Show tv'de geceleri oturmamı sağlayan, hem fiziğiyle, hem de eğlenceli program yapısıyla bizi kendine çeken "SABA TÜMER İLE BU GECE" programı uzun bir süredir yok. Yok olduğu gibi, resmi internet sitesinde (Show Tv) yayın akışında hala varmış gibi gösteriyor. Onun yerine adamın teki sunuyor. Büyük hevesle ekran başına oturup, hayal kırıklığıyla kalkıyorum. Bu konu hakkında bilginiz varsa, neden olmadığını biliyorsanız veya Saba Tümer'in şu günlerde sunduğu başka bir şey varsa (kanal ve saatle birlikte) bilgi verirseniz çok sevinirim... Saygılarımla...
saba tümeri bilmiyorum ama starda nazlı öztarhan ile gece haberleri var. onu tavsiye ederim
saba tümer'i bilmiyorsan çok şey kaçırıyorsun, nazlı'yı cebinden çıkartır, tanıyorum onu da çünkü :)
quote:
Orjinalden alıntı: expo
saba tümeri bilmiyorum ama starda nazlı öztarhan ile gece haberleri var. onu tavsiye ederim
o kadını beğenmiyorum ben ya
quote:
Orjinalden alıntı: Edgar_Davids
saba tümer'i bilmiyorsan çok şey kaçırıyorsun, nazlı'yı cebinden çıkartır, tanıyorum onu da çünkü :)
arada denk geliyor ama hiç tamamını izleyemedim. ama ilginçtir bu programlar insanı gerçekten bağlıyor, gerek içerik olsun gerek sunucu olsun
eh, gecelere güzelleri saklıyorlar :P ama şimdi saba'mın yerine şişman, aptal bir adam var deli oluyorum, hiç yok mu bilgisi olan
quote:
Orjinalden alıntı: expo
quote:
Orjinalden alıntı: Edgar_Davids
arada denk geliyor ama hiç tamamını izleyemedim. ama ilginçtir bu programlar insanı gerçekten bağlıyor, gerek içerik olsun gerek sunucu olsun