Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.647
Cevap
209
Favori
1.273.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vichy nin yarısını bitirdim. kaşınma neredeyse sıfır. kepeklenmede %50 azaldı. fakat tamamen yok etmicek gibi. head and shoulders alsaymıdım diye düşünmeye başladım.
  • Bende işe yaramadı. Hatta beyaz sabun kullanmışçasına gibi çok kötü bir hale geliyor.

Saç için ayrı, yüz için ayrı (coresatin sarı) ürün kullanıyorum. Bunlar SD'nin etkilerini bastırmak için. Tedavi için doktora gidilmesi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç için Prozinc Mor(diğerlerini denemedim),yüz içinse coresatin sarıyı uzun süredir kullanıyorum,herkesinde ilk denemesi gerekenler bunlar bence,çekinmeden deneyin.Diğer tüm ilaçlar gibi kalıcı çözüm olmasada en iyi gelenmler bunlar.
  • Melrin kullanıcısına yanıt
    Nasıl seboroitle aranjz duzeldimj

• Bu hastalığın b vitamini eksikliğinde azdığını düşünüyorum. Vitamin değerlerinize baktırın arkadaşlar. Şampuan olarak ise Head & Shoulders 2 si 1 arada öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7129600

Head Shoulders Intensive Treatment Geldi arkadaslar. Hemen sipariş ettim kargo dahil 38 tl tuttu kapıda ödeme ile.

şimdilik bu sitelerde var. Sordum 2 gün önce stoklarına gelmiş.

http://www.bakimstore.com/head-shoulders-intensive-treatment.htm

http://www.saglikhavuzu.com/head-shoulders-Intensive-Treatment-Sampuan-420-ml,PR-799.html

Ozaman 38 liraymis şimdi en ucuz yerde 48 lira

• fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Head & Shoulders Clinical Strength
    Bunu II diyorlar ama

• @hmT kullanıcısına yanıt
    Wichy bende kullandim verilen paraya yazık yeşil kapak ola. Demi şimdi head shools seborit olanı varmış valla herkes ove öve bitwremiyor hem 400 ml ben wicy 40 liraya yakın bi para vermiştim sanirjm

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Bence o kadar fark yoktur aralarında. İkisi de aynı marka sonuçta. Hepsi kimyasal arkadaşlar. İçerisinde SLS bulunan bütün ürünler isterse sadece eczanede satılsın. Hepsi satış politikasıdır.
    Faydasını gordunuzmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Biraz
  • İlk önce kafadaydi biyiklara atladı kaslardada az az var nasıl kurtulacak bu hastalıktan saç ektirdik ekilen saclar tutmadı seboroit yüzünden olanlarda dökülüyor ALLAH im.beterinden saklasin

Biraz derken :(

• ucuß3 kullanıcısına yanıt
    Evet 3 aydan fazla aynı şampuan kullanıldığı takdirde kafa derisi şampuana alışıyormuş ve şampuan etkisini kaybediyormuş. Bunu Harunc nin blogunda okumuştum ama o doktor değil sonuçta diye sallamamıştım, doktor da aynısını söyleyince ayıktım ama biraz geç oldu. Vichy bende etkisini daha 3 ay dolmadan kaybetmişti de nivalis doğal falan diye umutluydum. Doğal veya kimyasal fark etmiyormuş.

Loreal in oil control ünü deneyip denemediğini hatırlıyor musun? Yabancı forumda çok övmüşler ama övenlerin geçmişini bilmediğim için de güvenemiyorum, bu gözler bir hafta boyunca yıkanmayıp seboreik oldum diye ağlayan yaratık gördü.
  • Zoretanin veya aknetrent gibi bir ilaç mi bu da ? İlk aknetrent kullandım ilk haftadan aşırı etki gösterince bıraktım.Şuan zoretanin kullanıyorum 2.ay bitti bu da dudak haricinde etki göstermedi.Sac için ise alopecia anti hair loss şampuan kullanıyorum.İlk hafta saçlarımın dökülmesi,yağlanması ve kepek arttı 2.hafta çok aza indirdi ve seboroikin incelttigi saçlarımı daha da karşılaştırdı.Ama tabi çok erken kesin birşey söylemek için saçlar gitmeden etki gösterir inşAllah.Birde sadece şifayı Allah'in verdiğini unutmamak lazım ilaçlar vesiledir

• quote:

Orijinalden alıntı: WinchesteeR

Zoretanin veya aknetrent gibi bir ilaç mi bu da ? İlk aknetrent kullandım ilk haftadan aşırı etki gösterince bıraktım.Şuan zoretanin kullanıyorum 2.ay bitti bu da dudak haricinde etki göstermedi.Sac için ise alopecia anti hair loss şampuan kullanıyorum.İlk hafta saçlarımın dökülmesi,yağlanması ve kepek arttı 2.hafta çok aza indirdi ve seboroikin incelttigi saçlarımı daha da karşılaştırdı.Ama tabi çok erken kesin birşey söylemek için saçlar gitmeden etki gösterir inşAllah.Birde sadece şifayı Allah'in verdiğini unutmamak lazım ilaçlar vesiledir

İyide kullandığın şampuan seboreik dökülmeye katkıda bulunazki erkek tipine yardımcı olur sadece onu mu kullanıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Zoretanin veya aknetrent gibi bir ilaç mi bu da ? İlk aknetrent kullandım ilk haftadan aşırı etki gösterince bıraktım.Şuan zoretanin kullanıyorum 2.ay bitti bu da dudak haricinde etki göstermedi.Sac için ise alopecia anti hair loss şampuan kullanıyorum.İlk hafta saçlarımın dökülmesi,yağlanması ve kepek arttı 2.hafta çok aza indirdi ve seboroikin incelttigi saçlarımı daha da karşılaştırdı.Ama tabi çok erken kesin birşey söylemek için saçlar gitmeden etki gösterir inşAllah.Birde sadece şifayı Allah'in verdiğini unutmamak lazım ilaçlar vesiledir

İyide kullandığın şampuan seboreik dökülmeye katkıda bulunazki erkek tipine yardımcı olur sadece onu mu kullanıyorsun ?

Doktoruma sac dökülmem olduğunu söylediğimde bunu verdi ki egzamaya sahip olduğumu bilen ve buna tedavi uygulayan bir doktor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Doktoruma sac dökülmem olduğunu söylediğimde bunu verdi ki egzamaya sahip olduğumu bilen ve buna tedavi uygulayan bir doktor.

saçına sadece bu şampuanı mı kullanıyorsun

• Asterix kullanıcısına yanıt
    Aynen zaten daha 2 hafta oldu.Zoretanin de kullaniyorum burun kisminda egzema var saca da etki ediyor.

• Bu hastalığa nasıl yakalandiniz geçmişini bilen varmı acaba ben mesala askerde sarılık kaptim sonra saçlar bi yağlandı önüne gecemedim önce saçları kaybettim sonra pullanmalar oldu önce sactaydi sonra burun kenarlarına biyiklara sıçradı araştırma larima gore kesin çözümü yokmuş sonuçta vücut uretiyo kullanılan sampuanlar bence geçici yanı vücudun saçı yaglandiran bi kimyası var hoca ilaç veririz yqglanmaz ama böbreklere kara cogere zarar verebilir dedi ozaman ne anladım ben bu işten dedim böbrekle kara ciğer zarar verdikten sonra ALLAH başka keder vermesin napalim head shools bi sampuqni varmış alacaktim ama üstteki arkadaşlar en fazla 2-3 geçiriyor sonra yine aynı deyince cekindim sonuçta dünyalar ca para harcadı bu saç için hatta saç ektirdim ama bu seboroit yüzünden tam anlamıyla tutmadı tekrardan dökülmeye başladı inşallah saçta kalır intertten fotoğraflara baktimda neleri var dedim kendi kendime :(

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.