Şimdi Ara

ShiffaHome balık yağı kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
29.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ShiffaHome Omega-3 Balık Yağı kullanan var mı acaba? Aksuvital ürünü ve bu marka AB tüketici ödülü, uluslararası kalite ödülü filan almış. Sizce nasıl kullanan, bilen arkadaşlar yorumlarını belirtirlerse duruma göre alacağım... Yoksa EFA veya GNC almayı düşünüyorum.

http://www.aksuvital-pazar.com/default.asp?git=9&urun=257

• Yapay Zekanın Yanıtı

ShiffaHome Balık Yağı Kullananlar

ShiffaHome omega-3 balık yağı takviyesi, sağlıklarına ve esenliklerine önem veren kişiler arasında popüler bir seçim haline geldi. Omega-3 yağ asitleri, kalp sağlığı, beyin fonksiyonları ve genel sağlığı destekleyen hayati besinlerdir.

ShiffaHome Balık Yağının Özellikleri

• Yüksek oranda EPA ve DHA omega-3 yağ asitleri içerir.
    • Sindirimi kolaylaştıran enterik kaplı kapsüllerde sunulur.
    • MSC sertifikalı sürdürülebilir balık kaynaklarından elde edilir.
    • Glutensiz, laktozsuz ve GDO'suz olarak formüle edilmiştir.

Kullanıcı Yorumları

ShiffaHome balık yağına ilişkin kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, eklemlerdeki rahatsızlığı azalttığını, beyin fonksiyonlarının geliştiğini ve genel sağlık durumlarının iyileştiğini bildirmiştir.

Güvenilirlik

ShiffaHome, sağlık ve beslenme ürünleri alanında güvenilir bir markadır. Ürünleri, GMP (İyi Üretim Uygulamaları) standartlarına uygun olarak üretilir ve bağımsız laboratuvarlar tarafından test edilir.

Sonuç

ShiffaHome omega-3 balık yağı, sağlığı desteklemek ve genel esenliği iyileştirmek isteyenler için güvenilir ve etkili bir seçenektir. Kullanıcı yorumları ürünün kalitesini ve etkinliğini desteklemektedir. Ancak, herhangi bir takviye kullanmadan önce doktoruna danışman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • içebiliyorsan carlson balık yağı içeceksin ( sını olanı )

http://urun.gittigidiyor.com/saglik-kozmetik/carlson-balik-yagi-surup-200ml-limon-sok-fiyat-57125289

sabal 1 + akşam 1 tatlı kaşığı yeterli.

yok kapsül diyorsan

ocean plus öneririm.

ondanda sabah 1 akşam 1 kapsül içersin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

içebiliyorsan carlson balık yağı içeceksin ( sını olanı )

http://urun.gittigidiyor.com/saglik-kozmetik/carlson-balik-yagi-surup-200ml-limon-sok-fiyat-57125289

sabal 1 + akşam 1 tatlı kaşığı yeterli.

yok kapsül diyorsan

ocean plus öneririm.

ondanda sabah 1 akşam 1 kapsül içersin .

Ocean Plus'a netten baktım ancak EFA daha kaliteli değil mi? Neye göre Ocean'ı öneriyorsunuz açıklayabilir misiniz. Duruma göre birinden birini alacağım.

• Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama balık yağını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Neden derseniz, bir arkadaşım vücut geliştirmede yardımcı olacağını düşünerek kullanıyordu. Bir gün (senelik spor raporu için)doktora gitmiştik. Ve doktorun bir sorusuna karşın balık yağı kullandığını ama kendisini güçlendirmesi için kullandığını söylemişti. Doktor ise neden balık yağı kullanmak yerine taze balık yemiyorsun demişti.Başka konuşmalarda geçti, şimdi onları yazsam sabahı bulur.

Neyse kısacası balık yağının bazı hastalıklar için yapıldığını ve sağlıklı kişilerde eklem ve kemik problemlerine yol açacağını söylemişti. O yüzden doktora danışmadan kullanmamanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrankarti

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama balık yağını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Neden derseniz, bir arkadaşım vücut geliştirmede yardımcı olacağını düşünerek kullanıyordu. Bir gün (senelik spor raporu için)doktora gitmiştik. Ve doktorun bir sorusuna karşın balık yağı kullandığını ama kendisini güçlendirmesi için kullandığını söylemişti. Doktor ise neden balık yağı kullanmak yerine taze balık yemiyorsun demişti.Başka konuşmalarda geçti, şimdi onları yazsam sabahı bulur.

Neyse kısacası balık yağının bazı hastalıklar için yapıldığını ve sağlıklı kişilerde eklem ve kemik problemlerine yol açacağını söylemişti. O yüzden doktora danışmadan kullanmamanızı öneririm.

Balık yağı benim tansiyonumu arttırmıştı,birde ciltte yağlanma yapıyordu bıraktım,hem de en kaliteli markaları denememe rağmen carlson gibi,kemiklerde ne gibi problemlere yol açıyomuş?

• Aksuvital (Shiffahome) ürünlerini kullanan var mı ? 2-3 kapsül ürünlerini alaağım ancak bilemedim ki nasıllar ? Solgar mı alsam yoksa ?
  • Kesinlikle kullanmayın, pişman olursunuz. Gidin adam gibi markalara bakın. Büyük bir kutu ile yolluyorlar, yanında da sabun çıkıyor. Ben aldım PİŞMANIM!
    İki tane tableti deldim ve berbat bir kokusu var. Şöyle söyleyeyim balık kokusunu ayçiçek yağı ile soya yağını karıştırınca da elde edebiliyorlar. Kaynak isterseniz de buyrunuz;
    http://www.hurriyet.com.tr/aycicek-yaginda-hileli-karisim-iddiasi-40034466
    Yuttum bir tane ve kokusu çok kötü yaptı, direk yoğurda yüklendim.

Adam gibi solgarını vs al ya da EFA vs IFOS onayı olsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.