Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu diziyi yazanından figuranına kadar hepsini alnının ortasindan öpmek lazım. Uzun zamandır dizi izlemiyordum. Meğerse Mr. Robot gibi bir dizi bekliyormuşum. Bir günde bütün bölümleri izledim. Rami Malek çok yetenekli bir aktör. Her türlü karakteri oynayabilecek kapasite var. Eğer Need for Speedi izlediyseniz orda da ne kadar şen şakrak bir karakter olduğunu görmüşsünüzdür zaten. Shayla, Darlene ve Angela'nin bir ortak yönü var ki herkes bana katılacaktir, inanılmaz güzeller.2.sezonu sabırsızlık ile bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

01x01

Öncelikle söyleyeyim bu tür sistem eleştirisi yapan dizi/filmleri sevsemde çok anlamsız buluyorum. Bölüm boyunca facebook'a gömen bir dizinin facebook hesabının aktif bir şekilde reklam yapmasını doğru bulmuyorum. Bu dizi bazı arkadaşlarımızın gazını tıpkı V For Vendetta gibi alacaktır. İki gün sonra yine aynı terane; ''beni takibi bırakmış, şu kız beni takip etmiş aga, bak 100 beğeni geldi knk''.

Öncelikle söyleyeyim; diziyi beğenmediğimden değil bu tür eleştirel yapıtlar cidden komik duruyor ama izliyoruz işte. Diğer bir temaya gelelim dostlar; yalnızlık. Adam bölüm boyunca yalnızlıktan dem vurdu. Ama bir kız çıktı geldi ve tüm gece git gel. ''Bu mu yalnızlık a.k?'' dedirtti. Demek bizim yerimizde olsa bu adam kafayı yerdi.

Rami Malek, NFS'de tıpkı bu dizideki gibi çok acayip karakteri oynadı. İlk orda izledim kendisini. Fakat tabii bu dizideki çok daha kapalı ve oynaması zor bir karakter. Performansı gayet iyi, hele hele gözlerini açarak soluk bakması izlemeye değer. Ben oyuncu seçimini beğendim. Şuraya çok yakışıklı bir adam koysalardı bizim kızlarımızın bu dizinin hastası olacağına garanti verebilirdim.

Hocam hocam yapma.. Rami Malek yakışıklı degil mi şimdi. Üstünüze afiyet ben kız olsam ilk Rami Maleke verirdim.

• Dizinin özellikle ilk bölümü şahaneydi,bazı bölümler sıkıcı olsada,genel olarak güzel dizi,izlemenizi tavsiye ederim.

Dizinin ilk başlarında ,Elliot'ın kendisi ile konuşması, hackleme işlemini yaptıkları ikinci seferde gidip,kimseyi görememesi hayal gördüğü düşüncesini doğurdu bende.Buna benzer dizi ve film izlemeninde faydası var.

Dizinin bir bölümünde mısır patlatma makinesinin içine, Silah koymuştu darlene,Tyrell'i en son görüğümüzde mısır makinesini gördük.Muhtemelen oradan silahı alıp öldürdü.

Finale gelecek olursak, normal hayatta bazı küçük şirketler, düzgün kayıt tutmadıklar(yada bunun gbi birşeydi,tam hatırlamıyorum) için evrakları yakıp, yangın süsü vererek sıfırdan evrakları düzenlemeye başlıyorlar.Sanki buradada ,bilerek şirketi bu hale sokup, sıfırdan güçlendiricekler.Çünkü piyasadaki karışıklık sadece bunları etkielemedi.Whiterose'un son konuşmasıda bu dediğim olasılığı doğrular şekildeydi."Neronun hikayesi"

• Beşinci bölüme kadar iledim. Gerisini izlememi önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tergen -- 5 Ekim 2015; 9:56:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergen

Beşinci bölüme kadar iledim. Gerisini izlememi önerir misiniz?

İzle,son bölümler gayet iyi.
  • Diziyi az önce bitirdim. Benim için iyi ve kötünün tam ortası oldu. Bana göre belki de en iyi ilk bölüm başlangıcını yapmış bu dizi ilk bölümden çok çok uzaklaşmış ve genel senaryodan kopmuş. İlk bölümdeki o mistik hava, diyaloglar, yaratılan atmosfer mükemmelken ne olduysa senaristler bir anda ''hadi şunlara bir sürpriz yapalım'' moduna girmiş. Hele hele zaten herkesin beklediği bir olayı
    Elliot'un durumunu
    özellikle 9. bölümde göze sokmaları benim için hayal kırıklığı oldu. Elliot karakteri çok derin bir karakter olsa da işlenişi çok çok kötü maalesef. Ben ilk bölümdeki Elliot'u aradım sezon boyunca.

Finale gelirsek;

Aslında yine gözümüze gözümüze soktular Elliot'un şizofren olduğunu. Bölüm başındaki psikiyatrisi ve eski sevgilisinin konuşmaları tamamen ilk bölümü hatırlatmak için koyulmuş. Son derece gereksizdi. Bütün sezon boyunca beklenilen devrim seyirciye gösterilmeyip bu sefer Elliot'un şizofrenliğine bir adım daha atıyoruz. Bölüm boyunca göze sokulan bu durumda dumur etti beni. İyi güzel finali yaptık bu sefer cast yazılarından sonra gelen sahne ise yine aynı çabaydı. Bence son derece başarısız bir senaryoydu. İlk bölümün ekmeğini yediler gibi geldi bana. Ama tüm bu eleştirilerime rağmen diziyi neden seviyorum? Bu sorunun cevabını işte bende merak ediyorum. Ayrıca Vera'yı özlemedim değil. Dizideki en mükemmel karakterdi bence.

• Dün izlemeye başladım 4. bölümdeyim etkisinde kaldım nickden anlaşılacağı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Dün izlemeye başladım 4. bölümdeyim etkisinde kaldım nickden anlaşılacağı gibi

9 kere nick değiştirmişsin en iyisi VECIHI'ydi bence Dizinin etkisinde kalıp heçkır olma sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

9 kere nick değiştirmişsin en iyisi VECIHI'ydi bence Dizinin etkisinde kalıp heçkır olma sakın

Her 6 ayda bir nick değiştirmezsem olmaz. Biz hekırlıgı msn şifresi patlatarak bıraktık knk

• Dizi Türkiye'de Digitürk üzerinden Türkçe dublaj olarak yayınlanmaya başladı.
  • aynen türkçe dublaj olarak yayınlanmış ilk, bölüm dublaj nasıl acaba tatmin edicimi..
  • quote:

quote:

Wisdom bey nick değiştirme hakkı 2 değil miydi yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

quote:

quote:

Altı ayda bir değiştirme şansınız var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu yeni özellik mi? Ben 2 diye biliyordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu yeni özellik mi? Ben 2 diye biliyordum.

Hayır yeni değil hep vardı.

• Diziden soğutur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 18 Ekim 2015; 22:56:57 >
  • Diziyi 5 bölüm izledim doğrusu şu ana dek Pek beni saran bir dizi gibi durmuyor sadece MR Robot takımının ne yapmaya çalıştığını anlamak için izlemeye devam ediyorum gene de ilk sezonu izlemeyi tamamlarım herhalde

Bir de Angela denen kızla Elliot sevgili olmalı bence ikisi de birbirini seviyor ama söyleyemiyorlar

• Süper olmuş
  • izliyorum....

ilk bölüm güzeldi ama kesinlikle bir limitless değil..

bu aralar favorim limitless, harika bir dizi gerçekten. Breaking Bad veya GOT - WALKİNG DEAD sonrası bu dizi hiç üzmüyor, şu an her bölümü sinema filmi keyfi veriyor.

2. bölümü izledim mi hatırlamıyorum bile ama izlediysem dahi ya iki yada üçüncü bölümün ortasında bıraktım... kopuyorsunuz bir noktada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Diziden soğutur.

:D :D :D :D komedi

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.