Şimdi Ara

Shell den yakıt aldım HAVA BASTILAR RESİMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
18.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (eski Beşler sucuklarınin az yukarısındaki bayiden )
    50₺ lik mazot aldım . İbre hiç kimildamadı bile.
    İtiraz ettim , abi bizde öyle şey olmaz dediler.
    Tabi yersen , arabayı tanıyoruz . 9 yıllık arabam.
    Başka yerden mazot alınca tp ,po, OPET vs
    İbre yarima kadar gelecek nerdeyse .
    Yani kısacası HAVA bastılar.
    Müşteri hizmetlerini aradım itiraz ettim, inceleyeceğiz 4-5 gün içinde döneriz dediler. Tabi yine yersen.
    Bunla ilgili başka hangi kurum varsa arayıp şikayet edecem.
    Burda arkadaşın biri benzinliklerin hilelerini yazmıştı.
    Başımıza geldi direk.
    Yıl :2017.
    Yer Türkiye
    Hırsızlık diz boyu.
    Zehir zıkkım olsun.

Resimli aşağıda veriyorum.
    Işık yandıktan hemen sonra alınan
    50 ₺ lik yakıt ile ibre oynamadı bile.

EDİT .
    Aşağıya tp den aldığım 50 TL lik mazot resmi eklenmiştir.

Mazot ; İstanbul hasdaldan belgrad ormanına giderken ışık yandı. Alibeyköy tp den alana kadar ışık yandı.
    Bazılarına kapak olcak ama neyse.
    Onlar aracı benden iyi tanıyor zaten

1) burda Shell markasını kotulemiyorum.
    2 ) 50 TL ye yarım depo gelmez . Ama durum ortada.
    3) aracın samandrasi vs bozuk değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidar2000 -- 9 Nisan 2017; 20:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ışık yanıyor muydu ?

• Benzer bir durum 3 yıl önce başka bi shell de başıma gelmişti. Arabanın depo 45 litre iyice bitirsem ve depo pompa attıktan sonra da doldurulmaya devam edince 48-49litre alıyordu. Çeyrek depoyla gittim 46 litre benzin koydular. Adamlara dedim böyle saçmalık olmaz diye sallayan kim. Uğraşmadım sonra da yanlarına kar kaldı

• lpg'de hava basma işini duydum da dizelde ilk kez duyuyorum. bir yanlışlık olmasın? bende de fiat bravo var depo 58 lt. bende bende shell'den alıyorum 50 liraya anca çeyrek depo doluyor. 100 liraya yarımın biraz üzeri tam 200 lirayı geçiyor. depo tam boşsa 250 liraya doluyor.

ibreye dikkatli baktım gerçekten biraz az dolmuş. 3-4 sene önce televizyonda bir haber çıkmıştı bir shell istasyonunda pompacılar yakıtı çalıyordu. öyle bir şey olabilir.

https://forum.donanimhaber.com/polise-gelen-ihbar-akaryakit-istasyonlarindaki-ilginc-hirsizligi-ortaya-cikardi--54698992

Maltepe shell (kapet e-5) hırsızlık
    Benzincideki İnanılmaz Hırsızlık Polis Kamerasında

Maltepe'de çalıştıkları benzin istasyonuna gelen müşterilerin aldıkları benzinin yarısını aracın deposuna, yarısını ise kendi bidonlarına dolduran pompacılar polis kamerasına işte böyle yakalandı. Polis, 3 günlük takibin ardından 6 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, Maltepe'de bulunan bir benzin istasyonunda yaşandı. Güvenlik Timleri, bir ihbar üzerine benzin istasyonunu 3 gün boyunca uzaktan takip etti. Kamerayla da görüntülenen takibin ardından, benzincide görevli pompacıların, müşterilerin aldıkları benzinin yarısını araçların deposuna, yarısını ise kendi bidonlarına doldurdukları belirlendi. Benzincide çalışan T.A. (38), K.A. (50) ve C.B.'nin (44), istasyona gelen müşterilerin aldıkları benzinin fiyatını kredi kartı ile ödemek için içeri girmelerini fırsat

bilip, yanlarında bulunan çöp kovası ve bidonlara benzini doldurdukları tespit edildi. Zanlıların, müşteri içeri benzin istasyonun marketine gittiği sırada kendi bidonlarına, müşteri işini bitirip aracının yanına geldiğini ise aracın deposuna benzin doldurdukları belirlendi. 3 gün boyunca Güven Timlerinin takibinde olan ve yaptıkları hırsızlık polis kamerasıyla da görüntülenen zanlılar, polisin düzenlediği operasyonla suçüstü yakalandı.

Hırsızlık zanlılarından C.B.'nin daha önce de bir çok suçtan gözaltına alındığı ve bir vatandaşın şikayeti üzerine hala devam eden bir mahkemesi olduğu öğrenildi. Zanlıların çaldıkları benzini kendi araçlarında kullandıklarını iddia ettikleri ifade edildi. Sabah mesaisi ile başlayan zanlıların öğle saatlerine kadar yaklaşık 50 litre benzin çaldıkları iddia edildi. Polis, gece mesaisi yapan diğer 3 çalışanı da aynı yöntemle benzin çaldıkları iddiasıyla gözaltına aldı. Gözaltına alınan hırsızlık zanlıları

ifadeleri alınmak üzere Maltepe Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Benzin alan müşteriler ve işyeri sahibinin de pompacılardan şikayetçi olduğu öğrenildi. Zanlılar, sorgularının ardından Kartal Adliyesi'ne sevk edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 3 Nisan 2017; 12:47:3 >

• Işık yandı yolumun üstünde hemen yakıt aldım.

Arkadaşlar ışık yandı hemen mazot aldım.
    Resmen çaldılar. Ben salak değilim.
    Araba 9 yıldır bende.
    Tp den 50 TL lik alacam.resmini koyacak buraya .

İlla 50 TL ye yarım depo gelir demiyorum.
    Öyle bir durumda değil.ama
    Resim ortada.
    Aldıktan sonra direk çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidar2000 -- 3 Nisan 2017; 12:52:8 >
  • Shellde yanlış olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: PROFESOR_X

Shellde yanlış olmaz

kim diyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de ışık yandı 5km falan gittim 50 tl lik aldım.
    sanırım aracınız punto
    benimkide 1.3 punto akşam eve gidince unutmazsam ibre nerede bir bakayım.
    bende shellden aldım bu arada.
  • İşim gereği yıllardır buna benzer olayları yaşadım gördüm şahit oldum,
    2011 Yılından bu yana istasyonlar üzerindeki online denetimler EPDK ve otomasyon firmaları tarafından artan bir oranda sıkılaştırıldı. İstanbul merkezde kurumsal bir bayrak altında böyle bir olayın yaşanacağına ihtimal vermiyorum.
    Bir çok olayda , şamandıra yada araç bileşenleri ile alakalı sorunlar sıklıkla yaşanıyor fakat , istasyonlara geçmişte haklı olarak yapışan bu hırsızlık algısı sebebiyle kimse sorunu kendi aracında aramıyor.
    Yerinizde olsam aracınızı hemen fuller , farkı görürdüm ,
    Yukarıda örnek verilen Maltepe Shell olayı ise çok farklı bir durum , orada direk pompacıların hırsızlığı söz konusu idi ve , Shell istasyonu tabiri cahiz ise kamulaştırdı ve işletmesini kendi bünyesine aldı.
  • aynı durum s.gazi shell de başıma geldi. 100 tl lik yakıt aldım yarıma zor geldi. normal de yarımı geçerdi rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

bende de ışık yandı 5km falan gittim 50 tl lik aldım.
    sanırım aracınız punto
    benimkide 1.3 punto akşam eve gidince unutmazsam ibre nerede bir bakayım.
    bende shellden aldım bu arada.

Fiat Doblo .

Ben 300-500 metre anca gittim.

Hadi 1 km de.

Resim koyun bakalim.

• Aracınız punto veya Linea. Bildiğim kadarı ile yakıt ışığı "E" nin oradaki tam çizgi başlayınca yanıyor. Sizinki "E" nin üstüne çıkmış bence sizde bir yanlışlık var.
  • Araç çalışırken aldıysanız durum normaldir

Araç çalışırken mı aldınız?

• yaklaşık 12 litre yakıt almışsınız,

deponuz 25 lt mi ki yarıma kadar gelecek ?
  • Arkadaşlar

Burada marka veya kurum kotulemesi yapmıyorum.

Fiat marka araçlarıda çok iyi tanırim.

Burda adım gibi eminim

Araca eksik yakıt konuldu nokta.

Ben yarima kadar dolacak demiyorum.

Resimde ortada halen yarım mı olacak diyene

Şaşıyorum , yok yarım olmayacak 1 ton yakıt gelecek.

• ABC otonun önündeki benzinci galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de geçen shell den lpg aldım, motorarıza ışığı yandı. lpg ile 15.000 km yol yaptım ilk kez yandı. neyse bu gaz bitince başka bi yerden aldım lamba söndü. 1000 km yol yaptım bi daha da yanmadı. shell den uzak duruyorum artık
  • sidar2000 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ama durum normal, 20 liralık yakıta bazen hiç oynamıyor bile Bu araçların göstergeleri - albea doblo palio punto vs.. Teknik olarak bildiğim için diyorum. Biraz kuruntu yapmışsınız sanki
  • Aynı yerden bende yakıt almıştım. O zamanlar yeni açılmıştı. Zannedersem ilk zamanlar olmuş.

Artık pompa atmadan POS çektirmeye gitmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sidar2000

Işık yandı yolumun üstünde hemen yakıt aldım.

Arkadaşlar ışık yandı hemen mazot aldım.
    Resmen çaldılar. Ben salak değilim.
    Araba 9 yıldır bende.
    Tp den 50 TL lik alacam.resmini koyacak buraya .

İlla 50 TL ye yarım depo gelir demiyorum.
    Öyle bir durumda değil.ama
    Resim ortada.
    Aldıktan sonra direk çekildi.

Hocam %99 hava da basmışlar. Çevremde duymuştum, bazi pompalar çok hızlı tazyikli verince yakıtı hava da doluyormus. Babam mesela hep yapar biraz ilkelce ama, yakıt alırken sonlara doğru arabanin kicini zıplayıp yakit otursun diye. Dilerseniz depo kapağını açın arabayi bir sallayin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.