Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
266
Favori
285.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LimitsiztrickBlog L kullanıcısına yanıt
    Linki atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LimitsiztrickBlog L kullanıcısına yanıt
    Hocam link atabilir misiniz

• haksancan H kullanıcısına yanıt
    windows için boxcryptor, cryptomator gibi programlar varmış. veya direk winrar ile şifrelenip tek tek de konulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 12 Aralık 2019; 15:53:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki diyelim okulla ilişiğimiz kesildi, One Drive'daki verilerimizin durumu ne olacak??
  • Medipol Üniversitesini ekleyebilirsiniz , tekrar microsoft ile anlaştılar.

@biuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 15 Aralık 2019; 20:43:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aof'dan mezun olalı 10 sene oluyor. Kayıt yaptıralı 15 sene oluyor. E-mail ve 1 TB Onedrive cayır cayır çalışıyor.
  • Ülkenin yarısı ilk ya da ikinci üniversite olarak AÖF mezunu, milyonlarca mail hesabı var ve Anadolu Üniversitesi mail kapamıyor. 15 senedir açık e-mailim. Hangi IT'ci hangi hesaba girip bakacak. Şifreye reset atması lazım ve maili kapatması lazım. Rektör onayı olmadan böyle birşey yapması mümkün değil. Kişisel verinin korunumu kanuna göre suç olur, yemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERBAYS

Merhaba arkadasim
    Bu site linkini bana atabilirmisin?
    https://forum.donanimhaber.com/5-tb-onedrive-depolama-alani-ucretsiz-edinin-office-ogrenci--141329414

@haksancan
    @Drak44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Premiumbird -- 24 Aralık 2019; 14:30:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metrekare

Medipol Üniversitesini ekleyebilirsiniz , tekrar microsoft ile anlaştılar.

@biuu
    Eklenmiştir. İlginize teşekkürler.

• Artvin Çoruh üniversitesi destekli mi acaba?

• arkadaşlar lisanslar bitmiş benim öğretmen ve öğrenci hesaplarına girince premiuma geçin diyor ve uygulamaları indirmiyor. siz de durum nedir ? ne yapmalıyız?
  • yakopsi Y kullanıcısına yanıt
    Öğretmenseniz hiç kapanmaz. Öğrenciyseniz eski hesaplarla da kullanan var. Benim hesap giriş yapabiliyor, aktif olarak kullanıyorum. Fakat ben yükseklisansa devam ettiğimden olabilir.
  • derbeder.53 kullanıcısına yanıt
    Benim eski hesaplarla karışmış şuan giriş yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakopsi -- 15 Nisan 2020; 20:53:54 >
  • yakopsi Y kullanıcısına yanıt
    Hayır, ben aktif olarak kullanıyorum. Fakat ben aktif öğrenci sayılıyorum yükseklisans nedeniyle.
  • derbeder.53 kullanıcısına yanıt
    öğrenci hesabım hala aktifmiş demekki süresiz lisans yapılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTsubasa483

Bu mesaj silindi.
    Akademisyenlere ücretsiz diye biliyorum. Üniversite e-postalarını kullanıyorlar. Meb'in meb.k12 sisteminden mail açıp deneyebilirsiniz. Ama mail adresi destekliyor mu bilmiyorum.
  • Türk-Alman üniversitesini de ekleyebilirsiniz hocam, yeni anlaşma yapıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yedekleyeceğimiz dosyalar, yedekleyeceğimiz fotoğraflar, sunular vs üniversite tarafından rahatça erişilebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdülhak Hamit Tarhan

Yedekleyeceğimiz dosyalar, yedekleyeceğimiz fotoğraflar, sunular vs üniversite tarafından rahatça erişilebiliyor mu?
    kurcaladığım kadarıyla sistem admini ( okuldaki IT) erişebiliyor. Birkaç dosya denedim erişim listesinde okulun IT elemanlarının adı var ve silemiyorum. Ancak kesin böyle diye emin olamam çok denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like a Sir

kurcaladığım kadarıyla sistem admini ( okuldaki IT) erişebiliyor. Birkaç dosya denedim erişim listesinde okulun IT elemanlarının adı var ve silemiyorum. Ancak kesin böyle diye emin olamam çok denemedim.

Alıntıları Göster
    Bu gerçekten cevap bulması gereken soru. Okul IT'si üst yetkilere sahipse hiç hoş değil. Gerçi neden bahsediyoruz, bulut depolama ile bu sefer tüm bilgileri yabancıların bilgisayarlarına yüklüyoruz. Al birini vur ötekine.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.