Android Lollipop 5.1.1 stock firmware for M8S+ TV Box - China Gadgets Reviews

M8s'ler olur mu acaba? Yani 4.2.2 sürümüne?

M8S modelinde 4.4.2 sürümünün üzerine çıkamıyorsunuz. Link burada
    China Gadgets Reviews
    You searched for m8s - China Gadgets Reviews
    http://chinagadgetsreviews.com/?s=m8s

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

Bende zaten USB bellekle yaptım. Fabrika ayarlarına gerek yok.

yüklemesi zaman alıyor mu acaba, ekranda hala açılış logosu var

edit:sanırım çok fazla albüm kapağı vs olduğundan silmesi uzun sürünce update kısmına geçemedi
    fabrika ayarlarına dönüp tekrar denedim, bu kez başta error verdi, ordaki menüden tekrar zipi seçtim ve bu kez oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 5 Ocak 2016; 21:15:42 >

• evet arkadaşlar bugün itibari ile cihazı birick ledik kitlendi yanlış yazılım sonucu neyseki ankarada bir elektronikçi arkadaş ben hallederim dedi cihazı gönderdim merak edenler olursa llipop 5,1 yüklerken kitledik zihazı hiç bir tepki vermiyor sadece önündeki ışık yanıyor ya şunun çalışan lolipop yazılımı varmı deneyen bilen bi söylesin takıntı yaptım bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: buodam

Ürünü yaklaşık 10 gün önce aldım. Ve ürünle birlite rii kumanda aldım. Ancak kumanda için verilen takip numarası ile bir sonuç çıkmıyor.

http://tr.aliexpress.com/item/Electrosmart-Fly-Air-Mouse-2-4G-RII-Mini-Wireless-QWERTY-Keyboard-Mouse-Touchpad-for-PC-Notebook/32549915115.html?spm=2114.020208.3.1.eesy9D&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_5_79_78_77_82_80_62_81_61,searchweb201560_1

Ürün bu.. Puanı yüksek bir satıcıdan aldım ama bir bilgi yok. Yazdığım meseja cevap da gelmiyor. Ne önerirsiniz?

hocam dikkat ettiysen türkiyeye kargo yapmıyor satıcı oyüzden

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.