Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
816.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turbolinea .

Hadi bismillah
    Siz ne yapıyorsunuz ya. Bu adamlar normal değil. Proje başlangıcı 16 eylül diyor. % 41 diyor.

5 ayda Witcher 3 mü çevrilir. İçten söylüyorum Helal olsun ve teşekkür ederiz bu kadar emek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

Siz ne yapıyorsunuz ya. Bu adamlar normal değil. Proje başlangıcı 16 eylül diyor. % 41 diyor.

5 ayda Witcher 3 mü çevrilir. İçten söylüyorum Helal olsun ve teşekkür ederiz bu kadar emek için.

Alıntıları Göster
    Yaptığınız iş gerçekten de takdire şayan oyunu yapan bu oyundan para kazanan firma alt yazı için uğraşmayıp da siz değerli arkadaşların bu oyuna gönül vermiş ADAMLARIN böyle güzel bir projede bulunması bile tebrikleri hak ediyor.

Umarım Türkçe yama tamamlanır da ben ve bir çok insan sizlerin sayesinde bu oyunu keyifle sizlerin sayesinde oynayabilir.

• quote:

tezahurata gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 27 Ekim 2015; 11:58:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

tezahurata gerek yok

Amacım tamammen gaza getirip daha hızlı çalıştırmak sizi

• quote:

quote:

tezahurata gerek yok

Alıntıları Göster
    ya siz şapşik misiniz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

ya siz şapşik misiniz ya

Alıntıları Göster
    herşeyi hazırladım sizi bekliyom yürüyün be adamsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43C393024

herşeyi hazırladım sizi bekliyom yürüyün be adamsınız

Alıntıları Göster
    İyi bakalim İyi Gidiyorsunuz.. Biz bekleriz . Ellerinize saglik gözlerimiz Üzerinizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

İyi bakalim İyi Gidiyorsunuz.. Biz bekleriz . Ellerinize saglik gözlerimiz Üzerinizde

Alıntıları Göster
    The witcher gerçekten çok seviyoruz bence konusu şahane ancak Türkçe yama olmaması gerçekten çok büyük kayıp kendimden örnek vereyim kutulu ön sipariş verdim ancak içime sinmedi o oyunun steam de olması gerekti birde steam den de satın aldım Bu altyazı olayı mühim son günlerde ciddi ciddi playstation geçesim var altyazı desteğinden dolayı :)

Neyse çeviri yapan arkadaşlara kolay gelsin :D İyi ki varsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 28 Ekim 2015; 11:57:35 >

• FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    altyazı ps4 için olmayacak yalnız biliyorsun de mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 28 Ekim 2015; 12:26:15 >
  • quote:

altyazı ps4 için olmayacak yalnız biliyorsun de mi :)

Biliyorum :D nathan drake collection olsun hatta Türkçe dublaj, god 3 olsun bunları demek istedim :)
  • agalar ben bu ek paketi çeviriyorum da çok istekli değilsiniz gibi. ek paketi de oynayacaksınız de mi :( ben şevkle çeviriyorum ama pek karşılık göremiyorum sanki. nerede olduğumu sorarsanız
    birinci isteğe geldim
    böyle ama şevkim kırılıyor agalar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 28 Ekim 2015; 14:54:41 >
  • quote:

agalar ben bu ek paketi çeviriyorum da çok istekli değilsiniz gibi. ek paketi de oynayacaksınız de mi :( ben şevkle çeviriyorum ama pek karşılık göremiyorum sanki. nerede olduğumu sorarsanız
    birinci isteğe geldim

Tabikide oynarız niye oynamayalım. W3 gibi bir oyunu oynayan adam zaten herşeyiyle oynamak istiyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

quote:

agalar ben bu ek paketi çeviriyorum da çok istekli değilsiniz gibi. ek paketi de oynayacaksınız de mi :( ben şevkle çeviriyorum ama pek karşılık göremiyorum sanki. nerede olduğumu sorarsanız
    birinci isteğe geldim

Tabikide oynarız niye oynamayalım. W3 gibi bir oyunu oynayan adam zaten herşeyiyle oynamak istiyordur

he iyi o zaman. çeviriye tam gaz dvm

• tzakhi T kullanıcısına yanıt
    devam devam. istiyoruz tabi ki

Ek paket bizi kesmiyor hocam,indirime girerse expansion pass almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Hocam kolay gelsin öncelikle. Forumda witcher serisine asına olup yabancı dil seviyesi yüksek arkadaslar var. Rica etseniz sizleri kırmaz diye ümit ediyorum.

Bir de imla kurallarına dikkat etmek gerek. Bir arkadasta kontrol gorevini üstlenebilir.

Tekrardan teşekkürler hocam, gercekten büyük is.

SPOILER'lı bayram hediyesi

• SÜPER ya heyecanlanıyorum yeni video'lar görünce =)
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Videoları heyecan yaratmasından çok izlenip çeviri kalitesi hakkında yorum almak icin paylasıyorum ama yine de sevindim heyecanlanmanıza
    Hocam sen ne diyorsun, o oyunun her şey dahil paketi v.s gelsin onu alır her şeyi ile oynarız.
    Zaten bu tür oyunları didik didik etmeden oynarsak gözümüze uyku girmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 28 Ekim 2015; 18:01:00 >
  • Hocam sorumun yeri burası değilse mazur görün ama ek paketi gog üzerindenmi aldınız acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.