Şimdi Ara

TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.174
Cevap
67
Favori
501.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uret21

bende bu modemi dün kullanmaya başladım ama henüz hipernet gelmedi. adsl ile ilk izlenimlerim olumlu. daha önce asus n14U vardı. hemen hemen aynı çekim gücüne sahipler. wi-fi'da da herhangi bir sıkıntı görmedim. bakalım 24 mpbs performansı nasıl olacak. görüşlerimi yazarım.

Alıntıları Göster
    Yeni abonelik ile beraber aynı modemden kullanmaya başladım. Modem ayarları içerisinden fast path mi interleaved mi olduğumuzu göremiyoruz sanırım, illa telnet'den mi bağlanmak lazım?

Google'a ping 60ms altına düşmüyorda bu yüzden soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 24 Ekim 2016; 10:41:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mzakinci

İyi günler,

İyi günler, geçen ay ttnet abonesi oldum, modem olarakta TD-W9970 modemi tercih ettim. Ancak tp-link de ki ilgili arkadaşlara,
    telefon ve email yolu ilettiğim sorularıma bir türlü cevap alamadım. Aşağıda belirttiğim problemlere cevap veren olursa memnun olurum. Saygılarımla

Sorularım,
    -Ebeveyn kontrolünda modeme kablosuz bağlanan herbir kullanıcı için, ayrı ayrı zaman ayarlaması ve içerik kısıtlamasının nasıl yapılacağını.
    Ebeveyn bölümünde kısıtlamaya aldığım kullanıcılar, kısıtlanan zamanın dışında da, normalde bağlanabilmesi gerekirken, bağlanamıyor.

-Modemin üzerindeki usb ye taktığım harici hardisk(Samsung Marka 1 TB, üçe bölünmüş), kablosuz ağ üzerindeki Samsung UE32D6500VS
    televizyon üzerinden, sadece ağ simgesi, usb sunucu adı ve ağ üzerinde ise soru işareti görülüyor. Tıkladığımda, ilgili aygıt bulanamadı diyor.
    Yani, modemde tanımlanan sunucu adı tv de görülüyor, Fakat sunucu adına tıklatıldığında, aygıt bulunamadı deniliyor. Harddiskin, tamamı,
    harddiskteki bölümler ve dosyalar görülmüyor. Modemdeki usb girişine taktığım başka bir flash bellekte de durum aynı oldu. Modem ara yüzünde
    usb bölümüne girip, medya sunucusunu aktif hale getirmeme, diğer ayarları da tek tek denememe rağmen bir sonuç alamadım.

-Modemin yazılımını güncellemede FW versiyonunun yeni yazılımını nerede bulacağım? Bulunduğu yerin kısa yolunu yazarsanız memnun olurum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar selamlar, bu modemın güncel firmware ını bulabılen varmı yan v3 versıyon olan.
    ınternette hep v1 antenlı olanın fırmware ı mevcutta.

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü
    Android orjinal rom hariç:) custom son gece hangisi hoşuma giderse... NEXUS 4 | Dell-i5*5110### | Vu+solo###samsung 117' 6000 led | Araba al-sat... |

• quote:

Orijinalden alıntı: mavishow

arkadaşlar selamlar, bu modemın güncel firmware ını bulabılen varmı yan v3 versıyon olan.
    ınternette hep v1 antenlı olanın fırmware ı mevcutta.

Alıntıları Göster
    sözüm ona hipernete geçtik ama hızım 8-9 civarı. modem ayarlarında da bir sorun görünmüyor. kablosuz için özel bir ayar önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemi 1 haftadır kullanıyorum. herhangi bir kopma sorunu yok ama wi-fi performansı yerlerde...kablolu ile 22-23 mpbs alırken modemin dibinden kablosuz hız testi yaptığımda max 8-9 hatta bazen 4-5 mpbs hız görünüyor. onun dışında bir problem göremedim. yukarıda da yazmıştım bu sorunu çözecek bir ayar varsa yazarsanız çok sevinirim.
    Bence elektronik ürün şansızlığı yaşanmazsa gayet başarılı bir ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

KOREAN ADC 
    삼성갤럭시
    *High Elo AD Rehberi*
    I'm the greatest, everyone else is just trash.
  • Adamlar modemi almışlar herşeyini kısıtlamışlar. 13 client 'a izin veren ezik modemde neden köprü(bridge) modunu kapattırırsın ki. Burda var 50 client simdi işin yoksa git yeni bi modem daha al.
  • Asriell kullanıcısına yanıt
    vdsl2

KOREAN ADC 
    삼성갤럭시
    *High Elo AD Rehberi*
    I'm the greatest, everyone else is just trash.
  • MTU değeri kaç arkadaşlar 576 dan aşağıya inemiyorum kayıt etmiyor modem bilen var mı?
  • Bu modemi yapanın daaa hizmet verenindeeeeeee bu ülkeye getirenin deeee ....... İnsanların aklı ile dalga geçiyorlar sözüm ona modem satın aldık ne kedi dns servisini tanımlayabilirsin ne arıza yaparsa yerine bir modem bırakırlar 7 gün bekleyeceksin ne wirless stabil çalışır 1 mbit 5 mbit arası gider gelir.Nesi doğu bu sattığınız modemin ???? TP_LINK
    Sakın bulaşma TP-Link ttnet tarafından dağıtılan modemlerden uzak dur heleki wireless kullanacaksan . ''' Bu modemi yapanın daaa hizmet verenindeeeeeee bu ülkeye getirenin deeee ....... İnsanların aklı ile dalga geçiyorlar sözüm ona modem satın aldık ne kedi dns servisini tanımlayabilirsin ne arıza yaparsa yerine bir modem bırakırlar 7 gün bekleyeceksin ne wirless stabil çalışır 1 mbit 5 mbit arası gider gelir.Nesi doğu bu sattığınız modemin ???? TP_LINK '''
  • arda753 A kullanıcısına yanıt
    Evet yeni yazılımlarda artık admin kullanıcısı çok temel ayarlar yapabiliyor, hatta yazılım yüklemede yapamıyor. TT otomatik yapacak.
  • SENTİM teknik servisten aldığım en güncel yazılım aşağıdadır neler yeni derseniz ben 3G, 4.5G desteği ile bridge mode desteğini gördüm başka bug fixleride olabilir. yükledikten sonra arkadaki reset butonundan reset atın muhakkak.

https://yadi.sk/d/o9w-4mPIzkdJA

Orijinalden alıntı: nickelcan

SENTİM teknik servisten aldığım en güncel yazılım aşağıdadır neler yeni derseniz ben 3G, 4.5G desteği ile bridge mode desteğini gördüm başka bug fixleride olabilir. yükledikten sonra arkadaki reset butonundan reset atın muhakkak.

https://yadi.sk/d/o9w-4mPIzkdJA
    iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoson -- 23 Ekim 2020; 9:28:30 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.