Şimdi Ara

Shell V Power Diesel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün rutin olarak 100km şehir dışı (5kisi) araçla seyehat ediyoruz..

Eskiden 4.5-4Lt arasında bir tüketim 100km/h sabit hizda tuketim elde ederken şimdi 5Lt bandinda görüyorum. Fakat performans konusunda ciddi bir iyileşme var yeni yakitinda.. Asil soruma gelecek olursak.
    Acaba fuelsave diesel kullanabilirmiyim aracimda tasarruf etmiş olur muyum? Tüketim degerim düşer mi? Araç 1.4TDCi Fiesta

Birde tüketim değerim 5Lt çok geliyor, acaba bakim zamani gelmek üzere ondan dolayi olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 9 Ocak 2018; 23:59:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabit hizda daha yuksek setanli bir yakitin tuketiminin artmasi imkansiz, ara hizlanmalarda biraz fazla yukleniyor ya da hava filtresi tikanmis, ya da hava asiri soguk veya kis lastigi faktoru olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 10 Ocak 2018; 0:26:40 >
  • Sürekli v power kullanırım. Geçen denemek için fuelsave aldım fakat memnun kalmadım v powerdan sonra. Arabanın motor sesi arttı ve performansı düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextMove

Sabit hizda daha yuksek setanli bir yakitin tuketiminin artmasi imkansiz, ara hizlanmalarda biraz fazla yukleniyor ya da hava filtresi tikanmis, ya da hava asiri soguk veya kis lastigi faktoru olabilir mi ?

Kar lastiği var araçta, güzergahımda 8 civarı ışık var.

• Hocam sabit hız yüksek setan olayını açabilir misiniz

Yani shell Ve diğer firmalar arası yakıt farkı mı

• SEN oba yağ kullan boşver dynoflex i :)

fULL save aldığında yada totalden aldığında daha fazla km yapacaksın gaza fazla yüklenmeyip aynı kullanımı sağlayabilirsen
  • shell in yakıtları kalitelidir.
    Ancak kolay yandığı için az km götürür.
    Ben o açıdan total ve bp den alıyorum dizeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    best oil den 4.36 ya dizel aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oba V-Power kullanıyorum tavsiye ederim

• Hocam sen oba mısır özü mü yoksa oba ayçiçek yağı mı kullanıyordun. Hangisini tavsiye edersin..
  • 5 litre çok geliyorsa satın o arabayı,aklımızla dalga geçiyorsunuz resmen.

• Bu otomobillerimiz tabiki de yakıt yakacak. Suyla çalışacak hali yok. Biraz objektif olalım.
  • egea 1.3multijet2 de fuelsave(siyah pompa) kullanılıyoruz. clio1.5dci da vpower(sarı pompa) kullanımımıza göre %15 tasaruf var. fakat performans yerlerde. turbonun en etkili devirlerinde bile motor tepki vermekte zorlanıyor.
    sonuç olarak arabayı emekli albay gibi sakin ve atarsız sürüyorsan tavsiye edebilirim.
  • vpower, fuelsave yalan dolan. aralarındaki fark az. ucuz olanı alın geçin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.