Bildirim
1999 model 5.28i ilanı ''Sımsıcak fırsat''
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunlari islatip islatip dovuceksin o zaman pkk yaziyosa 1000liraya saticaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dacia Dokker 1.5Dci Ambiance -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kralın kızını sevdim vermediler
-
Plaka 12. Cumhurbaşkanı temsil ediyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BANA ULAŞMAK SANDIĞINDAN KOLAY BİR PM KADAR YAKINIM EEEE HADİ NE DURUYORSUN -
lüks araçlarla takas olur diyor, 2006 e90 320d versen havada kaparquote:
Orijinalden alıntı: ANIL-D
_____________________________ Ford Connect 1.8 tdci Glx+Plus Pack & Opel Insignia 1.6Turbo SIDI Cosmo+Active Select -
Memleket insanının üretmeden emek vermeden kısa yoldan zengin olma rant vurma içgüdüsünün küçük bir örneği...quote:
Orijinalden alıntı: ANIL-D
_____________________________ Focus 2,5 - 2011 1.6 100 bg - TeleflexGFI LPG
Güzel olmayan otomobil, iyi bir otomobil değildir. (Ettore Bugatti) -
çoban çok buna para basacak , nasıl olsa kendi zenginlerini yarattılar illa alan biri çıkarquote:
Orijinalden alıntı: Mazotşist
Memleket insanının üretmeden emek vermeden kısa yoldan zengin olma rant vurma içgüdüsünün küçük bir örneği...
Alıntıları Göster_____________________________ -
İktidar CHP olsa bu seferde o plakaların fiyatları patlar, Emek olmadan yemek olmaz be kardeşim, niye kendini rezil ediyorsun ?
Aşırı sosyalist bir arkadaşım RTE plakalı aracına 100.000 ₺ fiyat biçmişti. yani Para bu bu işin, dini dili ırkı mezhebi hiç bir haltı yok !_____________________________ Ey Türk ulusu! Silkin ve kendine dön! Niçin yanılıyorsun? bütün bunlar kendinden,kendi öz benliğinden uzaklaşıp düşmana dönük yaşadığın için oldu. BİLGE KAĞAN -
bu tip ilanlar ilgi çeker, ama satılan olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Kaptân-ı Cihan
İktidar CHP olsa bu seferde o plakaların fiyatları patlar, Emek olmadan yemek olmaz be kardeşim, niye kendini rezil ediyorsun ?
Aşırı sosyalist bir arkadaşım RTE plakalı aracına 100.000 ₺ fiyat biçmişti. yani Para bu bu işin, dini dili ırkı mezhebi hiç bir haltı yok !
şimdiye kadar 9000 tl ye hacı murat satışından başka satış olmadı, onda da rte plakalıydı.
anca forum ortamlarında vs konuşulur....
konuşulur da konuşulur..._____________________________ -
İnsanın niyeti olsa plakayı görünce vazgeçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mustafa Kemal Atatürk -
İzmirde eski bir A6 gördüm, plakası 35 AKP 29 idi, arabanın arkasında 2 tane kocaman Atatürk imzası vardıquote:
Orijinalden alıntı: Only34
İnsanın niyeti olsa plakayı görünce vazgeçer.
Yani plaka var, ama sticker'lar ile ben akpli değilim demek istemiş
_____________________________ 2014 Skoda Octavia 1.6 TDI Optimal 105 HP
2019 Audi A3 1.6 TDI Dynamic 116 HP -
Adam 40 yapar hesabı ile uydurmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve Meşru olmak kaydıyla her fikre SAYGI duyarız.
-Fikirler ,Şiddetle ,top ve tüfekle öldürülemez.
M. K. ATATÜRK -
İzmir'de arabayı çizip taşlamasınlar diye koymuştur imzaları. Ama aracı satacağında Atatürk imzalarını söker, AKP plakalı, 29 bakanı işaret eden özel bir araç, sadece 300.000 TL der. _____________________________ -
sağolasın kaptım 1 adet _____________________________ -

olabilir, ama belkide denk gelmiştir bilemeyiz
_____________________________ 2014 Skoda Octavia 1.6 TDI Optimal 105 HP
2019 Audi A3 1.6 TDI Dynamic 116 HP -
koyun nasıl da meeliyo öylequote:
Orijinalden alıntı: Abstraction
olabilir, ama belkide denk gelmiştir bilemeyiz 
_____________________________ -
saçma sapan bir ilan dahaquote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
koyun nasıl da meeliyo öyle
Alıntıları Göster_____________________________ vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı -
Kolopa kafali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. -
Abi yeter ya her gün açtığım 10 konudan birinde bu plaka muhabbeti. Cidden yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Adamın biri. -
quote:
Orijinalden alıntı: rubelhizb
Abi yeter ya her gün açtığım 10 konudan birinde bu plaka muhabbeti. Cidden yeter.
- araba kullanmak için boş arazi
- dma corolla
- trafiğe kapalı alanlar nerelerdir
- togg ısı pompası var mı
- omoda 4
- bmw araba fiyatları
- honda civic 2022 fiyat listesi
- toyota hilux 2026
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt