Şimdi Ara

Shop.adidas.com.tr nesfit + BKM kombosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
11
Favori
35.170
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni nesfit lerde Adidas ın sitesinde geçerli %25 kod çıkıyor. Şu an da sitede BKM kampanyası da var 300 üzerine 50 lira indirim. 400 liralık alışverişi 250ye yaptım ikisi birleşti sorun olmadı

İhtiyacınız varsa yardırın BKM 1500 kişi ile sınırlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bkm kampanyası linki var mı hocam Bkm de ve adidas sitesinde bulamadım? Ayakkabı almayı düşünüyorum fiyatlar yüksek, bu kombolarla ancak normale gelmiş olur :)

• nesfit kuponu olan varsa alırım bi dal :)
  • Ankara Cepa Carrefoursa da adidas ve nike ayakkabılar 99, puma 79, lacoste 49, skechers ayakkabı 149 liraydı, modellere bakamadım acele bir işim vardı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagles2

Bkm kampanyası linki var mı hocam Bkm de ve adidas sitesinde bulamadım? Ayakkabı almayı düşünüyorum fiyatlar yüksek, bu kombolarla ancak normale gelmiş olur :)

sitede odemeye gelince cikiyo hocam resim ekledim Shop.adidas.com.tr nesfit + BKM kombosu

• ozgen83 O kullanıcısına yanıt
    modeller çok dandik, renkler çok iticiydi. O fiyatlara o ayakkabılara bakan bile yoktu. Heralde bir de carrefoursa ön yargısı da olunca belki aynı ayakkabı kendi mağazalarında talep görüyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superstar alınır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    adidas.com.tr %15 indirim kodu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Superstard kombin olmuyor ki hocam 385 lira %25 düşünce 300 liranın altına iniyor bkm den yararlanılmıuor

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Superstard kombin olmuyor ki hocam 385 lira %25 düşünce 300 liranın altına iniyor bkm den yararlanılmıuor

Üstüne bi çorap bişe ekle hocam

• beyler beni yanlıs anlamayın ama bu postmodernizmin tüketim dayatmasına aldanıp çin çöplerine para vereceğinize ülkemizde üretim yapan greyder scooter veya kinetix ten satın almanızı önemle istirham ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

beyler beni yanlıs anlamayın ama bu postmodernizmin tüketim dayatmasına aldanıp çin çöplerine para vereceğinize ülkemizde üretim yapan greyder scooter veya kinetix ten satın almanızı önemle istirham ederim.

Gereğiniz yapılmasını saygılarımla arz ederim..

Sayın ilgili;

Yapmış olduğunuz başvuru incelendi. Adidas markasına muadil olarak sırf ülkemizde üretim yapıyor diye greyder, kinetix gibi markaları eş tuttuğunuz için size ÇORUM ilinin temsili anahtarını 3 iş günü içerisinde karşı ödemeli olarak gönderiyoruz.. Tebrikler...

• https://shop.adidas.com.tr/nmd_xr1-ayakkabi_79883?d=8105 bende bu ayakkabıyı aldım 380₺ ye geldi beyler nasıl sizce ayakkabi
  • Hangi nesfitten almamiz gerekiyor reyiz?

• Kinetix nedir ya bu kadar tasarımı leş bi ayakkabı markası görmedim. Bi ayakkabının hiç mi albenisi olmaz.

• Anoniimm kullanıcısına yanıt
    3 marka icerisinde düzgün tasarim bulamiyorsan çin çöpleri ile idare edebilirsin daha sonra issizlikten yakinmayalim

• Sitede büyük numaralar yok sözde kendi siteleri
  • https://shop.adidas.com.tr/porsche-typ-64-20-ayakkabi_71261?arama=porsche

şunu kullanan var mı? 100 dölarımı bozdurmaya değer mi? 3 senedir lacoste spor ayakkabımı kullanıyorum ama perte çıktı artık. bu porsche bi 3 sene götürür mü beni? spor ayakkabıları sadece mayıs-eylül arasında kullanıyorum, diğer aylar bot kullanıyorum.
  • pixelboy kullanıcısına yanıt
    Su kampanya resmi olan paketlerden reyiz

Shop.adidas.com.tr nesfit + BKM kombosu
  • İlk alışverişede yüzde 15 veriyo birlesiyomu üçü acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just one bad day -- 3 Nisan 2017; 14:44:3 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.