Şimdi Ara

King Kong vs. Godzilla (2020) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
10.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arada çok güç farkı var kong normalden büyüktü bu filmde ama god zilla yinede kongu saksıya fesleğen gibi oturtur.Bakalım napacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

Arada çok güç farkı var kong normalden büyüktü bu filmde ama god zilla yinede kongu saksıya fesleğen gibi oturtur.Bakalım napacaklar.
    Biraz dövüşürler sonra ittifak yapıp gerçek düşmana saldırırlar
  • Çok gereksiz bir versus. Bence proje iptal edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada filmin ismi "Godzilla vs. Kong". Kazanan King olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu karşılaşma İlk kez yapılmıyor, 60 larda da king vs god filmi vardı ama, bu sefer kimi kazandırirlar göreceğiz

• Batman vs supo tarzı bir film olur, aynı senaryonun hayvanlı versiyonu :)

• İnstagramda çok kısa süreli bir video geziyor, kong godzillanın boyutunda, tam tokatlarken video kesiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Trecc11

İnstagramda çok kısa süreli bir video geziyor, kong godzillanın boyutunda, tam tokatlarken video kesiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 10 Aralık 2019; 14:45:12 >

• Vay Kong efendi büyümüş, Youtube'da bi teori videosu vardı uzunca yabancı dilim olmadığı için bakmadım bi bakın isterseniz.
  • Godzilla, Kong'u zıplamayı unutan tavşana çevirir. Arada muazzam bir güç farkı var bunu nasıl dengeleyecekler merak ediyorum.

Bu iş döner dolaşır ikisi birden Mecha Ghidorah'a birlikte girişmeleriyle tatlıya bağlanır. Ghidorah'da Kong'u aşar ama artık idare edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 9 Ocak 2020; 22:48:42 >
  • King Kong filmlerini severim ama King Kong vs Godzilla aşırı fantezi olur, böyle saçma konulu filmler yapmayı ne zaman bırakacaklar merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Ocak 2020; 9:23:27 >
  • Ben konuya vs. takılmadan göksel şölen izlemek için bu film projesinin gerçekleşip vizyona girmesini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Ben konuya vs. takılmadan göksel şölen izlemek için bu film projesinin gerçekleşip vizyona girmesini bekliyorum.
    Son godzilla filmi pek iyi değildi ana kong filmi baya iyiydi bence atmosfer ve görsel olarak, Godzilla'daki yaratıklar çok iyiydi tabi o ayrı.
  •  King Kong vs. Godzilla (2020)
  • Farklı projelerin ana unsurları bazen bir araya getirilmemeli diye düşünüyorum. Bu proje bunlardan bir tanesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DE82338AF

Farklı projelerin ana unsurları bazen bir araya getirilmemeli diye düşünüyorum. Bu proje bunlardan bir tanesi
    epic savaş dostum
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf baya iyi hocam aldım valla

• Son filmde godzilla inanılmaz güçlü oldu adeta bir tanrı. King kongun hicbir sansi yok. Ancak sanırım bunlari birbirine kirdirmak yerine en son ortal bir düşman koyacaklar ve ona karşı birlikte savascaklar

• vizyon tarihi ne zamana alındi yav

• İlginç bir film olur bu 2'sinin kapışması
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.