Şimdi Ara

shell AgfaPhoto DC-302 kullanan vaar mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
16.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl garantisi varmış öyle yazıyor bkz:• Shell & Turcas Petrol A.Ş.’nin sorumluluğu, ürünün müşteri adına ilgili istasyona hasarsız teslimi ile son bulur. AgfaPhoto, DC-302 Dijital Fotoğraf Makinesi, 2 yıl AgfaPhoto garantisindedir

kaynak:http://www.shell.com/static/tr-tr/downloads/Yasal_Metin_AGFA.doc
  • arkadaslar ben makıneyı aldım.cok sade mı makına .yanı kullanılabılır.cok fazla sey beklemeyın.basarabılırsem bır de resım yollucam size ...
  • Ya 2 yıl sonra????
    quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

2 yıl garantisi varmış öyle yazıyor bkz:• Shell & Turcas Petrol A.Ş.’nin sorumluluğu, ürünün müşteri adına ilgili istasyona hasarsız teslimi ile son bulur. AgfaPhoto, DC-302 Dijital Fotoğraf Makinesi, 2 yıl AgfaPhoto garantisindedir

kaynak:http://www.shell.com/static/tr-tr/downloads/Yasal_Metin_AGFA.doc
  • Arkadaşlar kimsenin kimseyi kandırdığı yok herşey ortada. Süper bi alet değil ama yerden yere vuracak bir aletde değil. Bu forumdaki herkez 3 Mp nedir, optik zoom olmazsa ne olur bilir. Ben makinayı gördüm, kullandım. Arkadaşa ati olduğundan resim gönderemiyorum, imkan olursa birkaç örnek koyarım buraya...

Lütfen alanların hevesini kursağında bırakmayın ! Yapılan yorumların bir hevesle alanları makinayı nerede ise bir daha ellerine almayacakları nitelikte olması üzdü beni. Unutmayalım fotograf makinası sahiplerinin kaçı profesyonel çekim kalitesi istiyor. Kaliteli bir makinaya sahip olupta kullanamayanların yüzdesi nedir. Herkezin maddi imkanları farklı.

Ben bu makinayı sevdim. Niçin diyeceksiniz. 5 yaşındaki çocuğunuzun eline verip hadi yavrum bizi çek demekten imtina etmeyecek ebevenyler çok olacaktır. Kaçınız 500 lira 1000 lira verdiğiniz bir alete çocuğunuzun dokunmasına izin veriyorsunuz. Cısss !! ELLEME !!!

3 Mp makina polarizasyon ile 5 Mp çekiyor, Video çekimi yapabiliyor ( ses yok ) Gündüz çekilen bir videosunu gördüm, arabada giderken çekilen bir yol çekimi idi, görüntü son derece iyi, tepkime süresi oldukça iyi idi. Hareket algılaması vb yavaş değil.
    Optik zoom yok, 8X digital zoom'u var. Yani yakınlaştırarak çekim yapıldığında polarizasyon nedeni ile tüm resimde yatay çizgiler oluşuyor. Gündüz çekimleri için yeterli ama gece mutlaka flash kullanım zorunluluğu var. Ne yaparsanız yapın floresan ışığında dahi karanlık düşüyor.
    Bu arada 3 tane aaa pil ile kullanılıyor olmasını avantaj olarak görebilirsiniz pil her yerde bulunuyor. Taşıma kılıfı ve ip, cd si ve usb kanlosu ile tam takım. Win ME veXP vb için cdye gerek yok direk flash kart olarak görüyor. İzleme modunda ise web cam olarak kullanılabiliyor. Sanıyorum üzerinde 2" civarı bir ekranı var. Kredi kartından biraz büyükçe (yarım santim kadar)
    Ama acaip derecede HAFİF, nerede ise benzer bir makinanın yarısı ağırlıkta. Bir bayanın çantasına atıp unutacağı, hissetmeyeceği kadar hafif.
    Kart desteği var 1 Gbyte a kada Sd Mmc kartları kullanabiliyor. Bu arada kendi hafızasıda var. 2 yıl garantili. Serviste ister birebir değiştirsinler, ister tamir etsinler müşteriyi üzmesinler yeter. 2 yıl sonrasını düşünenler ise başka markalardan ne umuyorlarsa farklı birşey beklemesinler.

Tam çantada sürekli taşımak ve aile içi görüntü yakalamak için tasarlanmış bir makina. Benzin alıyorsun üzerine 40 lirayı hevesle verenler var. Herkez bir fotoğraf makinam olsun ister, isteyipde alıyorlar. Giriş seviyesinde bir makina olduğu kesin. Bu makinadan sonra başka makina almak isteyebilir, alabilirler. Kıra gittim, sahile gittim çocuğun yaş günü var 3-5 resim çekeyim diyen ve zaten yakıt tüketen kişiler için bence ÇOK GÜZEL bir imkan. Hele beğenmeyip satanları düşünürseniz bu ara piyasada epey bi 2 nci el veya hiç açılmamış Agfa DC-302 göreceğiz demektir. Maddi imkanı buna yeten, makro çekeyeceğim, düğünlere ekstraya gitmeyeceğim diyenlere, aile fotoğrafları çekerim diyenlere Shell'den hediye olduğunu düşünmek gerek. Bazı cep telefonlarının daha iyi çekiyor olması birşeyi değiştirmez. O makinaları böyle benzin karşılığı vermiyorlar. Çoğu kişininde öylesi cihazlara ihtiyacı yok.

Lütfen kimsenin şevkini kırmayalım. Shell böyle bir imkan sunmuş, arzu edenler faydalanabilir. Sonuç olarak cihaz resim çekiyor, video çekiyor, kart kullanıyor, bigisayara aktarıyor, pc kamera oluyor. Sonuç olarak alanlar, benim bir digital fotoğraf makinam var diyebilirler.

Alanlara hayırlı olsun. İyi günlerde kullansınlar.
    Saygılar

< Edit : İmla düzeltme >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleman -- 8 Ağustos 2007; 19:11:48 >

• sevgili arkadaşlar. şu anda elimde bir tane var.
    fotoğraf çözünürlüğü 2592*1944.
    video çözünürlüğü 320*240.

iyi güzel de sesli video çekimi yapmıyor.
    o zaman ne işe yarıyor ki bu.
    insanları kandırmayalım lütfen.
  • bravo eleman ya...
    üşenmemiş yazmışsın, tamamını okudum yazdıklarının...
  • 600 YTL lik akaryatık aldıktan sonra 40 YTL katılım bedelini almaları tam bir hanzoluk ya bedava ver yada hiç verme daha iyi
    kimse şevk mevk demesin..yalan mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare
    bravo eleman ya...

pirekare Yüzbaşım teşekkürler.

Ortada bi ürün var ve bu ürünü tercih edenler var. İstemeyenler almıyor zaten. O benzinede çatır çatır para ödüyoruz.

Benim vurgulamak istediğim bu ürünü alanların yaptıkları ödeme ve üründen bekledikleri. Fotoğraf makinası, telefon, bilgisayar gibi ürünler sizde biliyorsunuz ki büyüklere oyuncaktır. Şimdi herkezin bu cihazlara 1000 lira vermesini bekleyemeyiz.

Agfa DC-302 resim çekiyormu ? Flash'ı varmı? 1 Gb kart kullanabiliyormu? Video çekiyormu ? Bilgisayara usb'den sadece bir kablo ile cd'siz aktarım yapıyormu? 2 Yıl garantisi varmı? Küçükmü? Hafifmi ? Şarjı bittiğinde bakkaldan pil alabiliyormusunuz?

Farkındasınızdır bir üstteki yazımda da ürünü övmeye çalışmadım. Benim vurgulamak istediğim Benzin+40 YTL karşılığı bu ürünün hediye olarak verildiği, bazı insanların tercih ettiği, kullanılabilirliğinin olduğu ve bu tercihi yapan kişilerin beklentileri olduğudur.

Ben ne 3 Mp bir makinayı savunuyorum, ne Agfa'yı, ne Shell'i nede Opet'i. Ben o makinanın arkasına geçecek kişilerin duyguları üzerine konuşuyorum. Ben Donanım Haber'in seviyeli, bilgili kişilerin katıldığı, giripte cevap almadan çıkmadığım bir forum olduğunu biliyorum ve bu yüzden buradayım. Makina ile ilgili yorumları görüyorsunuz, hatta bunu tercih eden kişiler için "özür dileyerek yazıyorum" hanzo tabiri dahi kullanılmış. Kimseyide kınamıyorum, bu şekilde düşünebilirler. Kimse alınmasın. Bende yalnızca kendi düşüncelerimi ifade etmek için çalışıyorum.
    Bu yüzden biraz hassas olalım dedim. İnsanların şevkini kırmayalım dedim. Bu makina süper alın demiyorum, ben almam. Ancak alanlara veya ürüne aşağılayıcı tavrımda olamaz kendi şahsıma.

ya 40 liraya çocuğuna oyuncak aldın, bu iğrençtirmi dersiniz ?

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleman -- 9 Ağustos 2007; 1:37:02 >

• Arkadaşım sen herhalde Shell'de çalışıyorsun, bu kadar koruduğuna göre

Eğer çocuğun eline makine vermek istiyorsan. Ver 3 YTL analog makine al.

Piyasada 4 MP sessiz video çeken makineler bile 90 YTL'ye satılıyor.

Benim kızdığım makinenin kullanım alanları değil. elbette ucuz bir üründe tercih edilebilir.

Sonuçta bütçesi 70 YTL olan bir kişinin tercihine saygı duyarım.

Amaaaaa Shell gibi büyük bir firma kalkıp kampanya yapıyorum diye bas bas bağırıp benzin + 40 YTL'ye bu makineyi veriyorsa

o zaman kızarım Kandırmasınlar bizi.

BP Toshiba dvd player veriyor. E o zaman BP'de kalkıp AGFA DVD player verseydi. Aynı şeyleri burda BP için söyleyecektik.

Ne demek istediğimi anlıyorsun değil mi?

70 YTL'lik makineyi, benzin + 40 YTL ile satmalarına ve buna kampanya demeelrine kızıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: eleman

quote:

Orjinalden alıntı: pirekare
    bravo eleman ya...

pirekare Yüzbaşım teşekkürler.

Ortada bi ürün var ve bu ürünü tercih edenler var. İstemeyenler almıyor zaten. O benzinede çatır çatır para ödüyoruz.

Benim vurgulamak istediğim bu ürünü alanların yaptıkları ödeme ve üründen bekledikleri. Fotoğraf makinası, telefon, bilgisayar gibi ürünler sizde biliyorsunuz ki büyüklere oyuncaktır. Şimdi herkezin bu cihazlara 1000 lira vermesini bekleyemeyiz.

Agfa DC-302 resim çekiyormu ? Flash'ı varmı? 1 Gb kart kullanabiliyormu? Video çekiyormu ? Bilgisayara usb'den sadece bir kablo ile cd'siz aktarım yapıyormu? 2 Yıl garantisi varmı? Küçükmü? Hafifmi ? Şarjı bittiğinde bakkaldan pil alabiliyormusunuz?

Farkındasınızdır bir üstteki yazımda da ürünü övmeye çalışmadım. Benim vurgulamak istediğim Benzin+40 YTL karşılığı bu ürünün hediye olarak verildiği, bazı insanların tercih ettiği, kullanılabilirliğinin olduğu ve bu tercihi yapan kişilerin beklentileri olduğudur.

Ben ne 3 Mp bir makinayı savunuyorum, ne Agfa'yı, ne Shell'i nede Opet'i. Ben o makinanın arkasına geçecek kişilerin duyguları üzerine konuşuyorum. Ben Donanım Haber'in seviyeli, bilgili kişilerin katıldığı, giripte cevap almadan çıkmadığım bir forum olduğunu biliyorum ve bu yüzden buradayım. Makina ile ilgili yorumları görüyorsunuz, hatta bunu tercih eden kişiler için "özür dileyerek yazıyorum" hanzo tabiri dahi kullanılmış. Kimseyide kınamıyorum, bu şekilde düşünebilirler. Kimse alınmasın. Bende yalnızca kendi düşüncelerimi ifade etmek için çalışıyorum.
    Bu yüzden biraz hassas olalım dedim. İnsanların şevkini kırmayalım dedim. Bu makina süper alın demiyorum, ben almam. Ancak alanlara veya ürüne aşağılayıcı tavrımda olamaz kendi şahsıma.

ya 40 liraya çocuğuna oyuncak aldın, bu iğrençtirmi dersiniz ?

Saygılar.

• Böyle bir makinayı tartıştıgımıza inanmıyoerum bedava verseler sonuna kadar savunurdum ama şaka gibi olan 40 YTL katılım bedeline sinir olurum bizim halkımız bu kadar saf mı yolunacak kaz mı lütfen adam gibi başlıklar açalım...

BU promosyon kampanya değil hiç bir sınıflandırma yapılamaz shellin yaptığını için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: omkazim

Böyle bir makinayı tartıştıgımıza inanmıyoerum bedava verseler sonuna kadar savunurdum ama şaka gibi olan 40 YTL katılım bedeline sinir olurum bizim halkımız bu kadar saf mı yolunacak kaz mı lütfen adam gibi başlıklar açalım...

BU promosyon kampanya değil hiç bir sınıflandırma yapılamaz shellin yaptığını için...

Arkadaşımın Shell bayisi var. Şimdiye kadar dağıttı makine sayısı 300 u geçti ve bu bayi istanbul bayisi de değil ayrıca...Hemde insanlar sanki kıtlıktan çıkmış gibi hoplaya zıplaya alıyorlar. Neredeyse makine yetiştiremiyor çocuk. Herkes burdaki arkadaşlar gibi bilgili değil malesef. O makineyi alan insanların çoğu daha hayatında dijital bir foto.mak görmemiştir bile. Alıp şip şak çekim için ideal makine. Zaten işi bilen adamın bu makineyle alakası olmaz.

Shell ayrıca bunu zorla mı veriyor? Beğenmiyorsan alma...

• Arkadaşlar bu kadar tartışma gereksiz bence makinayı almak isteyen alır almak istemeyen almaz açıkçası reklamı gördüğümde allah allah diyip kıl kapmıştım istasyona gidip baktığımda ise kıllanmakta haklı olduğum kanısına vardım ayrıca 40 ytl katılım bedeli gerçekten saçma 600 ytl benzin alan birisinden 40 ytl katılım ücreti istemek iyi birşey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldenstar
    Arkadaşım sen herhalde Shell'de çalışıyorsun, bu kadar koruduğuna göre Eğer çocuğun eline makine vermek istiyorsan. Ver 3 YTL analog makine al.
    Piyasada 4 MP sessiz video çeken makineler bile 90 YTL'ye satılıyor.
    Ne demek istediğimi anlıyorsun değil mi?

70 YTL'lik makineyi, benzin + 40 YTL ile satmalarına ve buna kampanya demelerine kızıyorum.

goldenstar yüzbaşım ne demek istediğini anlıyorum tabi ki Burada anlaşılmayan benim
    Shell ile de bu makina ile de alakam yok. 1990 senesinden beri bilgisayar sektöründe çalışıyorum, IXUS50 kullanıcısıyım ve dostlarımın 40-50 bin fotoğrafını çekmiş biriyim. Sizden iyi olmasınlar dostlarım diye bahsettiğim bu arkadaşlarımdan biri Shell kampanyasına dahil olmuş ve bir Dc-302 almış. Bir heves video çekimi ve gece-gündüz fotoğraf denemelerinden sonra video çekiminde ses olmadığını, flassız gece çekimlerin karanlık düştüğünü görerek bana geldiler ( Ailecek ) Makina sıfır, cillop gibi duruyor. Basıyon açılıyor, basıyon çat çekiyor . . .

Durum böyle olunca bende Donanım Haber'e bir girip bakalım dedim. Genelde elim boş dönmem, illaki yanıt buluruz, hepsi okumuş çocuklar dedim. Siteye bir girdik, girmez olsa idik.

Herkezin görüşüne, düşünecesine saygım var. Kimseyi kınamak için yazmıyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın. Kimse kınanmasın diye yazıyorum. 3 Mp'lik optik zoomu olmayan bir makinadan ne bekleyeceğimi bilen birisiyim. Yorumları görmeyin
    -dandik makina
    -milleti enayi yerine koyuyorlar hanzolar
    -shell'e kıl oldum
    -elde kamış mallar, telefon daha iyi çekiyor
    -Kepazelik diyorum sadece
    -Bu çirkefliğin ardından asla shell den benzin almam.

Bakın "Hiçbişey olmasın burda incelemek için alırdım" demiş PlutosDaddy Yarbayım, ne güzel demiş.
    Ortada şöyle bir gerçek var, sunulmuş ve alınmış bir ürün ve bunu tercih eden insanlar. 40 liraya ilk fotoğraf makinasını alan insanlar.

Dikkatinizi çekerim yukarıdaki yorumların çoğuda makinayı görmemiş veya çekim yapmmış kişilerindir. Donanım Haber lanettayin bir forum değil, niiçin değil içerisindeki kişiler yüzünden. Siz, ben ve DH ekibi yüzünden. Şimdi baktım Google'de "shell agfa" yazınca gelen ikinci seçenek şu an yazdığımız topic.

Lütfen biraz insanlar için düşünelim. Yorumlarımızı cihazdan çok kullanıcı için yapalım.
    Hala aynı fikirdeyim buradakilerin hepsi okumuş çocuklar.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleman -- 9 Ağustos 2007; 21:13:02 >

• Bir arkadaşım bugün aldı, bir kaç deneme çekimi yapmıştık, bir kaç resim ben ekleyeyim o zaman...

shell  AgfaPhoto DC-302 kullanan vaar mı

• DH benim için de bir başvuru kaynağıdır, bu nedenle sitenin sıradan bir forum olarak değil, neredeyse ciddi bir ansiklopedik işlevi olduğunu düşünüyorum.

Nette Agfa'yı aratırken konuyu gördüm, oldukça eski bir konu ama yine de bilgi paylaşımı için yazmaya karar verdim. Arkadaşlar örnek fotoğraf istemişler ben de elimde olan bir kaç fotoğrafı paylaşmak istiyorum.

Bu makine bize Shell'den değil bir başka yerden hediye geldi ve istediğimiz performansa sahip olmasa da kullandık, keyiflendik. Digital bir makineye sahip olmanın kısa mutluluğunu yaşadık :) En azından fotoğraf konusunda deneyimli olmayanların kendilerini geliştirmeleri için güzel bir avantaj.

Fazla bir performans sağlamayacaktır, neticede "of yaa güzel çekmiyor" diye öfkelenmek de mümkündür ama kullanacağınız yere göre işinizi de nispeten görebilir.

Bir kaç fotoğrafı konuya ekliyorum, devamı için link vereceğim, hani bu makine hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler olursa bir arşiv niteliği olsun da memlekete bir faydamız dokunsun diye :)

Bu foto vapurdan çekilmiştir, uzakta Feshane görülüyor.

Açık hava çekimi

Feshane'de sergi görüntüsü. Işık ve ortamı bilenler anlayacaktır.

Benzeri çekimleri görmek için linke tıklayınız.
    http://www.mnazim.com/showthread.php?tid=300&page=1

Not: İsmek fotoları üzerinde oynanmıştır.

Üzerinde oynanmamış aşağıdaki fotoları ekliyorum.
    Ev içi çekimi

Ve son olarak fotoğrafçılıktan anlamayan babamın iki çekimi ile satırlarıma son verirken Agfa DC-302 için yapmış olduğumuz bu hizmet için de Agfa'dan bir jest filan bekliyorum artık :)))

• resimler için teşekkürler
    iyiki yayınladın ;)
  • Gel veriyim kardeşim bedavadan.Az önce duvara fırlattım çalışırsa çalışır.Çalışmaz ise eğer emin ol daha çok sevineceğim.3 tane resim çektim flaşla inan resimlere bakınca ne çektiğimi unuttum.bem beyaz bir resim flaşı kapatıyorsun simsiyah bir resim.alet resmen pil canavarı 3 kere Flaş patlamasın sakın.Pil yetersiz diyen bir yaz cıkıyor.Tabikide ben ne yapıyorum doğru duvara yapıştırıyorum.eski alttak kamera takmalı telefonlardan al daha iyi verim alırsın emin ol.Gündüz çekimleri sadece güzel ama havanın kapalı oldugu zaman sakın ama sakın çekim yapma.kısaca alma işte kardeşim 1 lira bile versen için sızlar 1 lira için saygılar.
  • Eski konu hortlamış ama yazmadanda edemedim bu sömürüye ve laubaliliğe karşı.Gittigidiyorun foto-kamera bölümünde solda -diğer-seçeneğine girin mutlaka bunlardan satıldığını göreceksiniz aradan geçen yaklaşık 3 yıl boyunca hemen hergün gg de bunlardan gördüm.
    Zaten adam 40 tl katılım payı ile makinenin parasını sana peşin peşin ödetmiş oluyor neresi kampanyaymış bunun peki.
    600 liralık giren yakıt parası içinse güzel türkçemiz argosunda mükemmel laflar var.
    gelmeyelim artık bu tezgahlara.
  • ARKADAŞLAR UYUYAN KONUYU CANLANDIRMAK İSTİYORUM
    AGFA DC-302 MARKALI FOTOGRAF MAKİNASINI PC KAMERA OLARAK KULLANMAK İÇİN GEREKLİ YAZILIMLARA İHTİYACIM VAR VE ÇOK ACİL YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

ACİL
    ACİL ACİL
    CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
    quote:

• fotoğraf çekimi gündüz iyi ama geceleyin ışık açık olsa bile kapkaranlık gözüküyor.flaşta çok parlak ama uzak mesafede bir işe yaramıyor bence almayın vasatın üstü bir cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.