Şimdi Ara

SHOCKWAVE FLASH HATASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
47.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ccleanerla kayıt defteri sorunlarını tarat ve çözdür...
  • Aynı sorun bende de mevcut... O kadar araştırdım fakat elle tutulur birşey bulamadım...
  • hala çözüm yok mu? yardımmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanhan

hala çözüm yok mu? yardımmmm

adres çubuğuna chrome://plugins yazın. sağ üst tarafta ayrıntıları tıklayın. ilk sırada ...PepperFlash\pepflashplayer.dll şeklinde biten eklentiyi bulup devre dışı bırakın. saygılar

Ben denedim işe yaradı..

dh'den alıntıdır.
  • izlenimlerime göre, hard diskinizde bad sektör varsa çok sık tekrarlanıyor bu hata. bir laptop ve bir pc de bu sorunları yaşamöıştım, farklı bir hard dirve denediniz mi?
  • arkadaşlar bende birkaç haftadır arada shockwave flash player yuklenemedi hatası alıyordum, tarayıcı geçmişini sildim düzeldi
  • Merhaba, buraya yazmak zorunda kaldım, yeri değilse özür dilerim..
    Win 7 ve Firefox kullanıyorum.. Adobe Shockwave Player'i sayfasından yeni sürümü güncelledim ve altta linkini yazdığım sayfaya girdiğimde
    https://helpx.adobe.com/shockwave.html animasyon hatası veriyor yani animasyon oynamıyor ve yeni sürüm yüklü olmasına rağmen yeni sürüm yükleyin diyor..
    Adobe Shockwave Player'i silip yeni sürümü yeniden yüklediğimde sayfada yine animasyon yok.. bir tek 12.1.9.159 sürümünü yüklediğimde hata vermiyor ama bu sürümü güncellediğimde tabi aynı hatayla tekrar karşılaşıyorum, beni bilgilendirirseniz sevinirim.. teşekkürler
     SHOCKWAVE FLASH HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lara-H -- 24 Mart 2016; 22:38:49 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.