Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (5 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
8.629
Cevap
207
Favori
1.261.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Traş jeli bu rahatsızlığa sebep olurmu ? Ben naneli jel ile ne zaman traş olsam tahriş oluyor.
  • Saçı ve sakalı dermatid yüzünden uyuz gibi kaşınan ve rahatsızlık yaşayan arkadaşlar,1 haftadır "elma sirkesi" uyguluyorum,bariz bir rahatlama var ve kaşıntı geçti....saçınıza sakalınıza sürün ve deneyin.

Edit: sirke kepeği artırıyor,dikkat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 4 Nisan 2016; 18:45:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selenyum sülfit içerikşi şampuan. Ben head and shoulders clincal strength kullanıyorum. Selenyum sülfit içerkli herhangi bir şampuan Garnier, Selsun Blue veya yerli üretim farketmez. Olay şampuan değil zaten. İçeriğindeki %1 selenyum sülfit.

6 aydır saçta seboreik, kızarıklık kepeklenme yok. Arada farklı şampuanlar da kullanıyorum.

Geçmiş olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istavrit59 İ kullanıcısına yanıt
    Kilcal damarlari nasil yok edicez ki bende de gozukuyor baya burun kenarlari ozellikle

• Evden çıkarken yüzümdeki pullanma olan yerlere aşağıdaki kremi sürüyorum ve pullanmaları su değesiye kadar gizliyor. Tavsiye ederim fiyatı da uygun, A101 mağazalarında 90 kuruşa satılıyor.
    Seboreik Dermatit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renegade Havoc -- 21 Mart 2016; 19:17:16 >
  • Saçlarımdaki seboreik dermatit i, kükürtlü zeytinyağlı sabun ve ara ara yeşil yulaf samanı kürü ile hallettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: istavrit59

Kırmızı olanıydı sanırım. İçeriğinde Selenium Sulfid vardı..

Kırmızı olanından emin misin? Çünkü yağlı saçlar için sadece normal to oily olanına yönlendiriyor ve kırmızı olanın kutusunda yağla ilgili hiçbir şey yazmıyor. Öte yandan normal to oily ibaresi de çok saçma geldi. Normal ve yağlı saçlar için aynı şampuan olması güven vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lights.Out -- 21 Mart 2016; 21:27:46 >
  • Lights.Out kullanıcısına yanıt
    "Sanırım" demiştim. İçinde Selenium Sulfide vardı demiştim.
    Zaten olay Selenyum Sülfit diyoruz :) Marka önemli değil, diğer içerik önemli değil diyoruz.
    www.selsunblue.com sitesine girdim. Products menüsünden Max Strength'i seçtim. Kırmızı Medicated ürünün ekranı açıldı. Açılan ekrandan "Drug Facts"ı seçtim. Active Ingredient'da Senelium Sulfide 1% yazısını gördüm artk eminim

Tekrar geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istavrit59 -- 22 Mart 2016; 10:41:01 >
  • tyly13 T kullanıcısına yanıt
    Lazer tedavsi. Fiyatlar yüksek değil sanırım. Her hangi bir güzellik merkezine gidip bir uzmanla görüşmen yerinde olacaktır.

Seboreikte görünen kılcallar ince olduğumdan lazer uygundur 'sanırım'. Yine de nette araştırıp bir uzmana sormak faydalı olacaktır.

Ben seboreiki geçirmeden bişey yapmak istemedim. Hem henüz azlar hem de tekrar edecek diye.

Aslında yaptırılabilir.

Yakın zamanda çok kısa lazer ike seboreik tedavisini araştırdım. Hep kozmetik, görsele dayalı ciltteki iyileştirmeler vardı.

Halbu ki lazer oradaki üst tabakayı eritmekte. Merak ettiğim lazer sonrası o bölgede seboreikin tekrar çıkıp çıkmasıdıydı.

Lazer tedavisi olursan, deneyimlerini bursa paylaşır ve benide etiketlersen gerçekten çok sevinirim.

• Seboreik derdi olanların, cc_cihan'ın sayfa 191'deki uzun yazısını okumalarını tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114993975

Yaza yaptirabilirim su an yogun oldugum icin ama zaten deri ince lazer ust deriyi yakiyosa daha da kotu olabilir

Birader ben sana selenyum mu sordum bak bakalım, zaten selsun blue alcam diyorum sen bana baktım içinde selenyum var diyorsun. Benim sıkıntım yağlı saç derisi, sd kuru saç derisinde de oluyor. Adam o şampuanı kuru saç derisi için üretmişse bana ne faydası olacak?
  • tyly13 T kullanıcısına yanıt
    Yne de bu günlerde bi uzmana danışmanda fayda var. Yaz aylarında sıkıntı olabilir. Gerçi kılcal damarlara atış yapılacağından sorun olmayadabilir.

Neyse sonuçta şükür bunun çözümü var :)

Benim araştırdığım, cildin üst tabakasını soyacak bi lazer operasyonunun varlığıydı. Kılcal damar işlemndan farklı. Lazerin bölgesel olarak cilde uygulanması. Aslında aynen lazer ile gençleştirme operasyonunda olduğu gibi. Gençleştirme için çok etkili bi yöntem ama iyileşme haftalar alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istavrit59 -- 22 Mart 2016; 22:53:22 >
  • Lights.Out kullanıcısına yanıt
    Ben hayatımda kuru saçta SD duymadım. Saçlarım hepnormaldi bu meretle yağlandı. Bu konudaki şampuanlar genelde kuru-normal-yağlı belirtmez. Belirtirlerse de sd için yağlanma, kaşıntı, iritasyona karşı diye belirtirler.

Şurda bir iki arama yapsan zaten Selenyum Sülfidin saçı kuru hale getirdiğini bilirdin.

İp ucu verdim yetmedi. Senin için kendi zamanımdan çaldım, araştırdım, yanıtı verdim. Yine ilk paragrafta bildiğim bazı küçük bilgileri de paylaştım.

Tekrar geçmiş olsun.

• arkadaşlar vichynin meşhur şampuanını 1 senedir kullandım ama artık etkisini yitirmeye başladı. sonra oil control ü denedim fayda etmedi. ne kullanayim şimdi ne önerirsiniz ? level 3 olduk heralde
    kiloyla alakası yok dostum. ben 110 kiloyken çok az vardı şuan 58 kiloyum beter var . yağ akıyor heryerimden. sadece baharat ve turşu tarzı şeyler iyice azdırıyor .
  • Renegade Havoc R kullanıcısına yanıt
    peki ya kızarıklıklarıda gizliyor mu ?
  • Kremi sürünce önce kızarıyor sonra normalleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renegade Havoc -- 22 Mart 2016; 23:24:48 >
  • Renegade Havoc R kullanıcısına yanıt
    ben banyodayken parmaklarımla yüzümü ovalıyorm deri çıkıyor pullananlar. sonra tekrar son kat şampuanlanıyorm çıkıyorm. haliyle kızarık oluyor . hemen nemlendirici sürüyorm. ama kızarık kalıyor pullanmasada. süt beyaz tenim var çok belli oluyor
  • ucuß3 kullanıcısına yanıt
    Benim tenim de beyaz o kızarıklıklar belli bir süre sonra normale dönüyor.
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.