Şimdi Ara

Jeep Grand Cherokee Limited V8 5.2 alınırmı yakıt vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1995 Jeep Grand Cherokee Limited V8 5.2 almak istiyorum genel olarak 94-96 arası lpg ile guncel yakıt ve vergi ile bilgisi olan varmı sanırım dilekce vererek bir al sınıfdan vergi odeniyormus şu anda kullanan arkadaslar varsa guncel yakıt değerlerini öğrenmem gerek yılda 6000 km yapıyorum genel olarak uzun yol cok fazla elektronik aksama sahip ve otomatik vites olması olası arızada beni uzecegini dusunduruyor ama bir yandanda bu fiyata gercek jeep'e binmiş olacagım

• bende cok seviyorum fiyatlarida uygun ama yakit ve vergiyi ogrenmek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende cok seviyorum fiyatlarida uygun ama yakit ve vergiyi ogrenmek gerek.

• Vergisini mtv hesaplama yazarsaniz arama motoruna ogrenebilirsiniz. Sehir ici 60 krs sehirler arasi 30 kurusa dusuyor. Bu iki degerde en iyi ihtimal. Motor bakimli ise cok uzun omurludur. Lakin elektrik aksaminda ve mekanik olarak sorun cikartmayi sever. Ilgi ister bakmazsaniz uzer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şehir içi lpg ile 20 litre yakıyor. Eğer bakımlı ve temizse 1-2 litre iner. Bu aracı alacaksan yakıtını göze al.

İşçiliği iyi. Çok zevkli bir araç. Biraz salınımı vardır. Önü arkası farklı gider gibi olur yolda. Özellikle fren yaptığında.

Motorun homurtusuna değinmeyeceğim bile.

• Yegen bizim buralarda bi laf vardir. Soylersem olmaz ama. Tek derdin yakit olur bence temizini bulursan

• Dilekçe verilerek 750 750 yerine 500 500 ödeniyor gibi bir şey var.Ama atmasyon söylüyorum.Rakam doğru olmayabilir.

Onun dışında aracı kullandım.

Yorumlarım şu şekilde.

Motor sesi muhteşem.O kadar keyifli ki uzun süre dinlenebilir.Gaza basar basmaz homurdanması,koltuğa yapıştırması falan dehşet.Çok keyifli bir araba.
    Koltukları çok fazla yumuşak.Deri de biraz eskidiyse üstünden kaydırıyor.

Malzemeler tipik Amerikan.Dandik bir malzeme yok içeride ama abartı kaliteli de dğil.

Tasarımı bence çok güzel.Çok karakterli.Tam bir Jeep.

Süspansiyon yumuşak ama sesli de çalışıyor gibime geldi.

Ben olsam o motor sesi ve keyfi için alırdım.Çok da km yapmıyor muşsunuz zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jeep 3.7 Liberty Hakkında...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vergisine baktım yıllık 1500 küsür yakıtını bilemem.

• Uzun yolda 2001 model 4.7 si, sıkıştırma dan 120 yi gecmeden 35 kr yakiyor.basinca 80 kr a kadar cikiyor(lpg) cok konforlu, rahat, yormayan arac.parcasi biraz pahali ve saglam.99 model ve altinin yillik vergisi 1050 lira.hor kullanmam, bakimini duzenli yaptiririm derseniz , km dusuk, motoru bakimli bir jeep o paraya alinacak cok iyi aractir.dizelinden de uzak durmanizi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.