Şimdi Ara

Shiftdelete Hakkı Alkan'ın Samet Jankovic'e iş yerinde saldırması olayı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    oha finansörü mü var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkı, güvenlik kamerasını bozup, kayıtları silseydi, olay sosyal medyada bu kadar yankı uyandırmazdı. Basit bir ofis içi tartışma, itişme kakışma gibi lanse edilirdi. Görüntüler medyaya sızdırılınca ortalık karıştı.

Ses kayıtlarında “tek başına yayın yapan bazı yayıncılar bizden daha çok izleniyor, bizi s… “ dediği krallardan biri Mesut Çevik Reyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 1 Eylül 2025; 19:30:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkesin tam-kurnaz olduğu ülkedeki işverenlere kimse akıl veremez,

işçi kesimi ne mi yapsın, haksızlık gördüğü yerde durmasın sonunu düşünmeden.

• MoneyWizard007 kullanıcısına yanıt
    DH ya da çakıyor ucundan.

Bizdeki kurumsallık hiç birinde yok firmalar görüyor yatırım yapmış kurumsallık var falan diye kasıyor kendini.

• Svideoz kullanıcısına yanıt
    Sameti tutan aslında iyi yapmış hakkı da bana saldırdı derdi karşı dava falan uzardi böyle her şey net.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Mesut Çevik ve Erdi Özüağ’ın DH dönemini coook ozluyorum

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Zeytin dalı uzattım o yanlış anladı diyor

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    la bu eleman hiç utanmıyor mu böyle 30 IQ bahane uyduruyor. gerçi herif de haklı yani halkın yarısından fazlası düşük IQ zaten. inanırlar.

ay kıyamam patron olmak çok zormuş. olma o zaman? patron olmayı kaldıramıyorsan çok zor geliyorsa olma? adama bak ya milyonları kazanıyor hala şikayet ediyor bi de

Kavgadan önce gevşek gevşek konuşup şimdide mağduru oynamış şirket kurabilir mağdur. İçerikleri velet içeriği zaten. Hakkı mı? Küfürbaz haydo plaza version.

Memlekete bak mağduru oynayan kazanıyor.

Hala daha sdn ofisinde kalan varsa kendisine büyük saygısızlık yapıyordur. Bu kadar paranın kölesi olmamak lazım.

Toplantıyı dinledim de ne yaşıyor ya bunlar alt tarafı içerik üreticisisiniz tatavalara bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 2 Eylül 2025; 18:46:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lextor L kullanıcısına yanıt

Harbi 

• Los Angeles abisi teknoloji imamı Hakkı

• Hellmonger kullanıcısına yanıt

• Zaten Samet olayından çoook önce hakkının notunu verip takipten ve izlemekten vazgeçmiştik. Bu olay benim açımdan bir değişiklik getirmedi.

• https://www.facebook.com/share/r/1EDyd5iUXJ/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 5 Eylül 2025; 10:38:8 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Harbiden de yapmış dediğini

• ülkede cami kalmadı mı hakkı Los Angels ta Hristiyanların memleketinde imam olmak nedır hakkı cok din ışığı yaymak ıstıyorsan turkıyede camı cok ama hakkı amerıka ıstıyor.daha once samımı gorunen ama bu kadarda samımıyetsız olan baska bırını daha gormedım

• Yokizm Sivasov kullanıcısına yanıt
    Sözünün eri patron.

Tam hedefi bulmamış ama yakınına gelmiş.

• Miragle kullanıcısına yanıt
    Bu teknoloji yayıncılığı olaylarında önceki senelerde yine aynı şekilde yayıncılık yapan birilerinden dinlemiştim Apple etkinliklerinde her zaman diğerlerinin odağını karıştırıp yanlış yönlendirip saf dışı ediyormuş.

Sonra çalışanları etrafta neler var neler yok haberleştirip video yapıp yayınlıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 5 Eylül 2025; 12:9:15 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.