Şimdi Ara

PO DAN MAZOT ALDIM MOTOR IŞIĞI YANDI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tokat-Reşadiyeden yola çıktım Merzifona doğru yakıtım azaldı ışık yandı hatta bitme noktasına geldi riske atmıyım diye PO ya girdim .

Normalde Shell den alırım hep ama girmiş bulundum.Pompacı 100 tl lik yakıt diyince ofisin arka tarafında vana bulunan biyere girdi sanırım benzin vanaları. Oradan bi vana açıp geldi.

Herneyse yola koyuldum 2-3 km sonra araç çekişten düşmeye başladı gaz yememeye başladı.Ve motor arıza lambası yandı

Durdum boşa alıp gazı kökledim fakat siyah dumandan başka bişey çıkmadı.Pislik vs...

İstanbula öylece geldim servise gidecek araç fakat bu durumu yaşayan varmı neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Araç imzamdaki Viano.

• Bende 2005 1.6 Benzinli Opel Astra HB var şuan PO'dan kurşunsuz 95 alıyordum hep ışık yanıyordu Opete geçtim 1 senedir hiç ışık yanmadı
  • bitme noktasına kadar getirdiğiniz için önceki depodan kalma pisklik depoda kalmıştır.
  • Hava yapmış olabilirmi?
  • Dizel arabanin ışığı yanar vaziyette uzun süre kullanırsanız aliskanliklar vs. Pislikler mazotun dibi sorun yaratır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel araba tam rezillik. Daha gecen gun yolda son model 320d gaza basinca kamyon gibi siyah duman atiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Dizel araba tam rezillik. Daha gecen gun yolda son model 320d gaza basinca kamyon gibi siyah duman atiyordu

ne alakası var şimdi bunun??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coyoote

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Dizel araba tam rezillik. Daha gecen gun yolda son model 320d gaza basinca kamyon gibi siyah duman atiyordu

ne alakası var şimdi bunun??

içinden gelmiş heralde arkadaşın:)
  • PO'dan LPG alınca benim aracın arıza lambasıda yanıyor kimi zaman.
  • Evime yakın olduğu için sürekli PO'dan 95 alırım..

Benzini gayet güzel, dizeli nasıldır bilemiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56091616&p=1#56091616

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinim Shell kafam kell.
  • merkeze durumu anlatan bir şikayet maili atın,çok bir şey değişir mi bilmiyorum,ben izmir gaziemir de ki en işlek shell bayisi yüzünden sıkıntı yaşamıştım ama shell hiç umursamadı,deponuzdan alınan numune ve bayimizden alınan numune aynı ,yakıt bize ait ve sorun yok raporu vermişlerdi,numune şişesindeki mazotu görseniz sizin bile mideniz bulanırdı ama sonuç çıkmadı.

po yu da tuvaletleri pis diye şikayet ettim,bölge müdürüne kadar telefon edip özür diledi ve aracıma yanlış hatırlamıyorsam 2009 yılında 50 tl.lik akaryakıt çeki göndermişlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.