Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.501
Cevap
25
Favori
122.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akame Ga Kill
    Full Metal Alchemist
    Kuroko No Basket
    Tokyo Ghoul

Ve popüler olan her Shounen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full Metal Alchemist'i nasıl unuturum.Kesinlikle FMA.En sevdiğim shounen seridir.

Tokyo Ghoul ve popüler shounenler dışında karşı çıkabileceğim bir tanesi yok.Onlarda senin görüşün.Saygı duyarım.
    @MALTHAEL @S. Hawking

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin listende 1-2 tanesi ilgimi çekti diğerleri çok çocuksu duruyor .

FMA ya bugün başladım umarım konusu derin ve sürükleyicidir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Senin listende 1-2 tanesi ilgimi çekti diğerleri çok çocuksu duruyor .

Listede AnoHana hariç çocuksu bir anime yok.Aksine herkesin izleyemeyeceği kadar derin animelerdir.Şu başlık altında sorsan %95i Monster nedir bilmez. Ergo Proxy nedir anlamamıştır. Legend of Galactic veya Cowboy Bebop desen eskidir, kötüdür gözüyle bakarlar. Efsaneleri hiçe sayıp Tokyo Ghoul gibi çöpleri izliyorlar. Gözleri popüler kültür hariç bir şey göremez olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 16 Temmuz 2015; 2:56:20 >
  • Öyleyse bakayım yazdıklarına .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

Listede AnoHana hariç çocuksu bir anime yok.Aksine herkesin izleyemeyeceği kadar derin animelerdir.Şu başlık altında sorsan %95i Monster nedir bilmez. Ergo Proxy nedir anlamamıştır. Legend of Galactic veya Cowboy Bebop desen eskidir, kötüdür gözüyle bakarlar. Efsaneleri hiçe sayıp Tokyo Ghoul gibi çöpleri izliyorlar. Gözleri popüler kültür hariç bir şey göremez olmuş.

Evet herkes aptal bi sen zekisin

• Özellikle 100+ bölüm sayısına sahip Shounenleri izlemeyi seviyorum, dediğin gibi zevk meselesi.
    Tokyo Ghoul'un son sezonu bana göre de kötüydü ama sonraki sezon mangaya göre giderse iyi olacak.

• Valla ben asıl ilk sezonu hiç sevmemiştim.Başlarda Shiki'nin çakması olacak diye düşünmüştüm ama sonrasında sadece konsepti aldığını ama hiçbirşey yapmadığını fark ettim.Hani boş gelmişti bana birinci sezon.Sırf animesi yüzünden mangasına başlamayı planlıyorum.Başladığım işi bitirmek istiyorum ve bu işi animeye bırakmak istemiyorum.Hele ki duyduklarımdan sonra.Ben Shingeki No Kyojini daha başarılı bulurum Tokyo'dan.

Bu benim görüşüm.Tabi sen sevebilirsin o ayrı. @S. Hawking

• Tokyo ghoul'u seven biri olarak başarılı olmadığını söylerim. Fanları etkilemek için çok bokunu çıkarttılar olayın. Mangasını okuduğumda farklı olduğunu gördüm ve animesinden soğudum biraz.
  • Son sezonda senaryo ve kurgu arasındaki bağlantıyı pek sağlayamadılar. Karakter detaylarını düzgün vermedikleri için son sezonun coğundan pek bir şey anlayamadım. 3. Sezon da böyle devam ederse bırakırım animeyi. Mangasına baştan başlarım ben de.

Attack on Titan'ın büyük potansiyeli var ama bunu gösteremedi pek. Ilerleyiş tarzı Akame Ga Kill'e benziyor farklı olarak bölüm sayısını uzatmak adına ana olaylardan çok yan senaryodan devam etmesi onu bu konuda ayırıyor. Bana göre en büyük eksikliği bu. Ileriki bölümlerde bunu kapatacaktır. Karakterlerle pek duygusal bağ kurulamadığından istenilen duyguları fazla veremiyor. Aksiyon sahnelerini de pek tatmin edici bulmadım zaten bir kısmı önceden tahmin edilebiliyor.

• Yeni trailer gelmiş güzel duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polynkies

Yeni trailer gelmiş güzel duruyor.

Oyuncular animedeki karakterlere hiç benezemiyor yahu..

• Yıllardır 2.sezonu bekliyoruz bari filmle idare edelim dedik filmi de aylardır beklioz, akıbeti berserk gibi olmaz inşallah yoksa benim torunum bile göremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiraiiya -- 21 Temmuz 2015; 12:17:53 >
  • Polynkies P kullanıcısına yanıt
    Haydaaa Eren'in Alman olması gerekmiyor muydu? Üstelik karakterlerin hepsi Japon.
  • Anime de sanırım sadece Mikasa Japon. Filmi Japonlar çekiyor hepsini Japon yapmışlar Karakterler benzemiyor bazı karakterler yerine de farklı adamlar yapmışlar. Levi yok mesela onun yerine onun gibi birini koymuşlar herhalde.
  • quote:

quote:

monster ilk bolumu izlerken dedim ne kotu çizimleri var diye ön yargıyla yaklaşmıştım devam ettim sonra sevdiğim animelerde ilk sıralara girdi.ama tokyo ghoul da hoşuma gitmiyo deil yani direk bole genelleme yapmasan daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

quote:

quote:

Evet herkes aptal bi sen zekisin

Adamdaki hava animeyi yapanlarda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: jiraiiya

Yıllardır 2.sezonu bekliyoruz bari filmle idare edelim dedik filmi de aylardır beklioz, akıbeti berserk gibi olmaz inşallah yoksa benim torunum bile göremez

2016'da gelecekti 2. sezon yanlış hatırlamıyorsam.

@MarcusAntonius

O değil de steam hesabı satılık mı
  • Anime güzel fakat daha çok beğendiğim seriler bunlar:

Code Geass
    Kuruko No Basket
    Hunter x Hunter
    Steins Gate

• quote:

Orijinalden alıntı: Polynkies

Anime de sanırım sadece Mikasa Japon. Filmi Japonlar çekiyor hepsini Japon yapmışlar Karakterler benzemiyor bazı karakterler yerine de farklı adamlar yapmışlar. Levi yok mesela onun yerine onun gibi birini koymuşlar herhalde.

Saçma olmuş gidip tekrar yapsınlar.

Yalnız şaka maka bu film böyle olmaz.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.