Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
98.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekipteki üyelerle sadece Darlene konuşuyor bu yüzden ekip aslında yok, hatta Darlene şizofren denmiş, hatırlarsanız; sözde babası, gözlüklü, esmer ve de Elliot yolculuğa çıkmışlardı, hatta Elliot krize girmişti, biraz bekleyip yanından gitmişlerdi. Daha bunun gibi birçok sahne var, Darlene şizofren olamaz.

Benim merak ettiğim Çinli adam, Evil Corp'taki CEO böyle bir devrime neden izin verdi? Tyrell'in karısı Elliot'a neden acıyarak baktı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Buradaki gay ilişki baydı beni ilk üç bölümde cok sarmadı açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
    BattleTag: Mastermind
  • beyler 2.sezon ne zaman başlıyor
    Her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi...
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Çok geç ya.. Neden bu kadar geç başlıyor

Öncelikle söyleyeyim bu tür sistem eleştirisi yapan dizi/filmleri sevsemde çok anlamsız buluyorum. Bölüm boyunca facebook'a gömen bir dizinin facebook hesabının aktif bir şekilde reklam yapmasını doğru bulmuyorum. Bu dizi bazı arkadaşlarımızın gazını tıpkı V For Vendetta gibi alacaktır. İki gün sonra yine aynı terane; ''beni takibi bırakmış, şu kız beni takip etmiş aga, bak 100 beğeni geldi knk''.

Öncelikle söyleyeyim; diziyi beğenmediğimden değil bu tür eleştirel yapıtlar cidden komik duruyor ama izliyoruz işte. Diğer bir temaya gelelim dostlar; yalnızlık. Adam bölüm boyunca yalnızlıktan dem vurdu. Ama bir kız çıktı geldi ve tüm gece git gel. ''Bu mu yalnızlık a.k?'' dedirtti. Demek bizim yerimizde olsa bu adam kafayı yerdi.

Rami Malek, NFS'de tıpkı bu dizideki gibi çok acayip karakteri oynadı. İlk orda izledim kendisini. Fakat tabii bu dizideki çok daha kapalı ve oynaması zor bir karakter. Performansı gayet iyi, hele hele gözlerini açarak soluk bakması izlemeye değer. Ben oyuncu seçimini beğendim. Şuraya çok yakışıklı bir adam koysalardı bizim kızlarımızın bu dizinin hastası olacağına garanti verebilirdim.

• E diğer açıdan bakarsan o sistem eleştirisini telekomun sana fahiş fiyatlardan kitlediği netten, atıyorum dell marka monitöründen izlerken bir yandan da x marka akıllı telefonuna gelen mesajlara bakıp akabinde de burger king üzerinden vereceğin sipariş ile karnını doyurmayı planlıyorsun.

O yüzden o eleştiriyi sana sunan ile onu alıp kendince gaza gelen bünyeleri ciddiye almadan izleyip geçmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 25 Eylül 2015; 19:10:48 >

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • 1x1 - 1x4

İlk bölüm kaliteliydi, gecenin 3'ünde izlememe rağmen bayağı sarmıştı 1 saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Bir sürü markaya geçirmişler tabiri caizse. Bir ara güllüoğlu, turkish coffee yazan yazıyı görünce heyecanlandım. Elliot'un hayatı birbiriyle çelişmiş resmen. Hem dünyadaki önemli şirketleri hack'lemeye çalışıyor hem de bir mühendis olarak siber güvenlik şirketinde çalışıyor. Çalıştığı yerden nefret ettiğini söylemişti ilk bölümde. Sonraki bölümlerle de işler Mr. Robot'un görülmesiyle karışıyor. Burada Elliot'un bazı kararlar vermesi gerekiyor ve kendi içinde çatışmaya düşüyor. Ve sanırım kendisi şizofren, Mr. Robot ise kendi kafasında oluşturduğu birisi.(edit: sanırım yanılmışım ) Burda ise aklıma Fight Club geldi. Ayrıca Elliot'un içinden konuşması ile aklım Death Note'daki Kira'ya gitti. Elliot'un vurulmasından sonra yaşananlar da kafamı karıştırdı açıkçası. İlerde açıklığa kavuşacağına eminim.(edit 2: ve kavuştu da)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıkı Dur Geliyorum -- 27 Eylül 2015; 22:12:50 >

• 1x7

Sonunda itiraf etti. Zamanı da gelmişti zaten.

1x8

Evet son 7 dakika ile wtf olmuş durumdayız sevgili seyirciler. Düşüncemle de yanılmışım yani Mr. Robot Elliot'un babasıymış. Bu olabilirdi fakat Darlene'in kardeşi olmasına daha çok şaşırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İyice mallandık bu bölümde. Tahmin ettiğim gibi oldu. Hayalmiş meğersem. Son sahne duygulandırdı.

ve fight club where is my mind

Game Of Thrones-Breaking Bad-Prison Break-Dexter-Person Of Interest-Fargo-How I Met Your Mother-True Detective-Sherlock-24 The Another DaY-The Walking Dead-Hannibal-DaVinci Demons-Sons Of Anarchy-Vikings-Merlin-How To Get Away With Murder-The Mentalist-Daredevil-The Big Bang Theory-Gangland Undercover Mr Robot-Limitless-Silicon Valley
  • Bence dizi falan yok orada yönetmen bizle d***k geçiyor olum bu ne bitirdim yarım yamalak anladım oda doğrumu onuda bilmiyorum

Bölümden aklımda kalan Tyrell'ın hatun işerken yanın gitmesiydi. Yalnız hatun gerçekten çok iyiydi kabul edelim.

Edit:

1x6

Şu dizide Elliot'tan sonra en sevdiğim karakter kesinlikle Vera. Konuşmaları ve tavırları diziye çok başka şeyler katıyor. Bölümün son sahnesinde kardeşini öldürüp, Elliot'u öldürmemesi ne kadar enteresan bir karakter olduğunu gösteriyor bize.

1x7

Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım bir bölüm daha. Gerçekten yağ gibi akıyor bölümler. Bu bölümde ne oldu derseniz hiçbir şey olmadı ama dizi kendini izlettiriyor.. Tyrell'ın sahneleri aşırı gereksiz. Ve 5. bölüm için övdüğüm hatunu öldürdü. Benim maşallah dediğim zaten üç gün yaşamıyor. Elliot ne var ne yoksa döktü. 8. bölüm yorumlarını okudum çok fena bir bölümmüş en iyisi yarın akşama kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 4 Ekim 2015; 23:07:39 >

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.