Şimdi Ara

VOLVO Türkiye Çakallık mı yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni satın aldığım s40 1.9 t4 aracımın servis geçmişini öğrenmek için email attım
    bana bu bilginin özel olduğu için email ile paylaşalılamayacağını servise nüfuz cüzdanı ve araç ruhsatı ile gidersem yardımcı olacaklarını söylediler
    ilk fırsatta en yakın yetkili servis olan vocar altunizadeye gittim
    yetkili sistemde sorgulama yaptı ve hiçbir servis kaydı olmadığını söyledi

bunun üzerine triger değişimi şart oldu deyip n11 de 156 liraya bulduğum ama kampanya ile 130 liraya gelen triger setini sipariş geçtim
    1 saat sonra satıcı arayıp aracın triger set numarasını sordu
    bende bilmediğimi ama şasi numarasını verebileceğim söyleyince kendilerinin bu şekilde bulamadıklarını volvo dan sormam gerektiğini söylediler
    bende yürüme mesafesinde olan vocara gidip sorabileceğini söyleyince bekleyeceklerini söylediler

tekrar vocara gittim ama cumartesi saat 15:30 dan sonra çalışmadıklarını saat 15:37 de servise vardığımda öğrendim
    müşteri danışmanına ne yapacağımı sorduğumda ban 444 ile başlayan numarayı aramamı onların yardımcı olacaklarını söyledi

bende volvo yol yardımı aradım bayana durumu anlattım
    ustaya bağladı telefonu ustayada durumu anlattım
    usta bana bu bilgiyi ancak servisin bilgisayar sistemine girip verebileceğini kendisinin veremeyeceğini söyledi

bende ya sabır çekerek pazartesiyi bekledi
    pazartesi tekrar vocara email atıp durumu anlattım bana bir telefon numarası verdi orayı aramamı söyledi
    verdiği telefonu aradım ve telefona çıkan kişiye durumu anlattım
    adam bana triger set fiyatı verebilirim ancak parça numarasını emeğe saygısızlık olabileceği için veremem dedi
    bende emeğe ne gibi bir saygısızlık olduğunu sordum
    bu defa bana siz benden parçanın numarasını öğreneceksiniz sonra gidip piyasadan bu parçayı alacaksınız, olamaz dedi

bende volvo international email atıp triger yüzünden yolda kalırsam dava açacağımı bildirdim
    volvocu başka arkadaş yetkili servisin aç gözlü olduğundan bahsetmişti ama bu kadarını tahmin edememiştim

• Ulkemizdeki distrbitorlerin hangisi musteri memnuniyeti adina calisiyoki!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda Bmw çok iyi "realoem" adlı siteye aracınız şase numarasını girerek en basit klips oem numarasına kadar ulaşabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Peugeot da öyle. Servicebox adlı uygulamada, civatasına kadar fiyat ve parça kodu veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Peugeot da öyle. Servicebox adlı uygulamada, civatasına kadar fiyat ve parça kodu veriyor

Pejo ya tebrikler o zaman, olması gereken bu zaten müthiş kolaylık parça numarasıyla dünyanın neresinden istiyorsan oradan buluyorsun ve yanlış parçanında önüne geçilmiş oluyor.

• Bütün markaların böyle siteleri var. Bazıları paralı, bazıları parasız. Size özel mesaj attım.

Ankara/şaşmaz'da Roteks Volvo var. 0 (312) 278 50 56 Timur Bey'e sorun. Benim adımı verirseniz, ilgileneceğinden eminim.
  • Hocam Volvo kullanıyorsanız iyi bir özel servis bulacaksınız. Çok değerli ve kıymetli Volvo üstatları var. Aracınızı onlara emanet edin. Ustanız iyiyse biraz da muhabbetiniz olursa "kazık yeme" durumu da olmaz pek.
    Yetkili servisine bir kere uğradım, ısrarla aracımda far sileceği olmadığını iddia etmesini mi dersiniz, "Sola çekiyor" dediğim aracımı "Sanayiye git rot balansçıya sok arabanı, o sana söylesin gel biz burada parçayı değiştirelim" diye arıza tespitten dahi uzak olmalarını mı dersiniz, bir daha uğramadım.
    Bursa'da Volmer servisi Tevfik usta işinin ehlidir mesela. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istasnbulda tanıdık ustaya sordum 4 saat işçilik 200 tl aşağısı kurtarmaz dedi
  • Izmir volcar gaziemir servisini arayın . Yedek parça da mustafa bey olacak yardimci olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Ben onu hiç beceremedim.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Kullanımı biraz cins, ama uğraşınca oluyor.

• benden önceki sahibi 2010-2015 arası kullanmış
    bunların trigeri 120 bin km de bir veya 6 yılda bir değişiyormuş
    galeriden satın aldığım için sahibini de bulup soramadım
    bir ipucu verir diye v kayışını kontrol ettim yeniydi
  • Honda'da boyle şeyler yok. Parçası bozulmadığı için araştırmana falan gerek kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Honda'da boyle şeyler yok. Parçası bozulmadığı için araştırmana falan gerek kalmıyor.

Honda'nın trigeri, v kayışı vb. parçaları ömürlük mü!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumici -- 25 Şubat 2015; 11:58:58 >
  • Sabrınıza hayran kaldım, inanın. Ben o sabrı göstermem.
  • servisler genelde böyle ancak sizin tirger seti aldğınız yerin bu konuda bilgisiz olmasız garip. normalde yedek parça sisteme girdiklerinde şasi no ile hemen bulmaları lazım. Volvo yedek parçaları konusunda bostancı sanayide volpar yedek parça şasi no ile tüm yedekleri buluyorlar. orijinal Volvo kutulu yedekleri daha uygun fiyata bulabilirsiniz. triger seti orijinal 500-600tl , muadil 150-200tl arasıdır. ikisi arasındaki fark kutusudur. işçilik 200tl aşağı bulmanız zor.

Bostancı Oto Sanayi Sitesi İlker Sokak
    No : 10 İçerenköy - İstanbul / TÜRKİYE
    Tel: 0(216) 574 58 19 - Fax: 0(216) 574 58 29
    Mail : volpar@volpar.com.tr
  • siparişini verip sonradan iptal etmek zorunda kaldığım triger set buydu

http://www.n11.com/volvo-s40-2000-2003-triger-seti-gates-k015552xs-P22442581
  • www.scandix.de (şase numarası ile sorgulama mevcut)

www.volvopartswebstore.com (parça no şase uyumu kontrol edilebiliyor)

www.ipdusa.com

Bu adreslerden parça no öğrenebilirsiniz.

Volvo VIDA edinip bizim gibi kaşar Volvocular kervanına katılabilirsiniz.

Özel bir Volvo servisinden öğrenebilirsiniz.

Yok illa yetkiliden alacağım bu numarayı diyorsanız;

- Serviste bir usta ile aranızı iyi yaparsınız (beşeri ilişki)

- Bu numarayı almak yasal olarak hakkınızsa (öyle mi bilmiyorum) noterden ihtarname ile talep edebilirsiniz

• quote:

Honda'da boyle şeyler yok. Parçası bozulmadığı için araştırmana falan gerek kalmıyor.

Anladım. O zaman bir tane Honda alsak, yağ değiştirmeden, suyuna bakmadan, benzin koymadan ölene kadar binebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Anladım. O zaman bir tane Honda alsak, yağ değiştirmeden, suyuna bakmadan, benzin koymadan ölene kadar binebilir miyiz?

Honda City alırsan eğer geri viteste yakıt bile üretirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.