Şimdi Ara

Shell Fuel Save Tasarruflu Yakıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitesinden incelediğim kadarıyla tüm dizel araçlar da kullanılabiliyormuş ve bu yakıt tasarruf amaçlu üretilmiş fiyat olarakta v-power dizel ve gtl dizelden ucuz ben normalde v-power kullanıyorum fuel save geçmek istiyorum ama tamda güvenemiyorum haftada 180-200 arası yakıt tüketimim oluyor uzun vadede tasarruf etmeme yardımcı olur kullanırsam.

Sitesindeki yakıtla ilgili bilgiler,

Shell’in en ekonomik dizeli Shell FuelSave Diesel ile yakıttan tasarruf etmeniz mümkün.
    Kısa veya uzun bütün yolculukların daha tasarruflu olabilmesi için Shell FuelSave Diesel’i yarattık – Daha fazla ödemeden tasarruf etmenizi sağlamak için tasarlandı.

Kısa veya uzun tüm yolculuklarınızda yakıttan tasarruf ederek yol alın! Siz de aracınız ve bütçeniz için iyi bir seçim yapın, Shell FuelSave Diesel ile yola çıkın.

Kısaca; Shell FuelSave Diesel:
    •Binek, ticari, ağır vasıta olmak üzere tüm dizel araçlar için uygundur.
    •İlk damladan itibaren yakıt tasarrufu etmenize yardımcı olur.
    •Shell’in en ekonomik dizelidir.
    •Verimlilik Arttırıcı formül içerir.
    •Verimli ateşleme ve yanma sağlar.
    •Motor verimliliğini arttırır.
    •Maksimum 10 ppm kükürt seviyesine sahip bir yakıt olup (düşük kükürtlü) eski veya yeni teknoloji her tür dizel araç için de uygundur.
    •Türk Standartları Enstitüsünün TS EN 590 standardına uygun bir yakıt olup Euro 2,3,4 ve 5 normundaki tüm motor tipleri için uygundur.

Aracınızın deposunu Shell FuelSave Diesel ile doldurduğunuz andan itibaren bu tasarruf yakıtının faydalarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bunun nedeni, formülünün ilk damladan itibaren yakıt ekonomisini geliştirecek şekilde tasarlanmış olan Verimlilik Artırıcı formül içermesidir.
    .
    Verimlilik Artırıcı Nasıl Çalışır?

Eski yakıt ekonomisi formülleri deterjan katkı maddeleri aracılığıyla uzun mesafeler boyunca aracın emme sisteminde oluşan çöküntülerin kontrolü üzerine kuruluydu.

Verimlilik Artırıcı formül ile güçlendirilen bu tasarruf yakıtı, normal motor yağlarının kolayca erişemeyeceği yerlerde kayganlık sağlar. Böylece motor bileşenleri daha serbestçe döner, yakıttan ortaya çıkan enerjinin daha büyük bir miktarının tekerleklere aktarılması sağlanır.

Böylece Shell FuelSave Diesel’in her damlasından daha fazla yararlanmanıza yardımcı olarak yakıt tasarrufu etmenize yardımcı olur.

Siz de Shell FuelSave Diesel’i deneyin, yakıt tasarrufu etmenin keyfini sürün. - hemen size en yakın Shell istasyonuna uğrayın.

• 50 litrede 1 litre tasarruf diyorlar. Öyle gözle görülür bir tasarruf yapabileceğinizi sanmıyorum.
  • Shell bayisi bana bu yakıtın eski motorin yakıt ile aynı olduğunu söylemişti,

Eurodizel gibi değil onun düşüğü kamyonlara ve ticari araçlara veriyoruz aracın için eurodizel daha ii olur demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

50 litrede 1 litre tasarruf diyorlar. Öyle gözle görülür bir tasarruf yapabileceğinizi sanmıyorum.

50 litrede 1 litre tasarruf az olabilir ama şu aşırı pahalı yakıt fiyatlarından dolayu v-powerdan baya bir ucuza geliyor litre bazında hesaplarsak 3 litre avantajımız olabilir bu yakıtta tek endişelendiğim nokta yeni bir dizel araçta problem yaratabilirmi ?
  • Bende v power kullanıyordum genel anlamda da memnunum.1 hafta önce fuel save aldım tüketim olarak kesin sonuç veremem ama ses arttı gibi.Motor zaten sesli ve titreşimli olduğu için hemen farkediyorum.
  • Bu yakıtla tasarruf hikaye. Dişin kovuğunu doldurmaz..
  • fuel save hikaye arkadaşlar, reklam ile tanıtım ile ateşliyorlar milleti. aynı tas aynı hamam açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
    15 yıl önce açıldı
    Opet vs Shell - Euro Dizelciler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shell yakitlari fazla abartiliyor bence gti bunun en buyuk ornegidir

Ful save ise tam sacmalik 50 litrede 1 litre saka gibi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

fuel save hikaye arkadaşlar, reklam ile tanıtım ile ateşliyorlar milleti. aynı tas aynı hamam açıkçası

2 lira tasarruf yapıcaz diye araba masraf çıkartmasın en iyisi uzak durmak v-power devam edeyim en iyisi gtl almak nerdese imkansız zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Shell bayisi bana bu yakıtın eski motorin yakıt ile aynı olduğunu söylemişti,

Eurodizel gibi değil onun düşüğü kamyonlara ve ticari araçlara veriyoruz aracın için eurodizel daha ii olur demişti.

şu an satılan her dizelde olduğu gibi bu da 10 ppm kükürt içerir sonuçta buda eurodieseldir, zaten daha yüksek kükürt içeren dizel satışı yasaktır, örneğin opet tek dizel satar fiyatıda shell'in bu ürünü ile neredeyse aynıdır.
  • Diesel'ini bilemem ama bir süre Fuel Save 95 Kullandım,şahsen tasarufunu falan görmedim.
  • GTL kullanın. 3-4 depo sonra farklı diyorlar.
  • PO : Her şeyiyle normal
    Shell Fuel Save: Aracın sesi arttı, çekişi düştü
    v-Power: Ses az, çekiş iyi
    GTL: v-Powerdan farkını hissettim dersem yalan olur.
    Opet: v-Powerdan biraz kötü ama POdan iyi.

Mümkünse v-power yeterli.
  • Total dogru yerdesiniz ::))))
  • Fuel save cikmadan once de shellden alirdim ciktiktan sonrada mecburen fuel save aliyorum(arac eski dizel olunca) ama hic bir fark gormedim ben.
  • fuel save çekiş düşük
    v power normal
    Gtl çok iyi...

bu üçüde aynı kullanımla aynı km yi yapıyor

60 litre ile şehir dışı 1200 km rahat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.