Şimdi Ara

N11 cimrilesti, sallamatik puani yari yarıya düştü!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • n11 sallamatik 18 puan filan veriyordu artik 8_9 puan veriyor. N11 CİMRİLESTİ IYICE. Ufak tefek alışverişlerde iyi oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

ara kazan 11, salla'dan da 8-10 kuruş, günde 20 kuruş. 15 saniyenizi almıyor.

Ara kazanda her zaman 11 puan alamıyoruz malesef her zaman duvarı çekme me rağmen bazen 11 veriyor bazen 5 stabiliteyi bir tutturamadım gitti

Orijinalden alıntı: simka_3

quote:

Ara kazanda her zaman 11 puan alamıyoruz malesef her zaman duvarı çekme me rağmen bazen 11 veriyor bazen 5 stabiliteyi bir tutturamadım gitti

gece flaşla avuç içimi çekiyorum hocam. 11'den aşağı almadım daha.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: simka_3

quote:

gece flaşla avuç içimi çekiyorum hocam. 11'den aşağı almadım daha.

Bu gece bir deneyeyim bakıyim

• Sallamatik 11:11'de sallanırsa 33 Kuruş ve riyordu ama artık 11 Kuruş veriyor...

Eskisi gibi insanı yoldan çıkaran çek/indirim kampanyaları da yok (çok şükür)

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Sallamatik 11:11'de sallanırsa 33 Kuruş ve riyordu ama artık 11 Kuruş veriyor...

Eskisi gibi insanı yoldan çıkaran çek/indirim kampanyaları da yok (çok şükür)

Bu şirketin 11 takıntısı nedir böyle 11 eylülde ikiz kule yıkıp şeytani ritüel yapanlar gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.