Şimdi Ara

best oil den 4.36 ya dizel aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • genelde opetten aliyorum. bir depoyla 900 km civari gidiyorum. 4.36 cok uygun geldi denemek istedim. bakalim kac km gideriZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonucu yazarsınız..
  • Dalga mı geçiyorsun kardeş, madem öyle bir yerden aldın 4.20 civarı rakamlara bulman mümkün.
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    Neredeyirse bestoil'den aldınız?
    Bu arada Ankara kurtuluştaki Pacific'te 4.29tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

Sulandırıyorlar mı? Pompada hilemi yapıyorlar belli değil, adı sanı pek olmayan yerlerden en fazla deneme amaçlı az bir şey almak lazım :) Fulleyip, sonra motoru ele almak var.
  • quote:

Ankara sincan best oil

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Sulandırıyorlar mı? Pompada hilemi yapıyorlar belli değil, adı sanı pek olmayan yerlerden en fazla deneme amaçlı az bir şey almak lazım :) Fulleyip, sonra motoru ele almak var.

Şu ana kadar Damla Petrol, Uspet ve Jetpet in yakitlarını kullandık hepsi sorunsuzdu.
    Pacific denemedik ama büyük ihtimalle yakıtı iyidir istasyon bayağı işlek. Özellikle taksiciler tercih ediyor.
    Bu arada şu ana kadarki en düşük yakıt tüketimini Jetpetten aldığımız yakıtla yakaladık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Şu ana kadar Damla Petrol, Uspet ve Jetpet in yakitlarını kullandık hepsi sorunsuzdu.
    Pacific denemedik ama büyük ihtimalle yakıtı iyidir istasyon bayağı işlek. Özellikle taksiciler tercih ediyor.
    Bu arada şu ana kadarki en düşük yakıt tüketimini Jetpetten aldığımız yakıtla yakaladık.

Doğrudur zaten hepsi aynı rafineriden alıyor, shell neyse jetpette aslında o, işin içine dürüstlük girdiğinde bir fark oluyor ancak böyle yol kenarlarında olunca ben hile mubabbetlerinden kıllanıp, almıyorum. Yoksa hepsinin aslında aynı olduğunu biliyorum.

Ancak dediğiniz gibi siz daha önceden denediğiniz için artık güvenle alabilmektesiniz.

• önemli olan a yada b firması değildir önemli olan doğru ve dürüst istasyondur bp den aldığım mazottan su çıktığını bilirim fiyatıda 4,66 idi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur zaten hepsi aynı rafineriden alıyor, shell neyse jetpette aslında o, işin içine dürüstlük girdiğinde bir fark oluyor ancak böyle yol kenarlarında olunca ben hile mubabbetlerinden kıllanıp, almıyorum. Yoksa hepsinin aslında aynı olduğunu biliyorum.

Ancak dediğiniz gibi siz daha önceden denediğiniz için artık güvenle alabilmektesiniz.

Ben istasyondan alan araçlara dikkat ediyorum.
    Örneğin bu Jetpetten hep okul taşıtı ve taksiler yakıt alıyordu. Hem de istasyondaki tüm pompalar doluydu. Demekki dedim insanlar kullanmış ve memnun ki buradan yakıt alıyorlar.
    Uspettende sürekli Ankara-Polatlı arası çalışan Ducato ve Crafter minibüsler yakıt alıyor onun yanında otomobiller de yakıt alıyor. Bir deneyelim diye aldık o da sorunsuzdu. Damla Petrol zaten evimizin yolu üzerinde hep yanından geçiyoruz. Çevremizde alanlar da memnundu. Hem bedava yıkama vardı. 2 yıl sürekli kullandık memnun kaldık. Şu ana 1.5 yıl kadardır TOTALden filo kartla %7 indirimli alıyoruz.

• bu arada tp lerde de uygun fiyata bulunuyor bende oradan alıyorum yaklaşık 7. depom bir sorun yok
  • ucuz olduğu için sıkıntı vardır dye düşünmemek lazım. Şu an dağıtıcıya maliyet 3.85. Bayi de dağıtıcının kendi malı ise dağıtıcı karı aradan çıkıyor. 4.25 normal fiyat. Rekabet şartları ihlal edilmese normali bu belki de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.