Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda arkadaşa baya bi sallamışsınız da
    olabilecek en mantıklı açıklama Tyrell'in de Elliot olduğudur. Zaten sürekli olarak beraber başarıcağız diyordu. Karısının konuşmasına da fransız kalması üzdü güzelim kadını.
    Sarışın da yavaş yavaş Evil Corp.'a ayak uyduracak bence bi dahaki sezonda.

Darly çok çekici ve sexy bi' kız değil mi bana mı öyle geliyor lan

Bunların kardeş olduğu sahne iyi vurgun yaptıydı bende.
    Ama finalinden beklediğimi bulamadığımı söyleyebilirim netlikle.
  • Sezonu tamamladım İzlediğim için pişmanlık yaratan dizi

Bütün sezonun kısa özeti 10.bolüm olmuş aslında kapitalizme söver gibi yapıp kapitalizm çok iyi o çökerse insanlar mahvolur mottosuyla biten dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßlaCKFOX -- 23 Ekim 2015; 0:09:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

izliyorum....

ilk bölüm güzeldi ama kesinlikle bir limitless değil..

bu aralar favorim limitless, harika bir dizi gerçekten. Breaking Bad veya GOT - WALKİNG DEAD sonrası bu dizi hiç üzmüyor, şu an her bölümü sinema filmi keyfi veriyor.

2. bölümü izledim mi hatırlamıyorum bile ama izlediysem dahi ya iki yada üçüncü bölümün ortasında bıraktım... kopuyorsunuz bir noktada..

limitless ile bu dizi arasında en az 10 kat kalite farkı var. limitless kendini çok tekrar eden bir konuya sahip hapla oğlanı zeki olsun ardından düşüşler kısır döngü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Bu dizi ağır geldi bana ya. Bırakıcam sanırım, yorumlara göre ileride devam ederim artık

Bende diziyi 2 günde bitirdim. Pilot bölümü çok hoşuma gitti. Diğer bölümler de konu tamamıyla anlatıldı. 2. sezon için büyük beklenti içerisindeyim. Bence 2. sezon daha harika olacak.
  • bağımlılık yapan bir dizi son 3 bölüm falan çok güzeldi insanın izleyesi geliyor ve 3 günde bitirdim diziyi 2016 diyorlar 2. sezon insan beklemeye dayanamıyor
  • Finalde Ali Babacan beyefendi wardı. Resmen ecdadımızla dalga geçiolar anarşik olmamaızı istiyolar . Muzluman uyuma bu diziye izlemeyin izletmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awendel -- 30 Ekim 2015; 2:01:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

Finalde Ali Babacan beyefendi wardı. Resöen ecdadımızşa daşga geyolar anarşik olmamaızı istiyolar . Muzluman uyuma nu diziye izle en izletmeyin

Yanilmamisim demek ki ben de gordum Ali Babacani :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim yabancı dizi ( nickimden belli )

• Twd den sonra en beğendiğim yabancı dizi bu.ilk sezonu efsoydu umarım bozmaz.Eliot adamsın

• quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

izliyorum....

ilk bölüm güzeldi ama kesinlikle bir limitless değil..

bu aralar favorim limitless, harika bir dizi gerçekten. Breaking Bad veya GOT - WALKİNG DEAD sonrası bu dizi hiç üzmüyor, şu an her bölümü sinema filmi keyfi veriyor.

2. bölümü izledim mi hatırlamıyorum bile ama izlediysem dahi ya iki yada üçüncü bölümün ortasında bıraktım... kopuyorsunuz bir noktada..

limitless ile bu dizi arasında en az 10 kat kalite farkı var. limitless kendini çok tekrar eden bir konuya sahip hapla oğlanı zeki olsun ardından düşüşler kısır döngü.

Kesinlikle katılıyorum şuana kadarki limitless bölümleri ile bu diziyi karşılaştırmak hakaret resmen.

• bu dizinin 10 sezon vs olması lazım anca doyurur
  • Baslamayi dusunuyorum ama puaninin bu kadar yuksek olmasina ragmen ilk bolumden sonraki bolumler iyi degil diye bircok yorum var.
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Dizi güzel ama sadece güzel. Efsane, başyapıt veya gelmiş geçmiş en iyi dizi denemez.
  • 1.sezonu 4 kez izledim hiçbişe anlamadım bu heckar malmı delimi ne yahu

• Son 3 bölüm sağlam ters köşe yapan dizidir. Sabredilebilir düzeyde.

Konuya gelince, tamamen sistem karşıtlarının gazını almak için yine sistemin merkezi olan Amerika'da tasarlanmış dizidir. İronik.

Lakin macera yapıtı olarak izlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Baslamayi dusunuyorum ama puaninin bu kadar yuksek olmasina ragmen ilk bolumden sonraki bolumler iyi degil diye bircok yorum var.

İzle kanka bende başta kötüdür diye düşündüm ha gayret dedim dizi coştu ^^
  • bu gece basliyorum o zaman birinci bolumu indirmistim onceden
    Breaking bad kalitesi beklemiyorum ama bir narcos veya fargo kalitesi vardir umarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

bu gece basliyorum o zaman birinci bolumu indirmistim onceden
    Breaking bad kalitesi beklemiyorum ama bir narcos veya fargo kalitesi vardir umarim

Bende bi breaking badi sevemedim gitti
  • yavas yavas citayi yukseltiyor o dizi her sezon ustune kata kata. Bir film ve oyun icin en iyisi sudur diyemiyorum ama dizi kisminda kesinlikle breaking bad benim icin bir numara
  • 2. Sezon ne zaman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.