Şimdi Ara

SHOCKWAVE FLASH HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
47.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda tarayıcılarda hata veriyor . Chrome de Shockwave flash çöktü . Firefox tekrar başlatmalısınız .. Opera ve explorer da direk kapanıyor ..Flash player ve shockwave yi defalarca sildim yükledim .. Bilgisayarı formatladım ama nafile .. Yardımlarınızı bekliyorum

• sorun yuklu olna baska bırseyden kaynaklanıyor olabılr ...bu sorunu almadan once yukledıgınız guncelledıgınız bırsey varmı pc de .. hatırlıyormusunuz ?
  • önceden bu hatayı çok az veriyordu..Bu aralar çok sık olmaya başladı .. Bilgisayar virüslü diye formatlamıştım .. Ondan sonra böle çok sık olmaya başladı .. bida format attım yine aynı şey ..
  • http://forum.shiftdelete.net/chrome/214620-chrome-shockwave-flash-eklentisi-bozuldu-hatasi.html

ılgınc .. ama olmayan bısı degıl arama motorunda benzer bırcok sorun buldum ..fakat net cozum bulamadım ..yukarıdak ılınkı ınceleyın bır ıkı yontem vermısler..belkı ısınızı gorur ..
  • Aynı sorunu pek çok kişi yaşıyo .. Konuyu da önceden incelemiştim ama yararı olmamıştı .. Bencede flash bi programla çakışıyor olabilir ama işte onu nasıl bulcam :(
  • haklısın .. karısık bır durum ne kadar yaygın bır sorunda olsa .. konu guncel umarım yardımcı olan olur .. ıyı forumlar ..net bır bılgım olmadıgı ıcın sızı yanıltmıyım ..
  • Evet teşekkür ederim sana yardımların için başka cevaplar beklicez artık :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    firefox hatası !!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncellllllllllllllll !!!
  • Altta linkini verdiğim NPSWF32.dll dosyasını rar'dan çıkart ve PC'nde C/WİNDOWS/System32/Macromed/Flash içine at ve değişime onay ver..
    Flash dosyaların açılmasını sağlayan bu NPSWF32.dll dosyası Adobe Flash player in en güncel sürümüne ait olup; Flash işini gören dosyadır..
    http://www.mediafire.com/?a65n1bo1y4oag1r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 19 Mart 2012; 23:28:02 >
  • Denedim inşallah olur sonucu sölicem ...
  • Cemoka sölediklerini yaptım sonuç yine aynı :(

Başka önerisi olan ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuruyendev

Cemoka sölediklerini yaptım sonuç yine aynı :(

Başka önerisi olan ? :(

Arkadaşım; birde Flash'ıYourUnistaller ile tamamen sil (regedit kayıt yolları ile) ve Chrome veya Firefox portable kur> http://www.chip.com.tr/blog/turhill/firefox-portable-flash-ve-wmp-eklentili-guncel_5863.html birde bu şekilde dene ..
  • Cem0ka onlarıda yaptım sonuç yine aynı off nedir bu çektiğim :S
  • Yardımlarınızı bekliyorum !!!
  • chrome' yi kaldır tekrar kur. bildiğim kadarıyla kendi zaten güncelleştirmeleri yapıyor. adobeye chrome ile girip de güncelleme denenirse chrome uyarı veriyor, ben zaten güncelliyorum diye. yani en azından bende durum böyle
  • En az 3-4 kere silip kurdum chrome yi . Ayrıca dediğim gibi sorun sadece chrome de değil tüm tarayıcılarda aynı ..
  • Demekki bu sorun bi tek bende oluyor ... Neyse yapıcak bişey yok herkese teşekkürler canınız sağolsun ..
  • arkadaşlar sorun güncel.daha çözüm bulan yok
  • internet explorerdan açın bir sayfa sonra araçlar sekmesine gelip internet seçeneklerine tıklayın genelesekmesi altında arama ayarlarını değiştirin yanındaki ayarlara tıklayıın eklenti türlerini seçin shockwave i göreceksiniz orada durum sekmesi var etkin yazıyor üzerine gelip tıklayın ve etkisizleştirin sonra uygulayın bunu bu ilk olay ikincisine gelicez şimdi bu ikinciside çoklu dosyalarda sorun olanların daha çok işine yarayacaktır kanımca

2) bilgisyaarım a sağ tıklayıp özelliklere basın gelişmiş sekmesinde performans kısmındaki ayarlara tıklayın ve gelişmiş sekmesini seçin sanal bellek kısmındaki değiştiri seçin özel boyutu seçip üsttekine 16 alttakine 1000 firin ve herşeye okey deyip restrart atın bu kadar kolay gelsin bu arada google chrome için ben böyle yaptım diğerlerini bilemem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.