Vitec marka 8'li kamera sistemi var. Daha önce bulut'a bağlanıyordu. Site hala aktif fakat bağlanmıyor. Ağ Anormal diye çince uyarı veriyor. Ne yaptıysam cihazı ekleyemedim. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
Site adres vssweb.net defalarca mail attım dönüş yapan olmadı. Bu siteyi kullanan var mı? Destek olabilir mi?
Kablosuz Sarjlı Dikey Süpürge Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba malum bütün influencer'lar sponsor oldukları süpürgeyi övüyorlar. Şöyle F/P ürünü tavsiye edecek memnun kalan doğru söyleyecek birileri var mı?
Philips XC7043/01 bakıyordum en son oda aldı başını gidiyor. 4k bandında takipteydim 5k yı geçti neredeyse. Bütçe 5k olarak yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhaba,
Trabzonda 5 daireden oluşan apartman sakiniyim 5 araçlık otoparkı olan bu yere ilkokulun ana kapısı geniş cadde üzerinde iken kapıyı okulun arka tarafına sudansebeplerle aldırdılar. Böylece okula gelen herkes aracını bizim apartman otoparkına bırakıp okula ya gidiyor ya çocuğunu bekliyor. İlk zamanlar problem değil dedik. Fakat ben dünya para verip aldığım eve ortak olmuşcasına insanlar otoparkı kullanıyor işten yorgun geliyorum. Arabamı park edeceğim yer yok başka yere bırakıyorum herkes gidince kendi otoparkıma bırakıyorum önüne yatıp kalkan Duba koyduk okula gelen araçlar çarpa çarpa kırdı. Otoparka yazı yazdık fayda etmedi. Çöpleri otoparka atmakla yetmiyor 1 metre bahçe duvarının üstü çöplük oldu bahçe çöpten sigara izmariti doldu. Milli eğitime şikayet ettim olmadı cimere yazdık olmadı ( okul kapısı yeri eski yer olsun diye) nafile.
olayı patlama noktasına getiren yemeğini yiyen bir anne çöpünü otopark duvarının üzerinde bulunan Demir’e sıkıştırıyor. Bayan çöpünüzü alır mısınız? Dedikten sonra nereye koyayım demez mi? Evine götür arabanın içine koy bunu düşünmek çok mu zor? İnsanlık dan nasibimi almadığımı söyleyince arabanı al otoparkımdan çık git diye bağırdım yine otoparkı işgal eden başka bir meczup bayan o bağırmazsın dedi. Sende çöpünü benim evime atarsan sana da bağırırım çıkın otoparkımdan dedim ikisinide kovdum. Fakat saçmalık tapulu malın mı? (Evet) Gitmiyorum bana bağırıp kovamazsın demez mi? ne yapacaksın gibi salak salak konuşmaya dönünce kara cahil insan olduklarımı anladım. Tabancamı çektim ikisinide oracıkta yok öyle yapmadım. Sizin gibi düşüncesiz insanlarla muhattap olmam dedim. Çıkın arsamdan deyip gönderdim.
şimdi asıl mesele şu bu insanlar otoparkıma gelmesini nasıl engellerim polis konuyla ilgilenmiyor. Artık evime ortak olmuşcasına tavırlı insanlarla muhattap olmak istemiyorum. Kanunen ne yapılabilir. Tekrar ediyorum Demir dubaları çarpa çarpa 1 ayda kırıyorlar. Her ay 600₺ duba parası vermek istemiyorum. Kolluk kuvvetlerinden nasıl destek alabilirim.
Merhaba
Vitec marka güvenlik kamera sistemim var. www.vssweb.net üzerinden sayesinde telefon ile istediğim yerden izleyebiliyordum. Ne olduysa bulut ile cihaz arasında bağlantı sağlanamıyor. Güvenlik kamera sistemlerinden anlayan yardımcı olabilir mi?
Dect Telsiz Telefon Kısayolları (Gigaset)
Merhaba Gigaset dect telefonların çağrı alma, Yönlendirme vs gibi özelikleri karayollarını bilen var mı?
Örnek: *41xxxx# yapıldığında xxxx telefon numarasına yönlendirme yapar. İnternette bulamadım. Bilen paylaşabilir mi?
Merhaba güvenlik kamera sistemi için hdd almak istiyorum. SG marka Skyhawk Rv Sensör'lü bir hdd karşıma çıktı. RV sensörlü ne oluyor fiyatı çok uygun, hangi marka model alınmalı seçerken ne yapmam gerekiyor?
VDSL 2 Modem Arasında Kaldım
Arkadaşlar 2 modem arasında kaldım yardımcı olur musunuz?
https://www.hepsiburada.com/kiyasla/BD804525,HBV00000MI5NJ
Tuya destekli uygulamalar
|
RGB kontrolü çalışmıyor.
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 501
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 26.523 (Bu ay: 510)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware